μου εχει τυχει κι εμενα αυτο με το ποδι παλιοτερα στο ανατολη!τωρα εχω καιρο να παω και δεν ξερω αν παιζει κατι τετοιο!ξερει κανενας?
στο αφρο οχι, δεν παιζει κατι τετοιο. δεν ξερω βεβαια τι γινεται αν το ζητησεις...
μου εχει τυχει κι εμενα αυτο με το ποδι παλιοτερα στο ανατολη!τωρα εχω καιρο να παω και δεν ξερω αν παιζει κατι τετοιο!ξερει κανενας?
στο αφρο οχι, δεν παιζει κατι τετοιο. δεν ξερω βεβαια τι γινεται αν το ζητησεις...
Η ολγα με τη τσιχλα που δουλευει ξερετε;
ξέρεις κάτι;
Παλιά έκανε καλό τριφτίρι (με πολύ λίγο χέρι) αργά και ηδονικά! Δύσκολο να συγκρατηθεί ο μερακλής πελάτης...
ο μερακλης πελατης μονο ο ελληνικος τον συγκρατει......και η ολγα ειναι μια απο αυτες που προσφερουν ελληνικο καφε με τις σωστες αναλογιες........ολες οι αλλες προσφερουν δυνατο χτυπητο φραπε με πολλες φορες λαθος αναλογιες.......ετσι δεν ειναι "δομη" μου εσυ και αλλαχ μου απο το καταρ?οχι ρε αν εχετε να πειτε κατι καλυτερο πειτε το.......σας ταπωσα ομως με αυτο!!!!!που να σκεφτειτε ετσι εσεις με το φραπεδιαρικο μυαλο σας κοντα στο 60% σε αντιθεση με το δικο μου 101%%%%%%%%%%%%
και τι να πεις καπετανιοοοοοοοο.......No Comments...!!!
και τι να πεις καπετανιοοοοοοοο.......
Αν κ ειμαι του ντεκαφεινε....ο βασος παραδεχομαι....ειναι ο μερακλης του καφε...ο ανθρωπος που τον ευχαριστιεται περισσοτερο απ τον καθενα....Σαν τον λουμιδη των στριπ....ενα πραγμα....Χωρια οτι επρεπε να φτιαξουν μια διαφημιση στα στριπ τοοοοσα χρονια....κ να τελειωνει με τη φραση...'''Μεχρι κ την τελευταια σταγονα....'''...
Συγγνωμη που παρεμβαινω στην παρεα σας αλλα νομιζω cptn_mac οτι το καλυτερο χαρμανι αυτη τη στιγμη προσφερεται αλλου και οχι στο Αφρο ............ / ξερεις εσυ ..........