Νέα

Φόρουμ Cosmopolitan

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
:bounce-glasses:Το μαυρο με το καφε παει ???  Μεγαλη απορια των κοσμοπολιτανων και εχω και ραντεβου..μαυρο σωβρακο με καφε καλτσα θελω να φορεσω  :crazy:
Το 'ξερα οτι θα το θυμοσουν!!!! :dancing: :helpplea: :2funny:
Πολλα θυμαμαι και θα τα ξεφουρνιζω ενα ενα  :tooth:
Hμουν απολυτα σιγουρη οτι αυτα θα εβαζες  :-* :-* :-*
Μπορει να βαλω και μια καφε καλτσα στο κεφαλι ειμαι μπαζος δεν βλεπομαι και με την χαρτοσακουλα δεν αναπνεω καλα  :*
96 ξερω εγω μαλλον το ιδιο θα ειναι  :crazy:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εγω ειμαι πιο μπαζος beaves. 1,50 υψος , 150 κιλά αλλά με 150 euro όλες οι τσέχες με λένε Θεογκόμενο.  :boobies: :boobies: :boobies:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μια βραδυα χωρις παντοφλα. Ουστ παντρεμενος και θέλεις και δωρακια  :ak: :knuppel: :knuppel:
Που σαι αρχηγε μου...ασε το παιδι να χαρει...μια χαρα παντρεμενος ειναι  :headbang2:
με τόσα πολλά βολεύεται ο Ταράτσας
Εγώ είχα μείνει στα 69
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο ταρατσας μαλλον χτυπαει 4ψηφιο αριθμο  :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πολλα θυμαμαι και θα τα ξεφουρνιζω ενα ενα  :tooth: Ααααααααααα θα εχει και σασπενς το θρεντακι!!!!
Μπορει να βαλω και μια καφε καλτσα στο κεφαλι........Να βαλεις κοκκινη λεω εγω να εισαι κ μεσα στο πνευμα των γιορτων!!!Θα σου παει  μουρλιααααααα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506
ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΤΣΟΥΛΟΕΛΕΗΝΙΔΕΣ. Φέρατε και δω τη βρωμερή υποκουλτούρα σας. Άκου forum cosmopolitan. ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ!

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΤΣΟΥΛΟΕΛΕΗΝΙΔΕΣ. Φέρατε και δω τη βρωμερή υποκουλτούρα σας. Άκου forum cosmopolitan. ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ!
Καλως τον και ας αργησε ...στο στοιχειο σου χωσεεεεε :rockon: :rockon:
Πολλα θυμαμαι και θα τα ξεφουρνιζω ενα ενα  :tooth: Ααααααααααα θα εχει και σασπενς το θρεντακι!!!!
Μπορει να βαλω και μια καφε καλτσα στο κεφαλι........Να βαλεις κοκκινη λεω εγω να εισαι κ μεσα στο πνευμα των γιορτων!!!Θα σου παει  μουρλιααααααα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το κοκκινο μου φερνει αλλεργια ουτε το αιμα μου δεν ακουμπαω  :uzi:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εγω ειμαι πιο μπαζος beaves. 1,50 υψος , 150 κιλά αλλά με 150 euro όλες οι τσέχες με λένε Θεογκόμενο.  :boobies: :boobies: :boobies:
ελα Αλέκο Πόσαααααααααααααααααααααα 150 ευρώ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με 5000 απο ολες τις ύλες μου κάθεται
Πειράζει;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Καλως τον και ας αργησε ...στο στοιχειο σου χωσεεεεε :rockon: :rockon: Το κοκκινο μου φερνει αλλεργια ουτε το αιμα μου δεν ακουμπαω  :uzi:
Σορυ το ξεχασα.....καλα βαλε οτι θες τοτε!!!!!
Μην παθεις κανα αλλεργικο σοκ χρονιαρες μερες και τρεχουμε!!!!
:-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom