Επειδη ειμαι κυριος και το ξερεις πολυ καλα δεν θα σου απαντησω με τον ιδιο τροπο.Χρησιμοποιησε οποιες φατσουλες θες..βοηθεια μαςΜπααααααααα...Εχω συνδυασει φατσουλες αναλογα με τα ατομα που μιλαω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Θέλεις βοήθεια;Επειδη ειμαι κυριος και το ξερεις πολυ καλα δεν θα σου απαντησω με τον ιδιο τροπο.Χρησιμοποιησε οποιες φατσουλες θες..βοηθεια μας
χαχαχαχαχαχαχ
εδώ είμαι
Επειδη ειμαι κυριος και το ξερεις πολυ καλα δεν θα σου απαντησω με τον ιδιο τροπο.Χρησιμοποιησε οποιες φατσουλες θες..βοηθεια μας
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ποιος άλλος θα διέλυσε ενα θέμα;ο συναγωνιστης με την κλασικη ατακα ποιος να τα νε αραγε
Επισκέπτης
[move] [/move]Επειδη ειμαι κυριος και το ξερεις πολυ καλα δεν θα σου απαντησω με τον ιδιο τροπο.Χρησιμοποιησε οποιες φατσουλες θες..βοηθεια μας
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
[move] [/move]
Επισκέπτης
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Τι κερδίζουμε;Βρειτε ποσα κωλοδαχτυλακια περασανε απο την οθονη σας.........
Μηναία συνδρομή στο cosmopolitan
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Τι κερδίζουμε;
ΚΑΙ δωρο ο οδηγος του πως να κανετε πετυχημενο σεξ σε ολες τις στασεις-ολα τα μερη-ολες τις εποχες-ολα τα κλιματα-ολα τα γεωγραφικα διαμερισματα που κυκλοφορει στα περιπτερα απο τις εκδοσεις του κοσμοπολιταν......αμεεεεεεεεε ειμαστε χουβαρνταδες τι νομιζες???????
Μπααααα δεν θα χρειαστειΘέλεις βοήθεια;
χαχαχαχαχαχαχ
εδώ είμαι
ταρατσουλη γυναικες δεν βριζω αλλα εσενα και τους υπολοιπους πολυ ευχαριστως[move] [/move]
Όχι ένα σουβλάκι με απ' όλα από το Γύρομπανκ. ;)Τι κερδίζουμε;
Οπως επισης και ενας οδηγος για τελειο μανικιουρ-πεντικιουρ!!!!ΚΑΙ δωρο ο οδηγος του πως να κανετε πετυχημενο σεξ σε ολες τις στασεις-ολα τα μερη-ολες τις εποχες-ολα τα κλιματα-ολα τα γεωγραφικα διαμερισματα που κυκλοφορει στα περιπτερα απο τις εκδοσεις του κοσμοπολιταν......αμεεεεεεεεε ειμαστε χουβαρνταδες τι νομιζες???????
Και με το τι να βαλεις στο πρωτο τραντεβου!!!!
Κανονιστε ρε εφιαλτες θα βλεπω...ολο το βραδυ θα με κυνηγουν κωλοδαχτυλα
Το μαυρο με το καφε παει ??? Μεγαλη απορια των κοσμοπολιτανων και εχω και ραντεβου..μαυρο σωβρακο με καφε καλτσα θελω να φορεσωΟπως επισης και ενας οδηγος για τελειο μανικιουρ-πεντικιουρ!!!!
ΚΑΙ δωρο ο οδηγος του πως να κανετε πετυχημενο σεξ σε ολες τις στασεις-ολα τα μερη-ολες τις εποχες-ολα τα κλιματα-ολα τα γεωγραφικα διαμερισματα που κυκλοφορει στα περιπτερα απο τις εκδοσεις του κοσμοπολιταν......αμεεεεεεεεε ειμαστε χουβαρνταδες τι νομιζες???????
Εκδόσεις Λυμπέρη, για να μην υπάρχουν ανακρίβειες
Οπως επισης και ενας οδηγος για τελειο μανικιουρ-πεντικιουρ!!!!
Εγώ θα το πάρω... για το πεντικιούρ...
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
69ΚΑΙ δωρο ο οδηγος του πως να κανετε πετυχημενο σεξ σε ολες τις στασεις-ολα τα μερη-ολες τις εποχες-ολα τα κλιματα-ολα τα γεωγραφικα διαμερισματα που κυκλοφορει στα περιπτερα απο τις εκδοσεις του κοσμοπολιταν......αμεεεεεεεεε ειμαστε χουβαρνταδες τι νομιζες???????
Το βρήκα;
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Μια βραδυα χωρις παντοφλα. Ουστ παντρεμενος και θέλεις και δωρακια
Ελα βρε boobo....και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη!!!!!Μια βραδυα χωρις παντοφλα. Ουστ παντρεμενος και θέλεις και δωρακια
Χανουμακιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις