Νέα

Formula-1 Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δε ξέρω γιατί, αλλά ποτέ δε γούσταρα τη φεράρι....υποστήριζα όλους τους άλλους εκτός από αυτήν!!

ΜcLaren υποστηρίζω τα τελευταία χρόνια, αλλά αν δε το πάρει, ας το πάρει η BMW...έστω η TOYOTA...αλλά η Φεράρι; ΠΟΤΕ!!
Με τσαντίζουν οι Ιταλοί!! όπως ποτέ δεν υποστήριζα την εθνική ποδοσφαίρου της Ιταλίας...!!!

Κι αν είναι μαύρος ο Χάμιλτον, πού είναι το πρόβλημα; μόνο αυτός θεωρώ ότι μπορεί να κερδίσει τους οδηγούς της Φεράρι φέτος...!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Δικαιη η τιμωρια. Μαλακια του μαυρου. Επρεπε να αφησει τον Φινλανδο να περασει μπροστα.
Μετα θα εκανε παρτυ, δεν ειχε τυχη ο ξανθος, τα Φερραρι δεν πανε την τελευταια 4ετια στην βροχη.
Το μεγεθος της τιμωριας βεβαια παραλογο. 15 δευτερα ειναι το στανταρ σε αυτες τις περιπτωσεις, αλλα επρεπε ο Μασα να φτασει στους 2 βαθμους και με νικη στην Μοντσα να περασει μπροστα στο πρωταθλημα.
Βλεπετε τα λεφτα ειναι πολλα, τα φερνει η Φερραρι, και η καιροι χαλεποι μετα την εξοδο των καπνοβιομηχανιων.

ΥΓ. Επειδη κατι διαβασα για Λιβερπουλ. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχει βγει ακομη νομος που να απαγορευει σε αυτους του γραφικους (νομιζω αυτη η λεξη φτιαχτηκε για να τους περιγραψει) να παιζουν ποδοσφαιρο. Ειναι που ειναι βαρετο αθλημα, αλλα αυτοι δινουν νεα διασταση στον ορο, σκοτωνω την ωρα μου. Οι μονοι νομιζω που συμπαθουμε αυτη την ομαδα ημαστε εμεις οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου, επειδη χαρη σε αυτους ημαστε μοναχα η δευτερη πιο αναχρονηστικη ποδοσφαιρικα ομαδα του πλανητη.

Επισκέπτης
Ναι ρε... Εχει συνομωτησει το συμπαν υπερ της Φερραρι και κατα του αραπη. Βρε ουστ! Οταν μαθει τους κανονισμους να ξαναρθει να τρεξει με τον κηδεμονα του. Μεχρι τοτε να κανει τουμπεκί. Τα σωβρακα θα τους παρουμε λεμεεεεεεεεεεεε :boobies:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Ο μαυριδερος φυσικα.........

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το  αστείο είναι ότι στην αρχή τον είχαν παροιμοιάσει με τον μεγάλο shumaher΄,αυτός που στην παραμικρή πίεση κάνει τη μια μαλακία μετά  την άλλη,και το παράδοξο είναι ότι με  όποιον διεκδικεί το πρωτάθλημα  τα κάνει μαντάρα.΄Αντε  να  δούμε που θα πάει  το πρωτάθλημα  οδηγών....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το  αστείο είναι ότι στην αρχή τον είχαν παροιμοιάσει με τον μεγάλο shumaher΄,αυτός που στην παραμικρή πίεση κάνει τη μια μαλακία μετά   την άλλη,και το παράδοξο είναι ότι με  όποιον διεκδικεί το πρωτάθλημα  τα κάνει μαντάρα.΄Αντε  να  δούμε που θα πάει  το πρωτάθλημα  οδηγών....
τον Σουμάχερ όταν ήταν μικρός και πριν να πεθάνει ο Σένα τον είχες δει;
Το τι μαλακία έπεφτε την ξέρεις ή τα λες για να περνά η ώρα;

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τώρα που είδα τι έγραψες ...χμ τα λέω για να περάσει η ώρα...

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τελευταία  αναφορά στο θέμα  γιατί το κάνεις προσωπικό,είναι άποψη μου και έχω και ματάκια και νου,για την ίδια κίνηση ( προσπέρασμα στον δεύτερο οδηγό της ομάδας) γράφτηκε για τον shumaher οχετός ενώ για τον ηλιοκαμένο μερικές αράδες,παρακουλουθώ f1πάνω απο 25 χρόνια, θα μπορούσα να γράφω για ώρες,αλλά δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τελευταία  αναφορά στο θέμα  γιατί το κάνεις προσωπικό,είναι άποψη μου και έχω και ματάκια και νου,για την ίδια κίνηση ( προσπέρασμα στον δεύτερο οδηγό της ομάδας) γράφτηκε για τον shumaher οχετός ενώ για τον ηλιοκαμένο μερικές αράδες,παρακουλουθώ f1πάνω απο 25 χρόνια, θα μπορούσα να γράφω για ώρες,αλλά δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω...
ούτε μένα μου αρέσει.....
Αλλά φαντάζομαι ότι θυμάσαι τι μπινελίκια άκουγε ο μιχαλάκης και τι ξυλίκι είχε πέσει στα 22 του.....

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ο  μιχαλάκης φίλε ήταν και είναι μεγάλος όχι μόνο για  τον τρόπο που οδηγούσε αλλά όπως γνωρίζεις και για  την συνολική του παρουσία σαν άτομο και προσωπικότητα,επίσης  για την τελειομανία του σε όλα τα επίπεδα,γι αυτό δούλευε ώρες ατελείωτες κάτι που δεν κάνουν σήμερα οι περισσότεροι οδηγοί ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο  μιχαλάκης φίλε ήταν και είναι μεγάλος όχι μόνο για  τον τρόπο που οδηγούσε αλλά όπως γνωρίζεις και για  την συνολική του παρουσία σαν άτομο και προσωπικότητα,επίσης  για την τελειομανία του σε όλα τα επίπεδα,γι αυτό δούλευε ώρες ατελείωτες κάτι που δεν κάνουν σήμερα οι περισσότεροι οδηγοί ...
τις πουστιές τις απαλείφουμε έτσι;
Κατι τυχαίους τράκους για να πάρουμε πρωτάθλημα............
Αλλά φαντάζομαι και αυτά στο βωμό της τελειότητας είναι ε;;;;;;;;;;

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μου αρέσει που είσαι χαμηλών τόνων καθόλου χαοτικός και τα βλέπεις όλα αντικειμενικά κάπου εδω θα σταματήσω, απλά διατηρώ την άποψη μου να κρίνω τους  ανθρωπους ως όντα με καλές και κακές στιγμές, βλέπεις όλοι εχουμε τις καλές μας και τις  άσχημες  στιγμές μας αλλά  όλοι κρίνονται απο την συνολική τους παρουσία και όχι απο μια συγκεκριμένη στιγμή

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ο  σουμάχερ δεν ειναι αυτός που στουκάρισε το χάκκινεν στη φόρμουλα 3;

Η μήπως κάνω λάθος λόγω ηλικιας;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μου αρέσει που είσαι χαμηλών τόνων καθόλου χαοτικός και τα βλέπεις όλα αντικειμενικά κάπου εδω θα σταματήσω, απλά διατηρώ την άποψη μου να κρίνω τους  ανθρωπους ως όντα με καλές και κακές στιγμές, βλέπεις όλοι εχουμε τις καλές μας και τις  άσχημες  στιγμές μας αλλά  όλοι κρίνονται απο την συνολική τους παρουσία και όχι απο μια συγκεκριμένη στιγμή
όταν οι μεμονωμένες στιγμές είναι δεκάδες φαντάζομαι ότι πάλι είναι στο απυρόβλητο.....
Και που σαι.....

25 χρόνια που βλέπεις φόρμουλα 1 ΜΟΝΟ τον μιχαλάκη έχει γιουχάρει ζωντανά εν χορώ ολόκληρο κοινό φόρμουλας.........
Η πιο μαύρη σελίδα βέβαια της ιστορίας της Φ1 από πλευράς αξιοκρατίας είναι μια κακιά στιγμή κι αυτή.....
ΟΚ πάσο......Συνέχισε να μας υμνείς το "θεό" της Φ1... Ευτυχώς οι πραγματικοί πήγαν εκεί που έπρεπε νωρίς........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο  σουμάχερ δεν ειναι αυτός που στουκάρισε το χάκκινεν στη φόρμουλα 3;

Η μήπως κάνω λάθος λόγω ηλικιας;
γεια σου κολλητέ μου....
μην ασχολείσαι......
Είναι σαν την κυβέρνηση της νου δου.... μεμονωμένο περιστατικό.....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
γεια σου κολλητέ μου....
μην ασχολείσαι......
Είναι σαν την κυβέρνηση της νου δου.... μεμονωμένο περιστατικό.....

Γεια σου φιλαρακι

Μιας και παρακολουθεί 25 χρόνια (3 λιγότερα απο εμένα), εχω κάποιες ερωτήσεις. Αλλά θα βρει τις απαντήσεις στο google.

Εμεις ξέρουμε ποιος ηταν ο καλύτερος. Εχω και το καπέλο λέμε. Nacional.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γεια σου φιλαρακι

Μιας και παρακολουθεί 25 χρόνια (3 λιγότερα απο εμένα), εχω κάποιες ερωτήσεις. Αλλά θα βρει τις απαντήσεις στο google.

Εμεις ξέρουμε ποιος ηταν ο καλύτερος. Εχω και το καπέλο λέμε. Nacional.
αστονα αδερφέ.....

Αυτοί θεωρούν θεούς αυτούς που παίρνουν κούπες στο συμβόλαιο.....Είναι μέρος της αποζημίωσης.......

ετσι για να καβλώσουμε οι παλιοί....
και με το καπελάκι που σ αρέσει....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Senna.jpg
    Senna.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom