Επισκέπτης
Τι να πω με τον αρχαιολόγο?Σταμάτησε να γράφει ο antoninio και έβγαλες γλώσσα!
Όλοι οπαδοί της Λιβερπουλ αρχαιολόγοι κατάντησαν, μιλάνε όλο για τις παλιές επιτυχίες τους!
Τι να πω με τον αρχαιολόγο?Σταμάτησε να γράφει ο antoninio και έβγαλες γλώσσα!
Τι να πω στον μπαγλαμά ρε?
Αφού το έγραψε γελάει και μόνος του μετά!
τον Σουμάχερ όταν ήταν μικρός και πριν να πεθάνει ο Σένα τον είχες δει;το αστείο είναι ότι στην αρχή τον είχαν παροιμοιάσει με τον μεγάλο shumaher΄,αυτός που στην παραμικρή πίεση κάνει τη μια μαλακία μετά την άλλη,και το παράδοξο είναι ότι με όποιον διεκδικεί το πρωτάθλημα τα κάνει μαντάρα.΄Αντε να δούμε που θα πάει το πρωτάθλημα οδηγών....
πόσω χρονώνε είσαι;τώρα που είδα τι έγραψες ...χμ τα λέω για να περάσει η ώρα...
ούτε μένα μου αρέσει.....τελευταία αναφορά στο θέμα γιατί το κάνεις προσωπικό,είναι άποψη μου και έχω και ματάκια και νου,για την ίδια κίνηση ( προσπέρασμα στον δεύτερο οδηγό της ομάδας) γράφτηκε για τον shumaher οχετός ενώ για τον ηλιοκαμένο μερικές αράδες,παρακουλουθώ f1πάνω απο 25 χρόνια, θα μπορούσα να γράφω για ώρες,αλλά δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω...
τις πουστιές τις απαλείφουμε έτσι;ο μιχαλάκης φίλε ήταν και είναι μεγάλος όχι μόνο για τον τρόπο που οδηγούσε αλλά όπως γνωρίζεις και για την συνολική του παρουσία σαν άτομο και προσωπικότητα,επίσης για την τελειομανία του σε όλα τα επίπεδα,γι αυτό δούλευε ώρες ατελείωτες κάτι που δεν κάνουν σήμερα οι περισσότεροι οδηγοί ...
όταν οι μεμονωμένες στιγμές είναι δεκάδες φαντάζομαι ότι πάλι είναι στο απυρόβλητο.....μου αρέσει που είσαι χαμηλών τόνων καθόλου χαοτικός και τα βλέπεις όλα αντικειμενικά κάπου εδω θα σταματήσω, απλά διατηρώ την άποψη μου να κρίνω τους ανθρωπους ως όντα με καλές και κακές στιγμές, βλέπεις όλοι εχουμε τις καλές μας και τις άσχημες στιγμές μας αλλά όλοι κρίνονται απο την συνολική τους παρουσία και όχι απο μια συγκεκριμένη στιγμή
γεια σου κολλητέ μου....ο σουμάχερ δεν ειναι αυτός που στουκάρισε το χάκκινεν στη φόρμουλα 3;
Η μήπως κάνω λάθος λόγω ηλικιας;
γεια σου κολλητέ μου....
μην ασχολείσαι......
Είναι σαν την κυβέρνηση της νου δου.... μεμονωμένο περιστατικό.....
αστονα αδερφέ.....Γεια σου φιλαρακι
Μιας και παρακολουθεί 25 χρόνια (3 λιγότερα απο εμένα), εχω κάποιες ερωτήσεις. Αλλά θα βρει τις απαντήσεις στο google.
Εμεις ξέρουμε ποιος ηταν ο καλύτερος. Εχω και το καπέλο λέμε. Nacional.