Επισκέπτης
δε φταιτε εσεις μαναρι μου,η μουνοδουλιαση φταιει...Ειναι επειδη μας αντιπαθουν οι περισσοτεροι εδω,γιαυτο.....
δε φταιτε εσεις μαναρι μου,η μουνοδουλιαση φταιει...Ειναι επειδη μας αντιπαθουν οι περισσοτεροι εδω,γιαυτο.....
βικακι για στειλτηΣου βρηκα τη φωτο ντραμερ μποι :-* :-* :-* :-* :-*
Είναι πολλά τα λιγούρια christi!Εδω μας κανανε ηδη 2 θρεντς καλωσορισματος ,τρομαρα μας!!!!!
ευχαριστω βικακι,συνεχισε να προσπαθεις μεχρι να ρθειΜου κολλαει ρε γαμωτο και δεν ερχεται.Θα προσπαθησω σε λιγο παλι
Αγαπητε μου κ.Ταρατσα....ποσο δικιο εχεις....!!!!!!!!Είναι πολλά τα λιγούρια christi!
Tούς έχεις πάρει χαμπάρι τους απελπισμένους που νομίζουν ότι μπορούν να βγάλουν γκόμενα απο εδώ μέσα?
Κάνουν μπαμ αυτοί που το παίζουν άνετοι με το συγκεκριμένο thread που μόλις τους λες λιγούρια πετάγονται αμέσως να σε διαψεύσουν άσχετα που όλοι μέρα πατούν ανανέωση μήπως και μπει καμιά τσούπρα εδώ μέσα και δεν την πάρουν χαμπάρι!
Καλυτερα να μη το ανοιξω το ρημαδι
με πμ σου λεω να μου τη στειλεις!Δεν μπορω να στο στειλω με πμ?
Με σάλιο και υπομονή ο κώλος γίνεται μουνί.Tούς έχεις πάρει χαμπάρι τους απελπισμένους που νομίζουν ότι μπορούν να βγάλουν γκόμενα απο εδώ μέσα?
Τι το ανοίγεις το ρημάδιιιιιιι...να μου το θυμηθειτε,σε λιγο καιρο θα κανουν θρεντ ''ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΣΜΟΓΚΕΡΛΣ''...
Αστο ρε gandy εσυ ησουν απο κει και εβλεπες ελπιζω να εχεις καταλαβει τι εννοω
Ο Βοθρος το άνοιξε σαλιάρη!Τι το ανοίγεις το ρημάδιιιιιιι...
ειδες ρε μια κουβεντα ειπα κι εγνε ρε πουστηηηηη,δε μπορουσα να πω 10.000.000 ευρω?????Τι το ανοίγεις το ρημάδιιιιιιι...
Για το στόμα του μιλούσα χοντρέ και τα σαλιάρης αλλού όχι εδώ...Ο Βοθρος το άνοιξε σαλιάρη!
συνεχισε την προσπαθεια,αν δε πιασει θα βαλουμε τα μεγαλα μεσαΕ δεν ερχεται σου λεω αυτο προσπαθω να κανω
Εσύ κουλός είσαι ρε; Δεν μπορείς να την αποθηκεύσεις;βικακι ακομα????