Νέα

Φοβάστε κι εσείς να κυκλοφορήσετε στις περιοχές που είναι τα μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Profilaktika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σε οσους δεν ειναι κομμαντα,καλυτερα με παρεα εστω και με εναν ακομη γιατι τα πραγματα εχουν αγριεψει πολυ.
Ακομα και τις φορες που παω μονος μου ειμαι ετοιμος για κλοτσοπατιναδα.

Σε κοντα 20 χρονια δρασης μου εχουν συμβει περιστατικα αλλα ευτυχως δεν επαθα κατι.

Πιστευω πως τα σπιτια που βρισκονται στο περιγραμμα του ''ορθογωνιου'' : Μ.Αλεξανδρου-Κολωνου (μεχρι το 30Α)-Λεωνιδου-Ιασωνος,ειναι σχετικα ασφαλη.

Καλα γαμησια σε ολους,με υγεια και χαρα.
Τυπε ποσο επος εισαι με νικ Kurt Russel να εχεις τον Τσακωνα avatar; :rockon:

OP
OP
Profilaktika

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
εγω το μονο που φοβαμαι ειναι μην πεσω πανω σε κανα γνωστο

κ μην πειτε η μιση ντροπη δικη του η μιση δικη σου.

φανταστειτε εναν καθηγητη 40αρη να πεσει πανω σε μαθητες του ... την αλλη μερα στο σχολειο

ειναι ο λογος που τις εκοψα. σκεφτηκα καποια μεταμφιεση....

εσεις? τι κανετε?
Αν πετύχεις κανά καθηγητή σου ίσα ίσα που μετά θα τον έχεις του χεριού σου να σου βάλει κανά βαθμό παραπάνω, τώρα αν πετύχεις κανά πατέρα εκεί είναι που θα υπάρχει θέμα :p

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Κάπου διάβασα οτι στο μοναστηρακι πουλάνε εργαλείο ηλεκτρικής εκκένωσης , κατι σαν κεραυνό πετάει , υψηλή τάση
Κατι τέτοιο πρεπει να κρατάτε οταν πατε στο μετάξι

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36

φανταστειτε εναν καθηγητη 40αρη να πεσει πανω σε μαθητες του ... την αλλη μερα στο σχολειο

εσεις? τι κανετε?

Αν πετύχεις κανά καθηγητή σου ίσα ίσα που μετά θα τον έχεις του χεριού σου να σου βάλει κανά βαθμό παραπάνω, τώρα αν πετύχεις κανά πατέρα εκεί είναι που θα υπάρχει θέμα :p

τυπε μαλλον ο loubas ειναι ο καθηγητης  :S

Hamish

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
θεμα στατιστικο να στην πεσουν Αθηνα εμενα μια φορα σταση Ομονοια ξεχαστηκα ειπα παω πλ.Καραισκακη με τα ποδια 9 βραδι με εδειχναν απο μακρια κατι περιεργοι μαλλον λαθρο ρακενδυτοι ...την σκαπουλαρα περασε περιπολικο απο πισω μου
Μεγαλο πραγμα η αστυνομευση παντως Ελλαδα ειμαστε σχετικα καλα σε σχεση με αλλες χωρες

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Κάπου διάβασα οτι στο μοναστηρακι πουλάνε εργαλείο ηλεκτρικής εκκένωσης , κατι σαν κεραυνό πετάει , υψηλή τάση
Κατι τέτοιο πρεπει να κρατάτε οταν πατε στο μετάξι
Εαν ειναι καποιος γροθος καλυτερα να μην το κραταει επανω του γιατι ΕΑΝ του το παρουν απο τα χερια το λιγοτερο ειναι να του ηλεκτρισουν τον κωλο. Εχω δει πως ειναι αυτη η παπαρια. Εχει κ ενα αλλο που πεταγεται με 2 συρματα εκ αποστασεως. Αυτο που λες εσυ πρεπει να πας κοντα..!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Εαν ειναι καποιος γροθος καλυτερα να μην το κραταει επανω του γιατι ΕΑΝ του το παρουν απο τα χερια το λιγοτερο ειναι να του ηλεκτρισουν τον κωλο. Εχω δει πως ειναι αυτη η παπαρια. Εχει κ ενα αλλο που πεταγεται με 2 συρματα εκ αποστασεως. Αυτο που λες εσυ πρεπει να πας κοντα..!

Με έχουν χτυπήσει με αυτό το τετραγωνο που χωράει στη χούφτα και πέρα από ένα μικρό τίναγμα-στιγμιαία δυσφορία,το μονο που κατάφεραν ηταν να εκνευριστώ περισσότερο.

Το άλλο με τα 2 σύρματα που λες είναι το σωστό Taser, αυτό που εχει η αστυνομια στην Αμερικη και σε ακινητοποιεί σε χρόνο dt.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Μου την έχουν πέσει αρκετές φορές στο Μετάξι αλλά και στη Φυλής.
Την τελευταία φορά με σύριγγα και μου πήραν ρολόι και κινητό. Φοβήθηκα μη με καρφώσει με τη βελόνα. Αυτό έγινε πέρσι στη Δεληγιώργη κοντά σε ένα εγκατελειμένο ξενοδοχείο. Μπαινόβγαιναν πρεζάκια από μέσα. Μετά από κάποιες μέρες είχε γίνει περιστατικό με ένα πρεζάκι που το κυνήγησαν και πνίγηκε μέσα στο βόθρο στο χοτέλι και το σφράγισαν. Δεν ξέρω αν το ξανά παραβίασαν από τότε.
Στη Φυλής πολύ παλιά δυο Αλβανοί με στρίμωξαν σε ένα τοίχο απέναντι από το βενζινάδικο. Ήταν καχεκτικοί όμως. Τότε που είχαν πρώτο έρθει καχεκτικοί. Ξέφυγα και χώθηκα σε έναν οίκο δίπλα.
Πάλι εκεί στη Βάθη δεν υπάρχει αυτό το μπουρδέλο το έχουν κλείσει μπούκαραν μέσα στο δωμάτιο που ήμουν μάλλον πάλι Αλβανοί και πλάκωσαν την εργαζόμενη. Εμένα δεν με πείραξαν δεν είχα ξεντυθεί. Μου είπαν να τη κάνω. Δεν είχα προλάβει να πληρώσω.
Τώρα πια δεν κατεβαίνω. Τότε δεν είχα την αίσθηση του κινδύνου.
Αν ξανά κατέβω θα λάβω τα μέτρα μου πάντως.

:shit: :shit: :shit:

Εγγρ.
4 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παλιά μπορεί να φοβόμουν λίγο αλλά δεν χρειάζεται.... Ακόμα και από περίεργα άτομα να περνάς δίπλα απλά να είσαι άνετα και να μην δείχνεις φόβο... Εγώ προχοραω ακόμα και σε σκοτεινά σημεία... Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε.. Και ενωειτε έχω ένα γκανι όταν τσαρκαρω... Απλά για παν ενδεχόμενο...
κα  γω στα κοταδια περπαταω και θα ηθελα να σε πετυχω να αναστεναξω απο θΑΥΜΑΣΜΟ

loubas

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
32
Πόντοι
0

εσεις? τι κανετε?

ξαδελφο της κοπελας , γειτονα κλπ

δε θελω να σπαμαρω αλλο το νημα... απο οτι φαινεται οι πιο πολλοι δεν εχετε θεμα
εμενα παντως μου λειπει

απο σπιτακι σε σπιτακι. ποσες κοπελες μπορειτε δειτε? σε μια-δυο ωρες? 10-15 ??

κοκκινα χαμηλομενα φωτα, ακουγεται να ανοιγει η πορτα του δωματιου,  αναμονη να δεις την κοπελα... ουπς ο προηγουμενος αγωνιστης ηταν που τελειωσε κ φευγει μπουχός και ανακουφισμενος...

τακουνια να ακουγονται... ειναι αυτη ή ακουγονται απο το πανω σπιτακι?

νατο το κοριτσι, μερικες τελειως γυμνες... με το μουνακι εξω, πως με καυλωνουν...

περασμα στο δωματιο και αναμονη...

αυτα :(

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
πήγαινε σε μασατζίδικα που γαμάς

εσεις? τι κανετε?

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
τυπε υπαρχει μια πολυ γελοια μεταμφιεση που δεν θα σε καταλαβει κανενας  :S :S :S
ρε φίλε,συγνώμη για τη περιέργεια μου,αλλά τελικά ποιό είναι αυτό το σίχαμα που ποστάρεις συνέχεια?μπαίνει κι αυτός στο σάιτ ή είναι απλά αδέσποτη φωτό?

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
306
Πόντοι
21
Στραβές μου έχουν τύχει στην Red Light District του Αμστερνταμ, στην Patpong της Bangkok, στη Ρίπερμπαν του Αμβούργου. Εχω φαει σουγιά στο πόδι, εχω χώσει κλομπιά στη μούρη ενός μούτσου, έχω φάει μπουνιές κι έχω ρίξει. Όλα μέσα στο παιχνίδι.

Στην Αθηνα ποτέ.
Στη Φυλής βλέπω κάτι αλβανά γατάκια να κυκλοφορούν τρεις-τρεις για να βγάλουν χαρτζιλίκι σε βάρος κάποιου λεμέ κακομοίρη. Τους κοιτάς στα μάτια και χέζονται. Μετάξι δεν πάω, με απωθεί η ντέκα της περιοχής, με χαλάει η μπόχα.

magnipas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Τα πρεζακια είναι σοβαρό θέμα. Πέρσι το χειμώνα ήταν ένας που τα βράδυα αν θυμάμαι κοιμόταν στο δρόμο έξω από την εθνική τραπεζα. Ένα βράδυ ζητιανευε στην Ιάσωνος. Μου ζητάει δε του δίνω ανεβαίνω  σε ένα με σκάλες και με περίμενε στα μισά με μια σύριγγα με αίματα. Και μου λέει έχω aids δώσε λεφτά μη σε καρφώσω.

Του έδωσα ένα δυευρω και ήθελε να μου ψάξει το μπουφάν όπου εκεί δε τον άφησα να πλησιάσει και τον κλοτσησα στις σκάλες και εφυγα.

Ωραία πράγματα να ανησυχώ μετά μην έσπασε κάνα αυχένα ο πρεζακιας και με έχει γράψει και καμία κάμερα ......

Θα μου πεις αυτοάμυνα αλλά τόσο μπλέξιμο για ένα γαμησι του δεκαρικου.......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ποιο φοβάμαι τους Ζητάδες και την Δίας που σε παρακολουθούν παρά τα πρεζάκια και τους πάκηδες.
Τους αστυνομικους τους φοβουνται μονο οι ανοητοι και οι ενοχοι. Ψαξε τι απο τα δυο εισαι.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Τους αστυνομικους τους φοβουνται μονο οι ανοητοι και οι ενοχοι. Ψαξε τι απο τα δυο εισαι.
Πάντως ένοχος δεν είμαι σίγουρα τώρα για ανόητος ας με κρίνουν αυτοί που με ξέρουν.
Ίσως το σχόλιό μου ήταν αρκετά γενικό δεν έχω κανένα πρόβλημα με το έργο της αστυνομίας αλλά με κάποιες συμπεριφορές που έχω δει από κοντά όπως κατάχρηση εξουσίας σεξουαλική παρενόχληση λεκτικό εξευτελισμό και άλλα που δε λέγονται αν δεν μπορείς να τα αποδείξεις.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Τετοια γραφε τυπε να τα δουνε καποιοι εδω μεσα και να τρεχουν να κωλοτριβονται σε οποιον μπατσο δουνε... :S :S :S
Μπα δεν νομίζω τύπε θέλω να πιστεύω ότι τα νέα παιδιά που μπαίνουν στο σώμα έχουν  κάνει σπουδές έχουν καλύτερη παιδεία από ότι είχαν 2-3 δεκαετίες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom