Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.359
να κανουμε ομαδα κρουσης τον γιασου που θα τους μιλαει σε ακατανοητη γλωσσα και θα τρομαζουν τυπε :S :S :S
Κ αν θες να γαμήσεις τι κάνεις τύπε; Μπάνιο στα σκουπίδια :S :S :S
Κ αντί για όπλο στο χέρι του να κρατάει το αγαπημένο του πληκτρολόγιο :S :S :S
---------τυπε ειναι καλα να κανεις κανενα τσαμπουκα,αλλα μπορει να μαζευτουν πολλα τηγανια μετα :S :S :S
Θα νομιζει η πουτανα οτι εισαι πακι τυπε. :S :S :S
Θα νομιζει η πουτανα οτι εισαι πακι τυπε. :S :S :S
τυπε τωρα που το λες μπορει ετσι να χαλασε το πληκτρολογιο του γιασου :S :S :S
να ηταν μπουρδελοφυλακη και να το εφερε στο κεφαλι κανενος χυστη :S :S :S
---------
τα τηγανια ειναι υπουλα...θα σχεδιασουν επιθεση σε ανυποπτο χρονο...μιλαμε αν σε ψιλοξερουν..
---
αυτοι που αν νευριασουν γινονται καταιγιδα ειναι οι ρωσοι..και δεν σταματανε σε τιποτα-
εδω στο ταβλι τσακωθηκαν φιλοι λιγο και ο αλλος τον μαχαιρωσε στο ποδι..
-------Γνώμη μου αν στην πέσουν ξαφνικά.. Κανείς το κορόιδο.. 3 βήματα πίσω δύο δεξιά ή αριστερά. Και βγάζεις το σιδερικο για να τον εκφοβισεις.. Αν κουβαλάει μαχαίρι. Αν δεν κουβαλάει τον κόβεις αν είναι φλώρος δεν βγάζεις σιδερικο..
------αυτο λεω τυπε,αν δεν εισαι ετοιμος να τους στελεις να συναντησουν τον μεγαλεξαντρο καλυτερα να μην μπλεξεις μαζι τους :S :S :S
---------Κάτι άλλο που κάνω εγώ σε βαρύ χειμώνα φοράω ένα μπουφάν μαύρο και βάζω και κουκούλα μόνο τα μάτια φενονται και κάνω τσάρκα έτσι... Οπότε εκεί γίνεται το αντίθετο άλλοι φοβούνται εμένα
Αν την παλευεις το κάνεις και το καλοκαίρι οπότε σε περνάνε για τρελό και πάλι δεν σε πλησιάζει κανέναςΚάτι άλλο που κάνω εγώ σε βαρύ χειμώνα φοράω ένα μπουφάν μαύρο και βάζω και κουκούλα μόνο τα μάτια φενονται και κάνω τσάρκα έτσι... Οπότε εκεί γίνεται το αντίθετο άλλοι φοβούνται εμένα