σε ευχαριστω πολυΑυτο όντως δεν είχε ακουστεί καθόλου . Τα θερμότατα συλλυπητήρια μου .
περιληπτικα ειχε αναφερθει στα δελτια ειδησεων των καναλιων
σε ευχαριστω πολυΑυτο όντως δεν είχε ακουστεί καθόλου . Τα θερμότατα συλλυπητήρια μου .
Τυπε ποσο επος εισαι με νικ Kurt Russel να εχεις τον Τσακωνα avatar;Σε οσους δεν ειναι κομμαντα,καλυτερα με παρεα εστω και με εναν ακομη γιατι τα πραγματα εχουν αγριεψει πολυ.
Ακομα και τις φορες που παω μονος μου ειμαι ετοιμος για κλοτσοπατιναδα.
Σε κοντα 20 χρονια δρασης μου εχουν συμβει περιστατικα αλλα ευτυχως δεν επαθα κατι.
Πιστευω πως τα σπιτια που βρισκονται στο περιγραμμα του ''ορθογωνιου'' : Μ.Αλεξανδρου-Κολωνου (μεχρι το 30Α)-Λεωνιδου-Ιασωνος,ειναι σχετικα ασφαλη.
Καλα γαμησια σε ολους,με υγεια και χαρα.
Αν πετύχεις κανά καθηγητή σου ίσα ίσα που μετά θα τον έχεις του χεριού σου να σου βάλει κανά βαθμό παραπάνω, τώρα αν πετύχεις κανά πατέρα εκεί είναι που θα υπάρχει θέμα :pεγω το μονο που φοβαμαι ειναι μην πεσω πανω σε κανα γνωστο
κ μην πειτε η μιση ντροπη δικη του η μιση δικη σου.
φανταστειτε εναν καθηγητη 40αρη να πεσει πανω σε μαθητες του ... την αλλη μερα στο σχολειο
ειναι ο λογος που τις εκοψα. σκεφτηκα καποια μεταμφιεση....
εσεις? τι κανετε?
Αν πετύχεις κανά καθηγητή σου ίσα ίσα που μετά θα τον έχεις του χεριού σου
εγω το μονο που φοβαμαι ειναι μην πεσω πανω σε κανα γνωστο
φανταστειτε εναν καθηγητη 40αρη να πεσει πανω σε μαθητες του ... την αλλη μερα στο σχολειο
εσεις? τι κανετε?
Αν πετύχεις κανά καθηγητή σου ίσα ίσα που μετά θα τον έχεις του χεριού σου να σου βάλει κανά βαθμό παραπάνω, τώρα αν πετύχεις κανά πατέρα εκεί είναι που θα υπάρχει θέμα :p
Εαν ειναι καποιος γροθος καλυτερα να μην το κραταει επανω του γιατι ΕΑΝ του το παρουν απο τα χερια το λιγοτερο ειναι να του ηλεκτρισουν τον κωλο. Εχω δει πως ειναι αυτη η παπαρια. Εχει κ ενα αλλο που πεταγεται με 2 συρματα εκ αποστασεως. Αυτο που λες εσυ πρεπει να πας κοντα..!Κάπου διάβασα οτι στο μοναστηρακι πουλάνε εργαλείο ηλεκτρικής εκκένωσης , κατι σαν κεραυνό πετάει , υψηλή τάση
Κατι τέτοιο πρεπει να κρατάτε οταν πατε στο μετάξι
Εαν ειναι καποιος γροθος καλυτερα να μην το κραταει επανω του γιατι ΕΑΝ του το παρουν απο τα χερια το λιγοτερο ειναι να του ηλεκτρισουν τον κωλο. Εχω δει πως ειναι αυτη η παπαρια. Εχει κ ενα αλλο που πεταγεται με 2 συρματα εκ αποστασεως. Αυτο που λες εσυ πρεπει να πας κοντα..!
κα γω στα κοταδια περπαταω και θα ηθελα να σε πετυχω να αναστεναξω απο θΑΥΜΑΣΜΟΠαλιά μπορεί να φοβόμουν λίγο αλλά δεν χρειάζεται.... Ακόμα και από περίεργα άτομα να περνάς δίπλα απλά να είσαι άνετα και να μην δείχνεις φόβο... Εγώ προχοραω ακόμα και σε σκοτεινά σημεία... Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε.. Και ενωειτε έχω ένα γκανι όταν τσαρκαρω... Απλά για παν ενδεχόμενο...
εσεις? τι κανετε?
Αν πετύχεις κανά καθηγητή σου ίσα ίσα που μετά θα τον έχεις του χεριού σου να σου βάλει κανά βαθμό παραπάνω, τώρα αν πετύχεις κανά πατέρα εκεί είναι που θα υπάρχει θέμα :p
εσεις? τι κανετε?
ρε φίλε,συγνώμη για τη περιέργεια μου,αλλά τελικά ποιό είναι αυτό το σίχαμα που ποστάρεις συνέχεια?μπαίνει κι αυτός στο σάιτ ή είναι απλά αδέσποτη φωτό?τυπε υπαρχει μια πολυ γελοια μεταμφιεση που δεν θα σε καταλαβει κανενας :S :S :S
Τους αστυνομικους τους φοβουνται μονο οι ανοητοι και οι ενοχοι. Ψαξε τι απο τα δυο εισαι.Ποιο φοβάμαι τους Ζητάδες και την Δίας που σε παρακολουθούν παρά τα πρεζάκια και τους πάκηδες.
Πάντως ένοχος δεν είμαι σίγουρα τώρα για ανόητος ας με κρίνουν αυτοί που με ξέρουν.Τους αστυνομικους τους φοβουνται μονο οι ανοητοι και οι ενοχοι. Ψαξε τι απο τα δυο εισαι.
όπως κατάχρηση εξουσίας σεξουαλική παρενόχληση λεκτικό εξευτελισμό και άλλα
Μπα δεν νομίζω τύπε θέλω να πιστεύω ότι τα νέα παιδιά που μπαίνουν στο σώμα έχουν κάνει σπουδές έχουν καλύτερη παιδεία από ότι είχαν 2-3 δεκαετίες.Τετοια γραφε τυπε να τα δουνε καποιοι εδω μεσα και να τρεχουν να κωλοτριβονται σε οποιον μπατσο δουνε... :S :S :S