apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
φυλης ναι μεταξι ομως?φυλης είναι μια χαρά ακομα και 3 η ώρα τη νυχτα έχω τσαρκάρει χωρις κανενα πρόβλημα.
φυλης ναι μεταξι ομως?φυλης είναι μια χαρά ακομα και 3 η ώρα τη νυχτα έχω τσαρκάρει χωρις κανενα πρόβλημα.
Ισως τυπε να ημουν στο λαθος μερος την λαθος στιγμη. Ισως με ειδαν που εμπαινα σε ντελο κ να βρηκαν την ευκαιρια τι να σου πω. Παντως 1 απο τις 3 φορες ηταν ατυχος αυτος τον επιασαν στα πρασα που λενε κατι μπατσακια. 2013 εποχη.Απο τοτε δεν ξανα πατησα ουτε περαστικος. Μην μιλησουμε για αυτους που σου πεταγονται στο δρομο κ ειδικα εαν οδηγα γυναικα πανε να ανοιξουν πορτες. Στα 36 πλεον δεν εχω αντοχες για τετοια σεναρια...!Απλά ήσουν άτυχος... Μεταξι παρκάρω πάντα όπου να νε και στα μπουρδελα ποτέ δεν μου έχουν σπάσει τζάμι.. Και έχω καλό αμάξι... Απλά έτυχε σε εσένα να στο σπάσουν 3 φορές που λες.. Και εγώ που πάω μέρα παρά μέρα ποτέ..
Ετσι. Ο τολμων Νικα (?)φυλης και 4 εχω παει βραδυ και 5 δεν εχεις φοβο μεταξυ αλλαζει το πραγμα
Eιχα παρκαρει ενα στενο πριν το καφενιο στην γωνια. Απο εκει κ πισω ειναι εφιαλτης. Ειχα σταμπαρει μια τοτε που ηταν στο πετρινο δρομακι θυμαμαι.Ειχε 2 ατομα πριν απο μενα. Οταν ντυνομουν ακουσα τον συναγερμο κ κατι φωνες. Βγαινοντας ειδα το σκηνικο. Το καλο τις ιστοριας ειναι οτι προλαβα κ πηδηξα. Το κακο ηταν οτι ετρεχα μεχρι τις 6 το πρωι να δινω καταθεση στο ΑΤ ομονοιας και την επομενη να τρεχω να αλλαξω τζαμι.φυλης φωκαιας φιλιππιδου και εχει και ατομα το βραδυ που τσαρκαρουν μεταξυ αν περασεις απο κεραμεικου την πουτσισες
Με παρεα θεωρω παλευεται το θεμα.Αν κ εχω να παω καμια 5ετια εστω κ περαστικος ποιος ο λογος να παει καποιος μεταξι? τα 5-10 ευρω διαφορα? Η ποιοτητα ειναι υπο το 0εχει τυχει καποιες φορες να παω μεταξυ φυλης με τα ποδια με φιλους βραδυ
φυλης μονος γουσταρω περισσοτερο
Tυπε το πρωι νομιζω εχει καλυτερα κοματια. Την τελευταια φορα που ειχα κατεβει ειχα παρει την Αννα η Ανκα καπως ετσι και την Χριστινα απο το καζακσταν με τελευταιο ραντεβου οταν εβαλε βυζια. Τι να εγιναν αυτες? Υπαρχουν ακομα?εχει νυχτα καλες επιλογες και το πρωι
Την τελευταια φορα που ειχα κατεβει ειχα παρει την Αννα η Ανκα καπως ετσι και την Χριστινα απο το καζακσταν με τελευταιο ραντεβου οταν εβαλε βυζια. Τι να εγιναν αυτες? Υπαρχουν ακομα?εχει καποιες καλες περιπτωσεις το βραδυ
Την Αννα/Ανκα PITSOS την εχεις πετυχει πουθενα?η χριστινα εχει σταματησει
Οκ καταχωρηθηκε μολις βρω χρονο θα δοκιμασω οποια βρω πρωτη με προτεραιοτητα την Λιζανυχτα φιλιππιδου 11 α λιζα καλο μιλφακι με καλες κριτικες και καλη στο σεξ 9 φωκαιας δεξια ειρηνη με κωλαρακι φυλης 54 κατω η γνωστη αυρορα απογευμα χριστινα με πρωκτικο φωκαιας 27 υπογειο μ ρωξυ ειναι καλη αλλα δεν εχει σταθερο μαγαζι μπορει να ειναι φωκαιας 2 7 ισογειο η φωκαιας 24 σονια φυλης 84 και ειρηνη απο φωκαιας 9 δεξιο και φυλης 86 οροφος βερωνικα με πρωκτικο πρωι σονια φυλης 65 αθηνα φωκαιας 27 ισογειο και φωκαιας 27 υπογειο καμελια και βιολετα