Νέα

Φραπέ Αφροδίτη (ΟΧΙ το palace - χαμηλά Συγγρού)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimbo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συγγνωμη που παρεμβαινω στην παρεα σας αλλα νομιζω cptn_mac οτι το καλυτερο χαρμανι αυτη τη στιγμη προσφερεται αλλου και οχι στο Αφρο ............ / ξερεις εσυ ..........
συμφωνω....απολυτα υπουργε....ονοματα δν λεεεεεεμε.....
αλλου βραζει το χαρμανι....
κ μην ακουω/διαβαζω μαλακιες οτι παρεμβαινεις....εδω οι ΥΠΟΥΡΓΟΙ μιλανε κ οι αλλοι σωπαινουν....:):):):)!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε κωλοπαιδα για ποιο μαγαζι λετε οτι φτιαχνει καλο χαρμανι.........λεγετε γρηγορα γιατι εχω και τον ελληνικο στη χοβολη και θα χυθει οπου να ναι!!!!

Επισκέπτης
ρε κωλοπαιδα για ποιο μαγαζι λετε οτι φτιαχνει καλο χαρμανι.........λεγετε γρηγορα γιατι εχω και τον ελληνικο στη χοβολη και θα χυθει οπου να ναι!!!!

Kαλα βρε vaso, στις 3.35 το πρωι, τι ελληνικο και ποια χοβολη μας λες...??? Αφησε τον να χυθει παναθεματον...!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Χτεσινή "εκπαιδευτική" επίσκεψη στο μικρό ʼφρο με ένα φίλο που πήρε το βάπτισμα του πυρός! Ξεκίνησα με τη μαύρη με τις αφέλειες (πάλι ξέχασα το όνομα!!!) και τις βυζάρες! Το τριφτίρι πάλι πολύ καλό με έφτασε στα όρια! Μετά παρατήρησα μια άλλη καλλιτέχνιδα την οποία και δοκίμασα. Λέγεται Σουζάνα και μου είπε οτι είναι Ελληνίδα (ποιός ξέρει...). Και αυτή καλή στο τρίψιμο του πιπεριού, πάλι τη γλίτωσα στο παρά 5. Όλα αυτά με κανονικούς χορούς (3 η 1η, 2 η 2η) των 10?. Νομίζω value for money. Η κινεζορωσίδα χριστίνα δεν ήταν εκεί.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Χτεσινή "εκπαιδευτική" επίσκεψη στο μικρό ʼφρο με ένα φίλο που πήρε το βάπτισμα του πυρός! Ξεκίνησα με τη μαύρη με τις αφέλειες (πάλι ξέχασα το όνομα!!!) και τις βυζάρες! Το τριφτίρι πάλι πολύ καλό με έφτασε στα όρια! Μετά παρατήρησα μια άλλη καλλιτέχνιδα την οποία και δοκίμασα. Λέγεται Σουζάνα και μου είπε οτι είναι Ελληνίδα (ποιός ξέρει...). Και αυτή καλή στο τρίψιμο του πιπεριού, πάλι τη γλίτωσα στο παρά 5. Όλα αυτά με κανονικούς χορούς (3 η 1η, 2 η 2η) των 10?. Νομίζω value for money. Η κινεζορωσίδα χριστίνα δεν ήταν εκεί.

αχ βρε......απο τωρα  εχεις προβλημα μνημονικου?οταν πας 70 τί θα θυμασαι αραγε?ποσες φορες κατουρησες στην τουαλλετα?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Το θυμήθηκα! Νάνσυ τη λένε! Σε μένα είπε ότι είναι από Γκάνα+Τζαμάικα(!!!) και στο φίλο μου από Ουγκάντα! Αλλά είναι δυνατό μωρό!

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Eμένα πάλι με τρελένει η Έυα. Είναι πολύ ψαγμένη  και μου αρέσει, λέει οτι δεν κάνει χορό και οτι είναι Ελληνίδα. Εγώ πάλι πιστεύω οτι κανει χορό με όποιον γουστάρει και οτι είναι Αλβανίδα. Αν έχει κάποιος πληροφορίες ας βοηθήσει.... ( Μέ τρελένει ο κώλος της...)

Επισκέπτης
Eμένα πάλι με τρελένει η Έυα. Είναι πολύ ψαγμένη  και μου αρέσει, λέει οτι δεν κάνει χορό και οτι είναι Ελληνίδα. Εγώ πάλι πιστεύω οτι κανει χορό με όποιον γουστάρει και οτι είναι Αλβανίδα. Αν έχει κάποιος πληροφορίες ας βοηθήσει.... ( Μέ τρελένει ο κώλος της...)
Ελληνο-Αλβανιδα....κ κανει χορο...οπως σωστα λες....κοιταξε προσεκτικα οταν καθεται ωρα σε πελατη με ποτα....στα σκοτεινα...

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρω έναν φίλο που τον τρελένουν τα βρακάκια της Εύας...
Αα.... και κάτι άλλο, δεν ξέρω αν ισχύει αλλα λένε οτι οι Αλβανίδες κάνουν τρελό sex....

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι έχετε να πείτε για Νάντια και Φωτεινή ??? Ακούω γνώμες...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ξέρω έναν φίλο που τον τρελένουν τα βρακάκια της Εύας...
Αα.... και κάτι άλλο, δεν ξέρω αν ισχύει αλλα λένε οτι οι Αλβανίδες κάνουν τρελό sex....

Ποιες απ'όλες? Οι πληρωμένες ή οι απλές?
Οι απλές είναι σαν όλες τις γυναίκες, όσα ξέρουν. Τουλάχιστον εγώ δεν το ευχαριστήθηκα. Το καλό είναι ότι έχουν κόμπλεξ με την καταγωγή τους και είναι σεμνές.

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι έγινε αγαπητοί συνάδελφοι? Μας τελείωσε η έμπνευσή ?
Για να δραστηριοποιηθούμε?.  ;)

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μα καλά κανείς δεν πάει σε αυτό το μαγαζί???

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έμένα 3-4 φορές που πήγα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Μια γκόμενα που μου άρεσε κάνει show μαζί με τη Laura στην Ανατολή

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Έμένα 3-4 φορές που πήγα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Μια γκόμενα που μου άρεσε κάνει show μαζί με τη Laura στην Ανατολή

Ελίνα; Ξανθιά με θανατηφόρο κορμί και το "γουνάκι" γουλί;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
oui,oui η φάτσα με χαλάει λίγο αλλά είναι κορμάρα και φαίνεται και έξυπνη

cptn_mac

Μέγας