Τίποτα που να σε ανησυχεί :-* :-* :-*
Δεν με ανυσηχει τιποτα. Τοσα χρονια μελος τα εχω δει ολα εδω μεσα!
Για τσεκαρε εδω ----->
Απλα ετσι για να ξερω!
Πολυ ανυπομονος εισαι....θα γερασεις γρηγορα!!!!
Υπομονη και ολα τα θα δεις.....
Πολυ ανυπομονος εισαι....θα γερασεις γρηγορα!!!!
Υπομονη και ολα τα θα δεις.....
Τωρα περιμενεις απαντησηΔεν με ανυσηχει τιποτα. Τοσα χρονια μελος τα εχω δει ολα εδω μεσα!
Για τσεκαρε εδω ----->
Απλα ετσι για να ξερω!
Τουλάχιστον όταν θα πάρετε τις δέουσες απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις που κάνετε μην φρίξετε.Σώπα καλό μου!
Ακόμα δεν φέραμε τίποτα.. :-* :-*
Την απαντηση σου την εγραψες πολυ πιο μετα απο την ερωτηση μου!!!!Σε παραπεμπω στο προηγουμενο ποστ μου!
ΟχιΜιζαδόρε , Απέκτησες φορολογική συνειδηση ?
Ελα ρε κρητικατσι..εγω το προλαβα το χθεσινοΤουλάχιστον όταν θα πάρετε τις δέουσες απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις που κάνετε μην φρίξετε.
Όσοι πρόλαβαν χθές...
με χαπακι πριν φανταζομαιΟχι
έφαγα μελομακάρονα και ξεχάστηκα
Τωρα περιμενεις απαντηση
Την απαντηση σου την εγραψες πολυ πιο μετα απο την ερωτηση μου!!!!
Το θεμα ειναι οτι εσυ δεν πιανεις το πνευμα μου....Δεν στροφαρεις γρηγορα..... δεν μου κανεις!
Αλλη παρακαλω για να γελασω? υπαρχει?
Πιστεύω οτι θα συμφώνησες με την πρόταση-προτροπή που, ομόφωνα μπορώ να πω, κάναμεΕλα ρε κρητικατσι..εγω το προλαβα το χθεσινο με χαπακι πριν φανταζομαι
Τουλάχιστον όταν θα πάρετε τις δέουσες απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις που κάνετε μην φρίξετε.
Όσοι πρόλαβαν χθές...
Πιστεύω οτι θα συμφώνησες με την πρόταση-προτροπή που, ομόφωνα μπορώ να πω, κάναμε
Το θεμα ειναι οτι εσυ δεν πιανεις το πνευμα μου....
Τραγουδα.....το αν στροφαρω η΄οχι το ξερουν πολυ καλα καποιοι εδω μεσα!!!!!
Δεν στροφαρεις γρηγορα..... δεν μου κανεις!
Αλλη παρακαλω για να γελασω? υπαρχει?
Ποτε δεν εχω νευρα!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Νευρα διακρινω! Ξυδακι!
Μπααααα δεν θα χρειαστει ταρατσουλη γυναικες δεν βριζω αλλα εσενα και τους υπολοιπους πολυ ευχαριστως
Αφού επιμένεις αγαπητή, κάνοντας πέτρα την καρδία μου, ας σε διαφωτήσω.Δεν είχα την τύχη να το προλάβω μάλλον, λυπάμαι. Αν θες με ενημερώνεις πάντως! ;)
:-* :-*