Επισκέπτης
και τι κοριτσα!!!!! bi-sexual...... ...
και τι κοριτσα!!!!! bi-sexual...... ...
αγνοειται η τυχη της τζενης, η οποια πηρε ποδι απο το μαγαζι πριν 2 βδομαδες. ο ευρων θα λαβει κερασμα της αρεσκειας του σε πολιτιστικο κεντρο..
θα βοηθησετε ενα φιλαρακι μου το οποιο εχει πεσει σε βαρεια καταθλιψη απο τοτε!!
Mouses πήγε ρε roko, αφού έχεις την πηγή γιατι δεν την ρωτάς; Mouses πήγε γιατί εκεί το prive αν και 60 euro ειναι πραγματικά prive. Όποιος κατάλαβε... Κατάλαβε!!!
Mouses πήγε γιατί εκεί το prive αν και 60 euro
καντε κ μια περιγραφη της Τζενης....γιατι ουτε που μου ερχεται στο μυαλο...
ξανθια, με σπαστο μαλλι. κοντη και milf-o-φατσα. βυζι ολοστρογγυλο που βγαζει ματι (ρε να μην μπορω να καταλαβω αν εχει σιλικονη?? αν εχει, ο πλαστικος της ειναι μεγαλος μαστορας..). συνηθως ειναι τυφλα στο μεθυσι και φοραει ενα μαγιω φτιαγμενο απο χαντρες.. τιποτε αλλο?
ξανθια, με σπαστο μαλλι. κοντη και milf-o-φατσα. βυζι ολοστρογγυλο που βγαζει ματι (ρε να μην μπορω να καταλαβω αν εχει σιλικονη?? αν εχει, ο πλαστικος της ειναι μεγαλος μαστορας..). συνηθως ειναι τυφλα στο μεθυσι και φοραει ενα μαγιω φτιαγμενο απο χαντρες.. τιποτε αλλο?
συντομο περασμα χθες απο το αφροδιτη, ειχα να παω πανω απο μηνα. αν το μαγαζι δεν αλλαξει τακτικη το βλεπω να πηγαινει για κλεισιμο. οι στριππερς ερχοντουσαν γυρω χωρις κανενα προφανη λογο, ασε που ολες ηταν παντελως αδιαφορες (στη λεξη αδιαφορες ας δωσει ο καθενας οποια εξηγηση θελει, μεσα θα πεσει)..
ρε, καντε καμμια απολυμανση εκει μεσα, θα σας φανε οι κατσαριδες! και επιτελους, σερβιρετε και κατι αλλο εκτος απο πετρελαιο.
αστα ροκκο....οπως τα λες και χειροτερα ειναι...και η πλακα ειναι οτι το φθινοπωρο ξεκινησε καταπληκτικα την χρονια με τρομερα μωρα!
Ξέρει κανείς κατι για την Roxana? Ατυχός ενώ κατάφερα να κόψω στα strip, μετά απο ένα bachelor ξανα έπεσα στο τέλμα...
Τι θέλεις να μάθεις;Ξέρει κανείς κατι για την Roxana?
πεστα ρε συ γιατι μας εχει ζαλισει με το μπαζο
(δεν την εχω δει αλλα εμπιστευομαι την γνωμη σου )