mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
είσαι ο κλασσικός τύπος που περιχαρακώνεται στις απόψεις του, δεν ακούει των άλλων κι από πάνω κατηγορεί τους άλλους ότι δεν τον ακούνε. Προφανώς δεν έχεις καταλάβει ούτε λέξη από το πνεύμα των απόψεών μου, αν και τις έχω γράψει πολύ ξεκάθαρα. Αυτό το 55% βλέπω το έχεις γράψει 5-6 φορές και δεν σου απαντάω γιατί δεν κάθισα καν να το δω αν ισχύει, γιατί ΔΕΝ είναι αυτή η ουσία για μένα. Βαριέμαι όμως να τα ξαναγράφω επειδή δεν τα βλέπεις εσύ. Για το παράδειγμα με τα στρατιωτικά λεωφορεία, γιατί να απαντήσω αφού υπάρχει παραπάνω ποστ μου που λέω ότι αν και έχουν περικοπεί πολλές δαπάνες, υπάρχουν ακόμη μαλακισμένες δαπάνες; Απλώς για να σου κάνω το χατίρι, πες μου επιτέλους τι σημαίνει αυτό το 55%; Με ΑΕΠ 175 δις, έσοδα και δαπάνες κράτους περίπου ισολογισμένα κοντά στα 55 με 56 δις, το 55% ΄τι ακριβώς είναι;
To ΑΕΠ είναι 175 δις.
Ο προϋπολογισμός της ΓΕΝΙΚΗΣ κυβέρνησης (όχι της κεντρικής) είναι 80-90.
Για βγάλε το ποσοστό.
Εκτός κι αν τα λεφτά που διαχειρίζονται οι δήμοι (π.χ.) εσύ δεν τα θεωρείς "κρατικά".
Για να μάθεις μερικά πράματα δε, δες εδώ:
Εκατό σελιδούλες είναι, δεν είναι πολύ πράμα.
Αλλά χρειάζεται λίγη δουλίτσα, αθροίσεις κλπ.
Μην ξεχνάς ότι η παρουσίαση είναι φτιαγμένη από αυτούς που τα διαχειρίζονται. Όχι από ανεξάρτητους ελεγκτές.