pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
οτι κερδίζει ο καθένας καλό είναιΜια βραδυα χωρις παντοφλα. Ουστ παντρεμενος και θέλεις και δωρακια
οτι κερδίζει ο καθένας καλό είναιΜια βραδυα χωρις παντοφλα. Ουστ παντρεμενος και θέλεις και δωρακια
Πολλα θυμαμαι και θα τα ξεφουρνιζω ενα εναΤο μαυρο με το καφε παει ??? Μεγαλη απορια των κοσμοπολιτανων και εχω και ραντεβου..μαυρο σωβρακο με καφε καλτσα θελω να φορεσω
Το 'ξερα οτι θα το θυμοσουν!!!!
Μπορει να βαλω και μια καφε καλτσα στο κεφαλι ειμαι μπαζος δεν βλεπομαι και με την χαρτοσακουλα δεν αναπνεω καλαHμουν απολυτα σιγουρη οτι αυτα θα εβαζες :-* :-* :-*
96 ξερω εγω μαλλον το ιδιο θα ειναι69
Το βρήκα;
με τόσα πολλά βολεύεται ο Ταράτσας96 ξερω εγω μαλλον το ιδιο θα ειναι
Που σαι αρχηγε μου...ασε το παιδι να χαρει...μια χαρα παντρεμενος ειναιΜια βραδυα χωρις παντοφλα. Ουστ παντρεμενος και θέλεις και δωρακια
Ο ταρατσας μαλλον χτυπαει 4ψηφιο αριθμομε τόσα πολλά βολεύεται ο Ταράτσας
Εγώ είχα μείνει στα 69
Πολλα θυμαμαι και θα τα ξεφουρνιζω ενα ενα Ααααααααααα θα εχει και σασπενς το θρεντακι!!!!
Μπορει να βαλω και μια καφε καλτσα στο κεφαλι........Να βαλεις κοκκινη λεω εγω να εισαι κ μεσα στο πνευμα των γιορτων!!!Θα σου παει μουρλιααααααα!!!
εσυ χαλας την πιατσα και εγω κανω αγωνα να ριξω τις τιμες στα 120 ευρωΕγω ειμαι πιο μπαζος beaves. 1,50 υψος , 150 κιλά αλλά με 150 euro όλες οι τσέχες με λένε Θεογκόμενο.
Αχουτο μωλε!!!!!ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΤΣΟΥΛΟΕΛΕΗΝΙΔΕΣ. Φέρατε και δω τη βρωμερή υποκουλτούρα σας. Άκου forum cosmopolitan. ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ!
Καλως τον και ας αργησε ...στο στοιχειο σου χωσεεεεεΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΤΣΟΥΛΟΕΛΕΗΝΙΔΕΣ. Φέρατε και δω τη βρωμερή υποκουλτούρα σας. Άκου forum cosmopolitan. ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ!
Το κοκκινο μου φερνει αλλεργια ουτε το αιμα μου δεν ακουμπαωΠολλα θυμαμαι και θα τα ξεφουρνιζω ενα ενα Ααααααααααα θα εχει και σασπενς το θρεντακι!!!!
Μπορει να βαλω και μια καφε καλτσα στο κεφαλι........Να βαλεις κοκκινη λεω εγω να εισαι κ μεσα στο πνευμα των γιορτων!!!Θα σου παει μουρλιααααααα!!!
ελα Αλέκο Πόσαααααααααααααααααααααα 150 ευρώΕγω ειμαι πιο μπαζος beaves. 1,50 υψος , 150 κιλά αλλά με 150 euro όλες οι τσέχες με λένε Θεογκόμενο.
ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΤΣΟΥΛΟΕΛΕΗΝΙΔΕΣ. Φέρατε και δω τη βρωμερή υποκουλτούρα σας. Άκου forum cosmopolitan. ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ!
Σορυ το ξεχασα.....καλα βαλε οτι θες τοτε!!!!!Καλως τον και ας αργησε ...στο στοιχειο σου χωσεεεεε Το κοκκινο μου φερνει αλλεργια ουτε το αιμα μου δεν ακουμπαω
ελα Αλέκο Πόσαααααααααααααααααααααα 150 ευρώ
Με 5000 απο ολες τις ύλες μου κάθεται
Πειράζει;
Που ναι το χωριό που μου υποσχεθηκες ?ελα Αλέκο Πόσαααααααααααααααααααααα 150 ευρώ
Με 5000 απο ολες τις ύλες μου κάθεται
Πειράζει;
Σώπα καλό μου!
Ακόμα δεν φέραμε τίποτα.. :-* :-*
Δηλαδη τι ακομα θα φερετε? Ετσι για να εχουμε και καλο ερωτημα!
Πολυ ανυπομονος εισαι....θα γερασεις γρηγορα!!!!Δηλαδη τι ακομα θα φερετε? Ετσι για να εχουμε και καλο ερωτημα!
Περιμένω να μπει στο ΚτηματολόγιοΠου ναι το χωριό που μου υποσχεθηκες ?
Θα πέσει
Μιζαδόρε , Απέκτησες φορολογική συνειδηση ?Περιμένω να μπει στο Κτηματολόγιο