ιμε καλο πιδιγιατι δε βριζεις γυναικες?
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
ιμε καλο πιδιγιατι δε βριζεις γυναικες?
Αφού επιμένεις αγαπητή, κάνοντας πέτρα την καρδία μου, ας σε διαφωτήσω.
Μια κοπελιά λοιπόν μας έγραφε οτι όταν αυτή λείπει ο φίλος της μάλλον της τα φοράει με μια πρώην του. Ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
Η μαζική μας προτροπή ήτο να δώσει η κοπελιά κώλο στον φίλο της για να απαλλαγεί μια και καλή απο την πρώην.
Βέβαια κάποιοι υποστήριξαν οτι και ενα τριο θα έλυνε το πρόβλημα αλλά οι πιο πολλοί επιμείναμε στον κώλο.
Αυτά..
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
Δεν έχω τελειώσει ιχθυοκαλλιέργειες, ούτε πήρα μαθήματα ανατομίας ζώων για να γνωρίζω και να δώσω απάντηση στο "καίριο" ερώτημα σου. Λυπάμαι και για αυτό αγαπητέ μου.
Αν και ξοδευτηκες πολυ απο οτι βλεπω....thans any way!!!!Μια ευγενικη προσφορα απο μενα για εσας ατιθασες μικρες!
![]()
Ποτε δεν εχω νευρα!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Χαλαρη ειμαι!!!!!
Το νετ καλε μου ειναι για χαβαλε και μονο!!!!!
Μια ευγενικη προσφορα απο μενα για εσας ατιθασες μικρες!
![]()
Ρε άντε να χαθείτε. ΠΑΛΙΟΚΑΤΙΝΕΣ, ΤΣΟΥΛΕΣ ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ.
Πάλι τα ίδια με πριν λες?Μπλα μπλα μπλα μπλα!
Αμαν παιδακι μου τι κολλημα εχεις φαει?!?!?!?!?!?!Ρε άντε να χαθείτε. ΠΑΛΙΟΚΑΤΙΝΕΣ, ΤΣΟΥΛΕΣ ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ.
Αμαν παιδακι μου τι κολλημα εχεις φαει?!?!?!?!?!?!
Απαπαπαπαπαπα!!!!!!!
Να το προσεξεις αυτο.....![]()
![]()
![]()
![]()
Εμείς κερνάγαμε γλυκό και φραπέ κι εσείς ξυδάκι? Ντροπή!![]()
![]()
![]()
![]()
Παραπέμπει σε βρισιά το επίθετό σου;Πες κι άλλα θα πετύχεις και το επίθετο μου! :-* :-* :-*Πάλι τα ίδια με πριν λες?
Τωρα το μαθαμε και αυτο!!!!Ο φραπες δεν ξερω τι ειναι. Στην Γερμανια ζω ξερεις. ;)
Πάλι τα ίδια με πριν λες?
ΤΟ φραπέ είναι στιγμιαίος καφές ευρείας κατανάλωσης ;)Ο φραπες δεν ξερω τι ειναι. Στην Γερμανια ζω ξερεις. ;)
Μιλαω στην γλωσσα σου αν δεν καταλαβες!
Τωρα το μαθαμε και αυτο!!!!
Παντως να ειστε καλα παιδια εχω λιωσει στο γελιο.....
![]()
![]()
![]()
![]()
ΒιάαααααααααααααααααααααααααααααααααάζεσαιΤΟ φραπέ είναι στιγμιαίος καφές ευρείας κατανάλωσης ;)![]()
Κοιτα στην κυριολεξια αυτο ακριβως ειναι!!!Βιάαααααααααααααααααααααααααααααααααάζεσαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ φραπέ είναι στιγμιαίος καφές ευρείας κατανάλωσης ;)
Μεταξύ μας δεν χάνεις και τίποτα αλλά απ' το ξυδάκι είναι καλύτερο!
:-* :-*
Για μενα δεν υπαρχει κατωτερη φυλη παντως καλε μου.....Εμ τι να κανουμε! Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι! Υπαρχουν και κατωτερες φυλες τελικα!
Οπως Ελληνες-ιδες ας πουμε!![]()