greekloversss
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2020
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Φωτογραφίες με Ελληνίδες μουναρες πού σας άρεσαν, που τις έχουν ανεβάσει σε πορνό σελίδα
Ε όχι και μπάζο υπερβάλειςΤι για πολύ πουτσο; Μπάζο είναι.
Εμένα αυτή εδώ
Για πολύ πούτσο
Κοντή, χοντρή, στραβοχυμενη και ασχημομούρα. Θα μου πεις, είναι μικρή σε ηλικία. Παραδέχομαι, δεν είναι σαύρα ακομα- θα είναι σε πέντε χρόνια. Εντάξει, δεν είναι τελευταία, είναι προτελευταία.
Κοντή, χοντρή, στραβοχυμενη και ασχημομούρα. Θα μου πεις, είναι μικρή σε ηλικία. Παραδέχομαι, δεν είναι σαύρα ακομα- θα είναι σε πέντε χρόνια. Εντάξει, δεν είναι τελευταία, είναι προτελευταία.
Ο τύπος τώρα διέγραψε το προφίλ του και τις έχει ακόμα ανεβασμένες πολύ μαλάκια ρε φίλε να ανεβάζεις μια κοπέλα στο άκυροΔλδ ο αλλος ο μαντραχαλος γαμουσε την πιτσιρικα και μετα ειπε δεν ανεβαζω και τις φωτο. που εχει σε πορνοσαιτ. :S
Ερε κατι ατομα που κυκλοφορανε οξω! :S
Τί σπέσιαλ γαμήσι ρε συνάδελφε, κατεστραμμένο κοριτσάκι εντελώς φαίνεται, ντροπή να πούμε.
Παίρνει ουσίες σε κάθε περίπτωση. Το aids το έχεις για πλάκαΕμένα αυτή μου αρέσει και θέλω να τη βρω φαίνεται ότι πρέπει να κάνει special γαμήσι.
Ας προσεχαν και να μην αφηναν να τις βγαζουν φωτο ή βιντεο απλα τα πραγματα!Παιδιά υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες που τις έχουν ανέβασει χωρίς να το ξερουν μεγάλη βλακεία για αυτές και τις οικογένειές τους