Νέα

Φραπέ Αφροδίτη (ΟΧΙ το palace - χαμηλά Συγγρού)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimbo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
μου εχει τυχει κι εμενα αυτο με το ποδι παλιοτερα στο ανατολη!τωρα εχω καιρο να παω και δεν ξερω αν παιζει κατι τετοιο!ξερει κανενας?

στο αφρο οχι, δεν παιζει κατι τετοιο. δεν ξερω βεβαια τι γινεται αν το ζητησεις...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
στο αφρο οχι, δεν παιζει κατι τετοιο. δεν ξερω βεβαια τι γινεται αν το ζητησεις...

αν το ζητησεις το πολυ πολυ να φας και κανα κροσσε απο την στριππερ!!!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η ολγα με τη τσιχλα που δουλευει ξερετε;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

τελευταια παντως πρεπει να κυκλοφορει προς πειραιως μερια.....αλλα ο Cptn εx arabia ειναι ο πλεον αρμοδιος του σαιτ.....για αυτο και τον αναζητησα επιμονα....του αρεσει πολυ αυτη η τσιχλα.....trident ειναι αν ενδιαφερεσαι..με γευση φραουλα!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εγώ πάντως έχω να τη δω από το 2003 στην Ανατολή...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
την ολγα στο baby-o από ατι καταλαβα με τις αδερφές. Για πες τι μπορει να κανει η κοπέλα να ξερω

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Παλιά έκανε καλό τριφτίρι (με πολύ λίγο χέρι) αργά και ηδονικά! Δύσκολο να συγκρατηθεί ο μερακλής πελάτης...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παλιά έκανε καλό τριφτίρι (με πολύ λίγο χέρι) αργά και ηδονικά! Δύσκολο να συγκρατηθεί ο μερακλής πελάτης...

ο μερακλης πελατης μονο ο ελληνικος τον συγκρατει......και η ολγα ειναι μια απο αυτες που προσφερουν ελληνικο καφε με τις σωστες αναλογιες........ολες οι αλλες προσφερουν δυνατο χτυπητο φραπε με πολλες φορες λαθος αναλογιες.......ετσι δεν ειναι "δομη" μου εσυ και αλλαχ μου απο το καταρ?οχι ρε αν εχετε να πειτε κατι καλυτερο πειτε το.......σας ταπωσα ομως με αυτο!!!!!που να σκεφτειτε ετσι εσεις με το φραπεδιαρικο μυαλο σας κοντα στο 60% σε αντιθεση με το δικο μου 101%%%%%%%%%%%%

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ελληνικος και να ψηνεται και στη χοβολη σιγα-σιγα να φουσκωνει και να μη χυνεται(ει).

α.... ρε γλεντια!!!!!!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
ο μερακλης πελατης μονο ο ελληνικος τον συγκρατει......και η ολγα ειναι μια απο αυτες που προσφερουν ελληνικο καφε με τις σωστες αναλογιες........ολες οι αλλες προσφερουν δυνατο χτυπητο φραπε με πολλες φορες λαθος αναλογιες.......ετσι δεν ειναι "δομη" μου εσυ και αλλαχ μου απο το καταρ?οχι ρε αν εχετε να πειτε κατι καλυτερο πειτε το.......σας ταπωσα ομως με αυτο!!!!!που να σκεφτειτε ετσι εσεις με το φραπεδιαρικο μυαλο σας κοντα στο 60% σε αντιθεση με το δικο μου 101%%%%%%%%%%%%

No Comments...!!!

Επισκέπτης
και τι να πεις καπετανιοοοοοοοο.......
Αν κ ειμαι του ντεκαφεινε....ο βασος παραδεχομαι....ειναι ο μερακλης του καφε...ο ανθρωπος που τον ευχαριστιεται περισσοτερο απ τον καθενα....Σαν τον λουμιδη των στριπ....ενα πραγμα....Χωρια οτι επρεπε να φτιαξουν μια διαφημιση στα στριπ τοοοοσα χρονια....κ να τελειωνει με τη φραση...'''Μεχρι κ την τελευταια σταγονα....'''...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Συγγνωμη που παρεμβαινω στην παρεα σας αλλα νομιζω cptn_mac οτι το καλυτερο χαρμανι αυτη τη στιγμη προσφερεται αλλου και οχι στο Αφρο ............ / ξερεις εσυ ..........

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
και τι να πεις καπετανιοοοοοοοο.......
Αν κ ειμαι του ντεκαφεινε....ο βασος παραδεχομαι....ειναι ο μερακλης του καφε...ο ανθρωπος που τον ευχαριστιεται περισσοτερο απ τον καθενα....Σαν τον λουμιδη των στριπ....ενα πραγμα....Χωρια οτι επρεπε να φτιαξουν μια διαφημιση στα στριπ τοοοοσα χρονια....κ να τελειωνει με τη φραση...'''Μεχρι κ την τελευταια σταγονα....'''...

"Έκαστος στο είδος του κι ο Βάσος στους φραπέδες;"

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Συγγνωμη που παρεμβαινω στην παρεα σας αλλα νομιζω cptn_mac οτι το καλυτερο χαρμανι αυτη τη στιγμη προσφερεται αλλου και οχι στο Αφρο ............ / ξερεις εσυ ..........

Οι Υπουργικές παρεμβάσεις επιτρέπονται βάσει κανονισμού της Βουλής. Όσο για τα υπόλοιπα, ακόμα δεν ολοκλήρωσα τον αγορανομικό έλεγχο καταστημάτων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom