Νέα

Φοβάστε κι εσείς να κυκλοφορήσετε στις περιοχές που είναι τα μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Profilaktika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
5.jpg

φοβαται κανεις να περασει απο αυτο το μπου;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ψεύτικο φίλε.. Μοιάζει για αληθινό όμως. Το πήρα από έναν στο φβ το είχε βάλει αγγελία. Αλλά μοιάζει ριαλ.. Πιο πολύ για μούρη το χω μπας και φοβηθεί κανεις
και αμα ο ληστης εχει αληθινο και από την τρομαρα του βγαλει και σε πυροβολισει???
με τις πιθανότητες δεν παιζουν σε τετοια θεματα.
καλυτερα δωσε του λεφτα να παει στο διαολο, μη ρισκάρεις την ζωη σου για να υπερασπιστείς το πορτοφολι σου

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36

τυποι εγω δεν φοβαμαι να κυκλοφορησω πουθενα γιατι η εμφανιση μου προκαλει δεος  :S :S :S

Συνημμένα

• darth vader.png
    darth vader.png
    53,2 KB · Εμφανίσεις: 87

Stefanos the grait

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Κριτικές
59
Like
915
Πόντοι
1.061
Μαγκες απλα κυκλοφορήστε με 20 ευρω στην τσεπη...Το πολύ πολύ να στα πάρουν και να μην γαμησεις!!  :2funny:

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
το 2011 τυπε στην οδο ηπειρου δεν εφαγαν έναν ανθρωπο που κρατουσε καμερα 9 ωρα το βραδι.η περιοχη της φυλης εχει υψηλα ποσοστα εγκληματικότητας καταγεγραμμενα και από την αστυνομια.απλα το αν είναι η φυλης η το μεταξι πιο επικυνδινα αυτό το καθοριζουν τα πρεζακια τα οποια πανε μια από φυλης και μια στο μεταξι.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ta πρεζακια χτυπανε αλλου,...και γυρνανε στην βαση τους μεταξι.
γιατι απο εκει ευκολα τους μαζευουν.....
---
οταν περπατας κ δεν δειχνεις φοβο, πολλες φορες δεν εχεις προβλημα...πχ να αλλαξεις πεζοδρομιο.
--
μεταξι με αμαξι, παρκαρετε κοντα στα ελαστικα(μαγαζι), οποτε εχει χωρο.
ανετα κοσμο εχει.
------------
δυο φορες ημουν στην τσιτα...μονο.
μια φορα φετος με το χιονι ,μπορει να ημουν 1 ατομο σε ακτινα 2χμ.
και αλλη απο μοναστηρακι στενα για να βγω μεταξι.
---------------------
εχει ατομα που κοζαρουν, απλα στην βολτα δεν τους βλεπεις ολους.
---
σαν επιλογες με βαση την ζωη μας και οχι την περηφανεια της στιγμης...
-δινεις τα λεφτα-
-τρεχεις σε κεντρικο δρομο αν μπορεις..
-ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ..ΓΡΟΘΙΑ Η ΜΑΧΑΙΡΙΑ...ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
το 2011 τυπε στην οδο ηπειρου δεν εφαγαν έναν ανθρωπο που κρατουσε καμερα 9 ωρα το βραδι.η περιοχη της φυλης εχει υψηλα ποσοστα εγκληματικότητας καταγεγραμμενα και από την αστυνομια.απλα το αν είναι η φυλης η το μεταξι πιο επικυνδινα αυτό το καθοριζουν τα πρεζακια τα οποια πανε μια από φυλης και μια στο μεταξι.
Τυπε Φυλης ειναι οι καταστηματαρχες που προστατευουν το εμπορευμα κ κατεπεκταση εμμεσα οσους κυκλοφορουν. Εξω απο τα ντελα κ στα γυρω στενα δεν θυμαμαι να εχω δει κανενα πρεζακι. Μονο κατι πακια που εμεναν στα χαμοσπιτα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Τυπε Φυλης ειναι οι καταστηματαρχες που προστατευουν το εμπορευμα κ κατεπεκταση εμμεσα οσους κυκλοφορουν. Εξω απο τα ντελα κ στα γυρω στενα δεν θυμαμαι να εχω δει κανενα πρεζακι. Μονο κατι πακια που εμεναν στα χαμοσπιτα.
------
το 2011 τον φαγανε αλλοδαποι οχι πρεζακια-

OP
OP
Profilaktika

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Ρε παιδιά εμένα παντος και φυλης μου φαίνεται επικίνδυνα, στην πλατεία βικτωριας όλο πακιστανοι και γυφτοι είναι που όταν περνάς σε κοιτάνε και είναι έτοιμοι να σου ορμηξουν, στα στενά με τα μπουρδελα επίσης γτ περπατάνε μόνο αλλοδαποί ? Αφού να γαμησουν δεν πάνε, τότε τι ψαχνουν ?

OP
OP
Profilaktika

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
νυχτα   φιλιππιδου  11  α  λιζα  καλο μιλφακι   με καλες κριτικες  και καλη στο  σεξ    9 φωκαιας  δεξια ειρηνη  με κωλαρακι  φυλης 54 κατω  η γνωστη αυρορα    απογευμα   χριστινα  με πρωκτικο  φωκαιας  27  υπογειο  μ ρωξυ  ειναι  καλη αλλα δεν εχει σταθερο μαγαζι μπορει  να ειναι  φωκαιας 2 7  ισογειο   η φωκαιας  24  σονια φυλης  84 και ειρηνη απο φωκαιας  9 δεξιο  και φυλης 86 οροφος  βερωνικα  με πρωκτικο   πρωι   σονια φυλης  65   αθηνα φωκαιας  27  ισογειο   και φωκαιας  27 υπογειο καμελια  και βιολετα  
Μια και σε βρήκα ποια θα μου πρότεινες από βικτωρια που δίνει κώλο, έχει εμφάνιση και τις αρέσουν αγκαλιτσες, φιλάκια κτλ?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
τον ανθρωπο που ειχε την καμερα  για την γεννηση  του παιδιου του λεει

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αμεσως μετα απο αυτο το περιστατικο φαγανε με μαχαιριες τον αδερφο της κοπελιας μου 2 με 3 το πρωι  δουλευε σεκιουριτας και ερχοταν σπιτι του στην κυψελη
επειδη ηταν σκουροχρωμος διοτι η μανα του ειναι απο το μεξικο και εξαιτιας του περιστατικου με τον ελληνα
τον θεωρησαν μεταναστη ετσι ωστε να ξεσπασουν την οργη τους σε ξενο
το παλικαρι ηταν τοτε 26 χρονων

ατυχηματα γινονται απο ανεγκεφαλους που διαλιουν οικογενειες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom