Επισκέπτης
τυπε αμα ηταν ετσι εξω απο καθε εκκλησια με τοσες κουτσουλιες θα ειχαν γινει οι αστεγοι που πανε για το συσσυτιο ολοι εκατομμυριουχοι :S :S :S
Ρε τυπε ποσους αστεγους εχεις ακουσει οτι εχουν εκατομμυρια στο στρωμα;
τυπε αμα ηταν ετσι εξω απο καθε εκκλησια με τοσες κουτσουλιες θα ειχαν γινει οι αστεγοι που πανε για το συσσυτιο ολοι εκατομμυριουχοι :S :S :S
Μπα.
Ποιος να μας την πέσει ρε τυπε. Ο χτικιάρης ο πρεζάκιας που είναι σαν κρεμάστρα από τα ναρκωτικά και την αφαγια; ελεος.
Ειμαι σε απογνωση ρε μαλακα!!!
Ασχετο.... :S :S :S
Μπορει να φας καμμια ξωφαλτση απο τους γυφτους που δερνουν τον Πικεροτυπο ή να πεταξεις κανενα περασε η ωρα πουστη μου και να παρεξηγηθει κανενας Αλβανος.... :S :S :S
Μπορει να φας καμμια ξωφαλτση απο τους γυφτους που δερνουν τον Πικεροτυπο ή να πεταξεις κανενα περασε η ωρα πουστη μου και να παρεξηγηθει κανενας Αλβανος.... :S :S :S
Τι μλκς είσαι ρε κλαίω
Ρε τύπε τα ίδια δεν λένε για το καφέ αν χυθεί :S :S :S
Ρε τυπε ποσους αστεγους εχεις ακουσει οτι εχουν εκατομμυρια στο στρωμα;
συμπερασμα τυπε,πρεπει να φας πολυ σκατο για να γινεις πλουσιος :S :S :S
Τι σε βασανίζει τύπε μ, άνοιξε την καρδιά σου όλοι μια παρέα είμαστε :S :S :S
συμπερασμα τυπε,πρεπει να φας πολυ σκατο για να γινεις πλουσιος :S :S :S
To εχω ξανα πει στο μεταξι δεν ειναι να πηγαινεις μονος κ ειδικα να μην αφηνεις το αμαξι. 3 φορες μου εχουν σπασει το τζαμι γαμω το σπιτι τους 2 οταν πηγα στα ντελα κ αλλη 1 πηγαινα σε ενα μπαρ εκει το belafonte (εκλεισε). Φυλης εχω παει οτι ωρα ναναι δεν εχω νιωσει ποτε φοβο η κατι αλλο. Το μεταξι ομως ειναι διαφορετικο...!
To εχω ξανα πει στο μεταξι δεν ειναι να πηγαινεις μονος κ ειδικα να μην αφηνεις το αμαξι. 3 φορες μου εχουν σπασει το τζαμι γαμω το σπιτι τους 2 οταν πηγα στα ντελα κ αλλη 1 πηγαινα σε ενα μπαρ εκει το belafonte (εκλεισε). Φυλης εχω παει οτι ωρα ναναι δεν εχω νιωσει ποτε φοβο η κατι αλλο. Το μεταξι ομως ειναι διαφορετικο...!
τυποι αν σας γινει επιθεση και θελετε να προστατευθειτε,πηγαινετε γωνια φυλης φωκαιας στον καδο που μυριζει κατουρο.φυσικη ασπιδα,ουτε πρεζακια δεν πλησιαζουν :S :S :S
Tυπε για να μην σε δουνε και να τους αποφυγεις σιγουρα καλυτερα να μπεις μεσα στον καδο. :S :S :S
Θα νομιζει η πουτανα οτι εισαι πακι τυπε. :S :S :S
θα την πληρωσεις και 10αρικο αντι για 20αρικο τυπε