Νέα

Φραπέ Αφροδίτη (ΟΧΙ το palace - χαμηλά Συγγρού)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimbo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι θέλεις να μάθεις;

Ότι ξέρεις και θες να το μοιραστείς. Εγώ ξέρω πως έχει μια κόρη 11 χρονών, και οτι την τεταρτη έκλεισε νόμιζω 10 χρόνια στην Ελλάδα. Για τα χρόνια δεν θυμάμε 100% ειχα πιεί κιόλας... Την δευτέρα έχει γενέθλια.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ότι ξέρεις και θες να το μοιραστείς. Εγώ ξέρω πως έχει μια κόρη 11 χρονών, και οτι την τεταρτη έκλεισε νόμιζω 10 χρόνια στην Ελλάδα. Για τα χρόνια δεν θυμάμε 100% ειχα πιεί κιόλας... Την δευτέρα έχει γενέθλια.

νομιζω πως εσυ θα μας πεις για την οξαννα πρεσβη και οχι εμεις. δε μου λες, τι εφαγε χθες ξερεις??  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :crazy: :crazy:

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Από ότι φαίνεται, μάλλον ξέρεις περισσότερα...
Οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω.
Πάντως αν επιμείνεις, κάτι μου λέει ότι θα μάθεις κι άλλα ...

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Συνάδελφε presvis, τελικά έμαθες τίποτα άλλο για την Ρωξάνα;

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Χτες το βράδυ κατά τις 12 γύριζα σπίτι μέσω Συγγρού και έξω από το Μικρό Άφρο μία κυρία από το "πλήρωμα" φορώντας (μάλλον μη φορώντας) τα ρούχα της δουλειάς στεκόταν στην είσοδο και συζητούσε με τον πορτιέρη... Παραδόξως, τροχαία ατυχήματα δεν αναφέρθηκαν...

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Επίσκεψη στο Aphrodite το προηγούμενο Σάββατο 1/12/07, ώρα 02:00.
Τιμές: είσοδος - ποτό 10 €, χορός 10 € απλός, ποτό γυναικείο 10 € μονό - 20 € διπλό.
Ήταν αρκετά ανανεωμένο. Με νέες αφίξεις, επιστροφές και ελλείψεις.
Γυναίκες γύρω στις 15 με 20, όλων των ειδών, με κάποιες καλές παρουσίες. Οι περισσότερες ήταν φιλικές και εργατικές με κάποιες λίγες εξαιρέσεις.
Χώρος ο γνωστός - σχετικά καλός. Ποτά καθαρά. Σέρβις καλό και σχετικά γρήγορο. Κόσμο είχε αρκετό. Την ώρα που πήγα ήταν γεμάτο, αλλά άρχισε να σπάει ο κόσμος σιγά-σιγά. Πάντως ως τις 04:00 που έφυγα ήταν μισογεμάτο.
Χορός στην πίστα τίποτα το ιδιαίτερο, όπως παντού. Μόνη αλλαγή το λεσβιακό show που κάνουν στην πίστα δύο νέες στο μαγαζί αφίξεις. Δεν είναι όμως τίποτα φοβερό.
Χορούς δεν έκανα, οπότε δεν έχω ιδίαν άποψη. Από ότι έκοψα όμως, τα πράγματα είναι όπως τα είχα αφήσει. Χοροί από μέτριοι - αδιάφοροι ως αρκετά καλοί, ανάλογα την κοπέλα. Σε άλλα μαγαζιά είναι καλύτεροι οι χοροί. Πριβέ δεν υπάρχει από όσο ξέρω, αν και δε ρώτησα.
Αναλυτική λίστα με το ποιες ήταν εκεί δε μπήκα στο κόπο να κάνω.
Αν θέλετε πληροφορίες για κάποια ή για κάτι συγκεκριμένα, ρωτήστε μπας και μπορώ να βοηθήσω.
Αν και έχει αρχίσει να ανεβαίνει τον τελευταίο καιρό, είναι ακόμα μακριά από κάποια άλλα μαγαζιά και σίγουρα πολύ μακριά από το παλιό καλό Aphrodite. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Περασμένα μεγαλεία

soundpa

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η ροξανα παντρευτικε ενα κυπριο και ειναι στο τουμπαι

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Ποτε ανοιγει ? Ξερουμε τπτ ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
για να δουμε...μπορεί να γίνει καμια εκπληξη...

πόσο θα θελα να ξαναδώ τον καλό παππούλη να μου δίνει κάρτες χορού.Θα συγκινηθώ και θα αρχίσω να κλαίω :'( :'(.Μακάρι μακ να ανοίξει το συντομότερο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom