Νέα

ΦΟΒΙΕΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Φοβίες!!! Λοιπόν όλοι έχουμε,άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο,άλλοι πολλές κι άλλοι λίγες!!! Έχουμε τα αντερα να τις μοιραστούμε;; Να ακούσουμε γνώμες και να τις αντιμετωπίσουμε?? πάντα όμως με σεβασμό και προσοχή γιατί το θέμα είναι λεπτό!!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Να κολλήσω AIDS.

Kαι γενικότερα οι ασθένεις , τα προβλήματα υγείας.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εγω οταν ημουν μικρος στην (παιδικη μου ηλικια)ειχα ΚΛΕΠΤΟΦΟΒΙΑ
φοβομουν μην με κλεψουνε,γι αυτο κλειδωνα παντα το δωματιο μου και δεν αφηνα πολυ κοσμο
να μπαινει στο σπιτι παντα με επιτηρηση!!

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω με τα ψοφια ζωα βαλεμε καλητερα με ζωντανο λιονταρι παρα με ψοφια γατα

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
να αρρωστησει σοβαρα καποιος δικος μου... καρκινος κλπ

γιατι πολυ αρρωστεια βλεπω γυρω μου και εχω τρομαξει...

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Καλο ειναι να μην φοβομαστε γιατι οπως λεει και η παροιμια

<<Οτι φοβασαι το παθαινεις>>

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αν ψαχτειτε λιγο και διαβασετε ψυχολογια-ιστορια-φιλοσοφια..ο φοβος ειναι ειναι δημιουργημα για τους μη σκεπτομενους ανθρωπους....τον ανθρωπο ως προς την ολοκληρωση του,τον σταματουν δυο πραγματα....αβεβαιοτητα και θανατος.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αν ψαχτειτε λιγο και διαβασετε ψυχολογια-ιστορια-φιλοσοφια..ο φοβος ειναι ειναι δημιουργημα για τους μη σκεπτομενους ανθρωπους....τον ανθρωπο ως προς την ολοκληρωση του,τον σταματουν δυο πραγματα....αβεβαιοτητα και θανατος.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Τον φοβο των ανθρωπων εκμεταλλευονται καποιοι για να εχουν την δυναμη να κανουν οτι θελουν...
Το μονο που χρειαζετε ειναι ενα αισθημα αυτοσυντηρησης και λιγη αυτοπεποιθηση.

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μην μπερδεβουμε την πουτσα με την βουρτσα αλλο πραγμα η ΦΟΒΙΕΣ και αλλο ο ΦΟΒΟΣ και αλλο ο ΦΟΙΒΟΣ. . .

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μην μπερδεβουμε την πουτσα με την βουρτσα αλλο πραγμα η ΦΟΒΙΕΣ και αλλο ο ΦΟΒΟΣ και αλλο ο ΦΟΙΒΟΣ. . .
  Μπες στο κοπο και κανε μας μια αναλυση ποια ειναι η διαφορα του φοβου....απο τις φοβιες????Προσωπικα πιστευω οτι ειναι το ιδιο πραγμα.. φοβος και φοβιες....απλα με την λεξη φοβιες ακουγεται πιο απαλα. :idiot: :idiot:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Αγαπητέ κύριε Παιχτουρα, αν συνδιαστούν όμως μαζί ο "φόβος" κι ο "θάνατος" θα καταλήξουμε στο "φόβο του θανάτου" που για πολλούς σκεπτόμενους ανθρώπους ανα την ιστορία (αναφέρω εδώ ως παράδειγμα τον Μπόρχες) αποτέλεσε κινητήριο δύναμη προς τη δημιουργία. Γιατί όπως γράφει κι ο προαναφερόμενος στο βιβλίο του "Το Άλεφ" ο φόβος ότι κάποια στιγμή θα πεθάνουμε είναι η δύναμη που μας ωθεί στην πράξη και τη δημιουργία. Αν φανταστούμε έναν κόσμο αιώνιο όπου όλοι ξέρουν πως θα ζήσουν για πάντα τότε ποιος ο λόγος βιασύνης όταν ξέρεις πως πάντα θα υπάρχει ένα άυριο? Κατ'εμέ λοιπόν ο φόβος, ο θάνατος και τα δύο αυτά σε συνδιασμό αποτελούν μεγάλα δώρα στο σκεπτόμενο ανθρώπινο γένος.
Και για να απαντήσω στην ερώτηση του φίλου που άνοιξε το thread ο μεγαλύτερος μου φόβος σε αυτή τη ζωή και η μεγαλύτερη αγωνιώδης ερώτηση απέναντι στον εαυτό μου είναι η εξής : "Αυτό που θέλω το μπορώ?"

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αγαπητέ κύριε Παιχτουρα, αν συνδιαστούν όμως μαζί ο "φόβος" κι ο "θάνατος" θα καταλήξουμε στο "φόβο του θανάτου" που για πολλούς σκεπτόμενους ανθρώπους ανα την ιστορία (αναφέρω εδώ ως παράδειγμα τον Μπόρχες) αποτέλεσε κινητήριο δύναμη προς τη δημιουργία. Γιατί όπως γράφει κι ο προαναφερόμενος στο βιβλίο του "Το Άλεφ" ο φόβος ότι κάποια στιγμή θα πεθάνουμε είναι η δύναμη που μας ωθεί στην πράξη και τη δημιουργία. Αν φανταστούμε έναν κόσμο αιώνιο όπου όλοι ξέρουν πως θα ζήσουν για πάντα τότε ποιος ο λόγος βιασύνης όταν ξέρεις πως πάντα θα υπάρχει ένα άυριο? Κατ'εμέ λοιπόν ο φόβος, ο θάνατος και τα δύο αυτά σε συνδιασμό αποτελούν μεγάλα δώρα στο σκεπτόμενο ανθρώπινο γένος.
Και για να απαντήσω στην ερώτηση του φίλου που άνοιξε το thread ο μεγαλύτερος μου φόβος σε αυτή τη ζωή και η μεγαλύτερη αγωνιώδης ερώτηση απέναντι στον εαυτό μου είναι η εξής : "Αυτό που θέλω το μπορώ?"
  Αγαπητε μου δεν διαφωνουμε γιατι εγραψα αν προσεξες οτι.... η αβεβαιοτητα και ο θανατος σταματουν την ολοκληρωση του ανθρωπου.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Σχετικα με εδω να μην με πιασει η γυναικα στο σιτε κ διαβασει τα ποστ μου...

Στην ζωη εχω προβλημα με αρρωστιες κ θανατους

Επισκέπτης
Εγω οταν ημουν μικρος στην (παιδικη μου ηλικια)ειχα ΚΛΕΠΤΟΦΟΒΙΑ
φοβομουν μην με κλεψουνε,γι αυτο κλειδωνα παντα το δωματιο μου και δεν αφηνα πολυ κοσμο
να μπαινει στο σπιτι παντα με επιτηρηση!!

Και τωρα τι φοβασε πιο πολυ ? Μη σε ξανα-καλεσουν φανταρο ή μηπως υποβιβαστει η Ζακυνθος ?

Επισκέπτης
εγω εχω  μικρη αγοραφοβια :helpplea:... μετρια κλειστοφοβια :helpplea:...και  εντονη κωλομερεντοφοβια :S

υψοφοβια και αραχνοφοβια δεν εχω :rockon:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Και τωρα τι φοβασε πιο πολυ ? Μη σε ξανα-καλεσουν φανταρο ή μηπως υποβιβαστει η Ζακυνθος ?
Nα υποβιβαστει η Ζακυνθος δεν το φοβαμαι καθολου,ενταξει οτι θα με ξανακαλεσουν φανταρο θα με καλεσουν,
εχω συμβιβαστει με την ιδεα!!
!Τωρα τι φοβαμαι,φοβαμαι μην παρει το πρωταθλημα ο Παναθηναικος,και κυριως το Νταμπλ!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Nα υποβιβαστει η Ζακυνθος δεν το φοβαμαι καθολου,ενταξει οτι θα με ξανακαλεσουν φανταρο θα με καλεσουν,
εχω συμβιβαστει με την ιδεα!!
!Τωρα τι φοβαμαι,φοβαμαι μην παρει το πρωταθλημα ο Παναθηναικος,και κυριως το Νταμπλ!
φανταζομαι κοιμασαι και ξυπνας με την σκεψη μην σε κανουν Ι1 ή γινει η θητεια 18 μηνο... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom