Νέα

Φραπέ Αφροδίτη (ΟΧΙ το palace - χαμηλά Συγγρού)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimbo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Παντως εγω vaso πιστευω οτι ο Πουτιν θα πρεπει να περασει απο ολα τα στριπ και να χαιρετησει τα Ρωσιδακια δια χειραψιας κολλωδης και γλοιωδης για τη συνεισφορα τους στο εμπορικο ισοζυγιο της Ρωσιας ..... 

Μάλλον στο Ρασ-πούτιν ταιριάζει καλύτερα ο αρχηγός!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Από πρόσφατη επίσκεψη:
Νάνσυ, μαύρη θεά, όλα τα λεφτά (μου)!!!
Παρατήρησα επίσης και μια μελαψή (λιβανέζα;) που μου γυάλισε αλλά δεν μου περίσεψε καύσιμο ελέω μαύρης γαζέλας...

Επισκέπτης
για το ιπογειο αφροδιτη λετε ρε παιδια?που κατεβαινεις σκαλες για να μπεις????

Επισκέπτης
παλιοτερα που ειχα επισκευτει το αφροδιτι ειχα ξενερωσει !τι μαγαζι ειανι αυτο...μεσα στην παρακμη!καλα το χειροτερο παρακμιακο στη σιγκου ειναι αυτο που ειναι ακριβος διπλα στο λιντο!κολιτα στο λιντο!εχει παει κανεις?χαλια ειναι!!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
παλιοτερα που ειχα επισκευτει το αφροδιτι ειχα ξενερωσει !τι μαγαζι ειανι αυτο...μεσα στην παρακμη!καλα το χειροτερο παρακμιακο στη σιγκου ειναι αυτο που ειναι ακριβος διπλα στο λιντο!κολιτα στο λιντο!εχει παει κανεις?χαλια ειναι!!!!

οχι ρε συ πιτσιλιστη, το αφρο για οσους το μαθουν ειναι δυνατο μαγαζι. για δωσε καμμια ευκαιρια ακομα..

Επισκέπτης
καυλιαρι μου ροκο εχεις παει τωρα προσφατα?εφερε καινουρια πουτανιδια?παλια που ειχα παει πριν κανα χρονο ειχε κανα διο μονο ωραια!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
καυλιαρι μου ροκο εχεις παει τωρα προσφατα?εφερε καινουρια πουτανιδια?παλια που ειχα παει πριν κανα χρονο ειχε κανα διο μονο ωραια!

εχω παει, ναι.
εχει 2-3 δυνατα κομματια π.χ. ναντια (δεν ειναι για σενα, θα το προγγηξεις το κοριτσι  :2funny: :2funny: ), χριστινα (αθανατη ανατολικη ρωσσια με τις μπασταρδεμενες σχιστοματες σου  :headbang: )...

Επισκέπτης
προβατο ειναι να το προγκιξο ρε?δε παμε καλα μου φαινετε!!!!πρεπει οποςδιποτε να χισεις!!!!χαχαχα!!!!καυλιαρηηηηηηη!!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Από πρόσφατη επίσκεψη:
Νάνσυ, μαύρη θεά, όλα τα λεφτά (μου)!!!
Παρατήρησα επίσης και μια μελαψή (λιβανέζα;) που μου γυάλισε αλλά δεν μου περίσεψε καύσιμο ελέω μαύρης γαζέλας...

ναι, λιβανεζα ειναι τελικα η συγκεκριμενη.. και θ? αρεσει στο vaso ο χορος της..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
μπα...ξενερα..........
τη δοκιμασες ρε θηριο? δεν το κανουν πολλες εκει μεσα.. τεσπα.. μια ερωτηση τωρα: το τζενακι, τωρα που εφυγε, που θα το βρουμε??

τι να σου πω ρε συ καπταιν.. μια δοκιμη θα σε πεισει..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τη δοκιμασες ρε θηριο? δεν το κανουν πολλες εκει μεσα.. τεσπα.. μια ερωτηση τωρα: το τζενακι, τωρα που εφυγε, που θα το βρουμε??

εφυγε η τζενουλα?και που πηγε?

τι να σου πω ρε συ καπταιν.. μια δοκιμη θα σε πεισει..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
αγνοειται η τυχη της τζενης, η οποια πηρε ποδι απο το μαγαζι πριν 2 βδομαδες. ο ευρων θα λαβει κερασμα της αρεσκειας του σε πολιτιστικο κεντρο..
θα βοηθησετε ενα φιλαρακι μου το οποιο εχει πεσει σε βαρεια καταθλιψη απο τοτε!!  :uglystupid:  :2funny:

Επισκέπτης

Το ροξι ????

Μια χαρα ειναι το μαγαζι ρε αδερφε.....Τι δεν σου αρεσε ????

:):):):):):):):):):):):):)b oxi κ παρακμιακο....

Επισκέπτης
ουτε ενα ορεο πουτανακι το ροξι οταν ειχα παει!!!μαπα το καρπουζι φιλε mclein!!!και επισισ ειχε πολι λιγα κοριτσια!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom