1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ευτυχώς οι πραγματικοί πήγαν εκεί που έπρεπε νωρίς........
Ελα ρε Gilles ....
Ησουν εισαι και θα εισαι...ο ανθρωπος μου...
Το ποστερ σου ειναι ακομα στην θεση του απο το '80....
[youtube=425,350]BGp-z2zrIU4[/youtube]
.[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
ο σουμάχερ δεν ειναι αυτός που στουκάρισε το χάκκινεν στη φόρμουλα 3;
Η μήπως κάνω λάθος λόγω ηλικιας;
ειδικά την ώρα που παιζόταν ο τίτλος..... ;) ;) ;) ;) ;)Aυτός είναι.
Είναι επίσης ο ίδιος που εμβόλισε τον Hill στην Αδελαΐδα το '94 και τον Villeneuve στη Χερέθ το '97.
Πολλές συμπτώσεις έτσι;
παρέθεσες ένα βίντεο του 90. Το βίντεο του 89 που ο Προστ έκανε ακριβώς το ίδιο το παρέλειψες, ή δεν το έχεις δει. Αυτό που έβαλες σε εκθέτει για προκατάληψη καθώς είναι δανεικό. Και συνήθως η πουτάνα η ζωή τα δανεικά τα δίνει πίσω.Προς 1personanongrata.
Ναι, οτι μπορει ο καθενας να εχεις τις προτιμησεις του, και εγω προσωπικα γουσταρω σχεδον ολους τους οδηγους της συγκεκριμενης εποχης, αλλα μην γινομαστε γραφικοι. Εγω δεν θυμαμαι ΚΑΝΕΝΑΝ πρωταθλητη που οταν του δοθηκε η ευκαιρια δεν απεδειξε πως ειναι κωλοπαιδο (ενταξη δεν θυμαμαι τον Ροσμπεργκ για να ειμαι ειλικρινης).
Οι Σενα, Πικετ, Προστ, Μανσελ, Σουμαχερ μαλιστα το απεδειξαν κατα συρροην, με την μικρη ποιοτικη διαφορα βεβαια,
πως οι τρεις τελευταιοι τουλαχιστον εκ των υστερων το βουλωναν.
Να πω επεισης πως εκεινη την εποχη τοσο στην Ελλαδα οσο και παγκοσμια απο πλευρας αγαπης του κοινου τα πραγματα ηταν πολυ μοιρασμενα μεταξυ Σενα-Προστ-Μανσελ ειδικα οταν οι δυο τελευταιοι ηταν στην Φερραρι, μετα τον θανατο του Σενα οι ισσοροπιες αλλαξαν.
σαν πολλά δεν ξέρεις για πουλέν εσύ;Aυτός είναι.
Είναι επίσης ο ίδιος που εμβόλισε τον Hill στην Αδελαΐδα το '94 και τον Villeneuve στη Χερέθ το '97.
Πολλές συμπτώσεις έτσι;
σαν πολλά δεν ξέρεις για πουλέν εσύ;
Ε ασχολούμαστε και με άλλα εκτός απ'τα βυζόμπαλα...
??????????.......να υποθέσω?.....Ε ασχολούμαστε και με άλλα εκτός απ'τα βυζόμπαλα...
γριά;??????????.......να υποθέσω?.....
??????????.......να υποθέσω?.....
ότι και να πει μαλακία θα είναιΠεριμένω να δω τι μπιπ θα πεις...
.[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]