Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.115
- Πόντοι
- 6.796
Αυτο ειναι δεκαετια 2010 τυπε μου....δεκαετια 2000 τι τους ελεγες για να μην σε κλαινε οι ρεγγες; :S :S :S
Δεκαετια 2000 δε τσαμπουκαλευομουν
Αυτο ειναι δεκαετια 2010 τυπε μου....δεκαετια 2000 τι τους ελεγες για να μην σε κλαινε οι ρεγγες; :S :S :S
Αρχες 2000 στην Ιασονως μια συμμορια αλβανων το πολυ 18 ετων πιασαν 3 ελληνες 40ρηδες και τους σπασαν στον ξυλο με καδρονια και παλουκια.
Και διαταραξη κοινης ησυχιας... :S :S :S
για ποιο λογο?
για ποιο λογο?
Ενας αλβανος ελεγε στον εναν ελληνα "ποιον ειπες πουστη ρε?" και τους σπασανε στο ξυλο..
οι ελληνες τι εκαναν?
Ενας αλβανος ελεγε στον εναν ελληνα "ποιον ειπες πουστη ρε?" και τους σπασανε στο ξυλο..
Φοβάστε και εσείς να κυκλοφορησετε στις περιοχές που είναι τα μπου ?
περναω συχνα απο κουμουνδουρου
δεν εχω προβλημα
Εγω παντως οποτε επρεπε να διασχισω τη πλατεια μερα μεσημερι χεζομουν ολοκληρος...απο τα κωλοπεριστερια. :S :S :S
Τύπε πρέπει να έχεις θυσαύρισει εσύ :S :S :S
Τύπε πρέπει να έχεις θυσαύρισει εσύ :S :S :S
γιατι το λες αυτο τυπε; :S :S :S
Τυπε δεν με λενε τυχαια ο Ελληνας Μπιλ Γκειτς.... :S :S :S
Γιατί λένε ότι όταν σε χέσει το σκατόπουλο θα πάρεις λεφτά, εμένα όποτε με χέζει το γαμημένο για πουλί αδειάζουν οι τσέπες μ :S :S :S
Τι μλκς είσαι ρε κλαίωτυπε αμα ηταν ετσι εξω απο καθε εκκλησια με τοσες κουτσουλιες θα ειχαν γινει οι αστεγοι που πανε για το συσσυτιο ολοι εκατομμυριουχοι :S :S :S
Είναι πολύ σπαστικό να θες να πας μια βόλτα εκεί ρε αδερφέ και να φοβασε μην σου την πέσουν οι αλλοδαποί και τα πρεζακια. Αντε πια το είπα. Δεν είναι πολύ εκνευριστικό ? Σας έχει τύχει ποτέ κάνα συμβάν εκεί ?