Νέα

Φοβάστε κι εσείς να κυκλοφορήσετε στις περιοχές που είναι τα μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Profilaktika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.166
Πόντοι
7.786
φυλης και 4  εχω παει βραδυ και 5  δεν εχεις φοβο μεταξυ αλλαζει το πραγμα 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Απλά ήσουν άτυχος... Μεταξι παρκάρω πάντα όπου να νε και στα μπουρδελα ποτέ δεν μου έχουν σπάσει τζάμι.. Και έχω καλό αμάξι... Απλά έτυχε σε εσένα να στο σπάσουν 3 φορές που λες.. Και εγώ που πάω μέρα παρά μέρα ποτέ..
Ισως τυπε να ημουν στο λαθος μερος την λαθος στιγμη. Ισως με ειδαν που εμπαινα σε ντελο κ να βρηκαν την ευκαιρια τι να σου πω. Παντως 1 απο τις 3 φορες ηταν ατυχος αυτος τον επιασαν στα πρασα που λενε κατι μπατσακια. 2013 εποχη.Απο τοτε δεν ξανα πατησα ουτε περαστικος. Μην μιλησουμε για αυτους που σου πεταγονται στο δρομο κ ειδικα εαν οδηγα γυναικα πανε να ανοιξουν πορτες. Στα 36 πλεον δεν εχω αντοχες για τετοια σεναρια...!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.166
Πόντοι
7.786
φυλης    φωκαιας  φιλιππιδου  και εχει και ατομα  το βραδυ που τσαρκαρουν μεταξυ αν περασεις απο κεραμεικου την πουτσισες  

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
φυλης    φωκαιας  φιλιππιδου  και εχει και ατομα  το βραδυ που τσαρκαρουν μεταξυ αν περασεις απο κεραμεικου την πουτσισες  
Eιχα παρκαρει ενα στενο πριν το καφενιο στην γωνια. Απο εκει κ πισω ειναι εφιαλτης. Ειχα σταμπαρει μια τοτε που ηταν στο πετρινο δρομακι θυμαμαι.Ειχε 2 ατομα πριν απο μενα. Οταν ντυνομουν ακουσα τον συναγερμο κ κατι φωνες. Βγαινοντας ειδα το σκηνικο. Το καλο τις ιστοριας ειναι οτι προλαβα κ πηδηξα. Το κακο ηταν οτι ετρεχα μεχρι τις 6 το πρωι να δινω καταθεση στο ΑΤ ομονοιας και την επομενη να τρεχω να αλλαξω τζαμι.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.166
Πόντοι
7.786
εχει τυχει  καποιες φορες να παω μεταξυ φυλης με τα  ποδια με φιλους βραδυ 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εχει τυχει  καποιες φορες να παω μεταξυ φυλης με τα  ποδια με φιλους βραδυ  
Με παρεα θεωρω παλευεται το θεμα.Αν κ εχω να παω καμια 5ετια εστω κ περαστικος ποιος ο λογος να παει καποιος μεταξι? τα 5-10 ευρω διαφορα? Η ποιοτητα ειναι υπο το 0

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εχει νυχτα καλες επιλογες και το πρωι  
Tυπε το πρωι νομιζω εχει καλυτερα κοματια. Την τελευταια φορα που ειχα κατεβει ειχα παρει την Αννα η Ανκα καπως ετσι και την Χριστινα απο το καζακσταν με τελευταιο ραντεβου οταν εβαλε βυζια. Τι να εγιναν αυτες? Υπαρχουν ακομα?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εχει καποιες καλες περιπτωσεις το βραδυ 
Την τελευταια φορα που ειχα κατεβει ειχα παρει την Αννα η Ανκα καπως ετσι και την Χριστινα απο το καζακσταν με τελευταιο ραντεβου οταν εβαλε βυζια. Τι να εγιναν αυτες? Υπαρχουν ακομα?

Ευχαριστως εαν εχεις καποια προταση να την ακολουθησω..!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.166
Πόντοι
7.786
νυχτα   φιλιππιδου  11  α  λιζα  καλο μιλφακι   με καλες κριτικες  και καλη στο  σεξ    9 φωκαιας  δεξια ειρηνη  με κωλαρακι  φυλης 54 κατω  η γνωστη αυρορα    απογευμα   χριστινα  με πρωκτικο  φωκαιας  27  υπογειο  μ ρωξυ  ειναι  καλη αλλα δεν εχει σταθερο μαγαζι μπορει  να ειναι  φωκαιας 2 7  ισογειο   η φωκαιας  24  σονια φυλης  84 και ειρηνη απο φωκαιας  9 δεξιο  και φυλης 86 οροφος  βερωνικα  με πρωκτικο   πρωι   σονια φυλης  65   αθηνα φωκαιας  27  ισογειο   και φωκαιας  27 υπογειο καμελια  και βιολετα  

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
νυχτα  φιλιππιδου  11  α  λιζα  καλο μιλφακι  με καλες κριτικες  και καλη στο  σεξ    9 φωκαιας  δεξια ειρηνη  με κωλαρακι  φυλης 54 κατω  η γνωστη αυρορα    απογευμα  χριστινα  με πρωκτικο  φωκαιας  27  υπογειο  μ ρωξυ  ειναι  καλη αλλα δεν εχει σταθερο μαγαζι μπορει  να ειναι  φωκαιας 2 7  ισογειο  η φωκαιας  24  σονια φυλης  84 και ειρηνη απο φωκαιας  9 δεξιο  και φυλης 86 οροφος  βερωνικα  με πρωκτικο  πρωι  σονια φυλης  65  αθηνα φωκαιας  27  ισογειο  και φωκαιας  27 υπογειο καμελια  και βιολετα 
Οκ καταχωρηθηκε μολις βρω χρονο θα δοκιμασω οποια βρω πρωτη με προτεραιοτητα την Λιζα

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Οσες φορες εχω παει μεταξι δεν εχω νιωσει απειλη εκτος απο μια φορα που πηγα με αμαξι και το παρκαρα στην Κεραμεικού. Φευγοντας ειδα ενα τυπα να περναει υπουλα διπλα απο αυτο και στεκοταν διπλα του για αρκετη ωρα σε μερος σκοτεινο. Προφανως περιμενε την καταλληλη στιγμη. Αμεσως πηγα και το πηρα. Ανοιξα επιδεικτικα την πορτα μπροστα του και εφυγα. Το παρκαρα πιο κατω στην πλατεια με τις καφετερειες. Εκει ειναι πιο ασφαλη τα πραγματα.

Στη φυλης απο Βικτωρια ή απο Αττικη δεν ειναι επικυνδινα ρε τυποι? Μονο εμενα μου φαινεται γκετο το σημειο? Δεν λεω πως στο Μεταξι δεν ειναι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom