kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
για πες ρεΉδη υπάρχει νικήτρια....
για πες ρεΉδη υπάρχει νικήτρια....
Στάνταρ νικήτρια χώρα θα προέρχεται από Λατινική Αμερική!Σιγα μη κατσω να τις μαζεψω ολες ρε τυπε Η ιδεα για ψηφοφορια ειναι καλη παντως,αν και νομιζω καλυτερα θα ειναι να ψηφισουμε ποια χωρα εχει τα καλυτερα νετα και οχι ποιο ηταν το κορυφαιο,ας πουνε και αλλοι γνωμες
Btw ψηφοφορια μπορει να φτιαξει ο οποιοςδηποτε η μονο ο νηματοθετης?
μαγκα μη κανεις μισες δουλειεςΣιγα μη κατσω να τις μαζεψω ολες ρε τυπε Η ιδεα για ψηφοφορια ειναι καλη παντως,αν και νομιζω καλυτερα θα ειναι να ψηφισουμε ποια χωρα εχει τα καλυτερα νετα και οχι ποιο ηταν το κορυφαιο,ας πουνε και αλλοι γνωμες
Btw ψηφοφορια μπορει να φτιαξει ο οποιοςδηποτε η μονο ο νηματοθετης?
χμμμ μη εισαι και τοσο σιγουρος εχουμε ισχυρο ρευμα ασιατολατρων στο site ;)Στάνταρ νικήτρια χώρα θα προέρχεται από Λατινική Αμερική!
Why not? Εμένα προσωπικά δε με φτιάχνουν και τόσο, αλλά προτιμήσεις είναι αυτές...χμμμ μη εισαι και τοσο σιγουρος εχουμε ισχυρο ρευμα ασιατολατρων στο site ;)
χμμμ μη εισαι και τοσο σιγουρος εχουμε ισχυρο ρευμα ασιατολατρων στο site ;)
Σιγά τα τσόλια... Ακόμα και ελλ(ε)ηνίδες είναι πιο καλές από αυτές...
Ήδη υπάρχει νικήτρια....
Τοp 3.....
Είπαμε και πριν....για πες ρε
Μπλιάξ...ΠΑΜΕ μωρη ελλεϊνιδαρα
χμμμ μη εισαι και τοσο σιγουρος εχουμε ισχυρο ρευμα ασιατολατρων στο site ;)
Χμμμμμ... Τη συγκρίνεις με τη χθεσινή Κολομβιανή; Η συγκεκριμένη είναι πολύ ψθχρη...ΤΡΕΛΗ ΣΑΥΡΑ η ανωθεν ελλεεινιδα αλλα μακραν η ομορφοτερη μουναρα του μουντιαλ ειναι ελλεεινιδα:
μουναρος τρελος και η κολομβιανη..απιστευτη καβλαΧμμμμμ... Τη συγκρίνεις με τη χθεσινή Κολομβιανή; Η συγκεκριμένη είναι πολύ ψθχρη...
το νο1Εγω παντος αυτη την παντευομαι σημερα της κανω μεταβιβαση οτι εχω και δεν εχω και της δινω και το ενα νεφρο μου αμα λαχει....
καλα ρε τυποι μη ξερνατε τοσο με την ελλεϊνιδα,παρτε και καμια δραμαμινη, Τετοιες εχουμε στο γηπεδο με αυτες θα πορευτουμε τι να κανουμε,Ελα σκεφτειτε θετικα μπας και το παρουμε το ματσακι...