Νέα

Φόρουμ Cosmopolitan

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ενα απο τα πολλα ενδιαφεροντα θρεντ του κοσμοπολιταν.Το θεμα ειναι ο "οργασμος" .

θεματοθετρια:
... ειναι κατι που δεν εχω..!και δεν ξερω γιατι.μονη μου εχω αλλα με τον φιλο μου οχι.δεν εχω κανενα (αλλο) προβλημα στο σεξ μαζι του,αντιθετως μου αρεσει παρα πολυ (ασχετα με το οτι δεν τελειωνω) και θελω να κανουμε σεξ!αλλα γιατι δεν τελειωνω??τι μπορει να φταιει??και τι μπορω να κανω για να αλλαξω τα πραγματα??  :think:

απαντηση κοσμοπολιτανας:
ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ!ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΓΧςΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕ ΕΧΕΙΣ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ!ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!
:uglystupid:

απαντηση αλλης κοσμοπολιτανας:σου προτεινω να διαβασεις καποιο σχετικο βιβλιο, για να μαθεις τι συμβαινει με το γυναικειο σωμα...
:jerking:

απαντηση θεματοθετριας:
οχι ο φιλος μου ειναι πολυ καλος ειδικα στην τεχνικη του.. και μου αρεσουν παρα πολυ ολα οσα κανει απλα δεν ξερω τι γινεται και δεν μπορω να τελειωσω..!δεν αγχωνομαι σχεδον ποτε και καθολου,ειμαι οσο πιο χαλαρη μπορω ετσι ωστε να το απολαυσω... τι μπορει να συμβαινει?γενικα που μπορει να οφειλεται αυτο??α.. και φυσικα και με νοιαζει!αν δεν με ενοιαζε δεν θα ανοιγα τοπικ..
:headbang: :headbang: :headbang:

απαντηση παλι της θεματοθετριας ανοργασμικης γκομενας:
και εγω φωναζω επειδη μ'αρεσει παρα πολυ.. και στασεις αλλαζουμε πολλες!ολα ειναι τελεια απλα δεν μπορω να φτασω σε οργασμο..:(
:blowup: :hammer: :uglystupid:

και καπου εκει βρεθηκε και ενας συναγωνιστης:
Η αγαμία σας έχει βαρέσει στο κεφάλι. Ουστ αγάμητες
:rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα συμπερασματα δικα σας....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
.......Δεν τηs ερχοταν τιποτα με αυτουs...........Με τουs  αλλουs δοκιμασε????

Επισκέπτης
απαντηση κοσμοπολιτανας:
[size=20pt]ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ!ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ![/size]ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΓΧςΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕ ΕΧΕΙΣ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ!ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!
Η καλύτερη απάντηση ήταν αυτή, απο την παρθένα! :2funny: :2funny: :2funny:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
.......Δεν τηs ερχοταν τιποτα με αυτουs...........Με τουs  αλλουs δοκιμασε????
Την παραμυθα και την υποκρισια δεν την προσεξες ? Δεν εχει οργασμο αλλα φωναζει  :uglystupid:  μαλλον θα παρακολουθει κανα ντερμπακι εκεινη την ωρα  :2funny:
Ευγε καλό μου παιδι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: καλη και η απαντηση σου  :2funny:
Ποια πείρα μωρέ? Γυαλόχαρτο το έχει κάνει με τόσο τρίψιμο μόνη της και έχει χάσει την μπάλα!
Αυτο λεω ρε ειρωνικα το ειπα  :grin:

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ενα απο τα πολλα ενδιαφεροντα θρεντ του κοσμοπολιταν.Το θεμα ειναι ο "οργασμος" .

θεματοθετρια:
... ειναι κατι που δεν εχω..!και δεν ξερω γιατι.μονη μου εχω αλλα με τον φιλο μου οχι.δεν εχω κανενα (αλλο) προβλημα στο σεξ μαζι του,αντιθετως μου αρεσει παρα πολυ (ασχετα με το οτι δεν τελειωνω) και θελω να κανουμε σεξ!αλλα γιατι δεν τελειωνω??τι μπορει να φταιει??και τι μπορω να κανω για να αλλαξω τα πραγματα??   :think:

απαντηση κοσμοπολιτανας:
ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ!ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΓΧςΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕ ΕΧΕΙΣ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ!ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!

απαντηση αλλης κοσμοπολιτανας:σου προτεινω να διαβασεις καποιο σχετικο βιβλιο, για να μαθεις τι συμβαινει με το γυναικειο σωμα...

απαντηση θεματοθετριας:
οχι ο φιλος μου ειναι πολυ καλος ειδικα στην τεχνικη του.. και μου αρεσουν παρα πολυ ολα οσα κανει απλα δεν ξερω τι γινεται και δεν μπορω να τελειωσω..!δεν αγχωνομαι σχεδον ποτε και καθολου,ειμαι οσο πιο χαλαρη μπορω ετσι ωστε να το απολαυσω... τι μπορει να συμβαινει?γενικα που μπορει να οφειλεται αυτο??α.. και φυσικα και με νοιαζει!αν δεν με ενοιαζε δεν θα ανοιγα τοπικ..

και εγω φωναζω επειδη μ'αρεσει παρα πολυ.. και στασεις αλλαζουμε πολλες!ολα ειναι τελεια απλα δεν μπορω να φτασω σε οργασμο..:(

Ομποοοοο!  :o

:headbang: :headbang:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Γεια σας κοριτσια!!! :cool2:

ΥΓ.Οσοι δεν θελουν να βγαλουν γκομενα να μας αδειασουν την γωνια και το γηπεδο για να κανουμε παιχνιδη οι παικταραδες. :grin:

Επισκέπτης

θεματοθετρια:
... ειναι κατι που δεν εχω..!και δεν ξερω γιατι.μονη μου εχω αλλα με τον φιλο μου οχι.δεν εχω κανενα (αλλο) προβλημα στο σεξ μαζι του,αντιθετως μου αρεσει παρα πολυ (ασχετα με το οτι δεν τελειωνω) και θελω να κανουμε σεξ!αλλα γιατι δεν τελειωνω??τι μπορει να φταιει??και τι μπορω να κανω για να αλλαξω τα πραγματα??   :think:

απαντηση κοσμοπολιτανας:

απαντηση θεματοθετριας:

εχο πεσει κατο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ρε μήπως είναι άντρας και μπερδεύεται? Μπορεί να την χτυπάει στα αρχίδια και να φωνάζει απο τον πόνο! :rockon:
Μπα μαλλον ειδε καμμια τσοντα με πρωτοχυστρια να φωναζει και ειπε κατσε να το γραψω και εγω  :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ.Οσοι δεν θελουν να βγαλουν γκομενα να μας αδειασουν την γωνια και το γηπεδο για να κανουμε παιχνιδη οι παικταραδες. :grin:
[/quote]

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εδώ πάει το..............χ.......μήτσο να κάνουμε παστίτσο.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τιμή και δόξα στον ήρωα που προσπαθησε να βρει το σημείο G της γκόμενας για να την φτάσει σε οργασμο!
Αθάνατος!!!

Jared-Subway-sex-fat-woman.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom