Νέα

Formula-1 Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χου ρε ρατσισταρά.....τι φταίει το παιδί που γεννήθηκε καταμπλάκ?.... :2funny: :2funny: :2funny:

εγω ρε δεν είμαι με πιλότους....[εξαιρεση ο θεός άυρτον]....είμαι με ομάδα......καταλαβού?.....άντε μην τα πάρω και χεστούμε εδω μέσα....... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

και γω μακντάκ είμαι.....
απλά με το Ραικόνεν έγινα φερράρι....
μόλις φύγει θα είμαι κοβαλάινεν....

Εσύ μωρή γριά τι μας λές; Εδώ είμαι σίγουρος ότι έχεις προλάβει τον Μακλάρεν πιλότο.....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και γω μακντάκ είμαι.....
απλά με το Ραικόνεν έγινα φερράρι....
μόλις φύγει θα είμαι κοβαλάινεν....

Εσύ μωρή γριά τι μας λές; Εδώ είμαι σίγουρος ότι έχεις προλάβει τον Μακλάρεν πιλότο.....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
όχι ρε...αυτός δεν είχε γίνει ακόμα πιλότος όταν...έβλεπα φόρμουλα 1.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
είναι αυτοί που σας γαμάνε χρόνια τώρα.......
Άσε βρε παπάρα! Αλλάξτε όνομα, να το κάνετε σουμάχερ γιατί πριν απο αυτόν εξαφανισμένος ήσουν λακαμα! :rockon:

Υ.Γ Μπαγλαμά έχεις μια μανία σε ομάδες, αυτοκίνητα και άλλα που εξαφανίζονται για 20 χρόνια και μερικές απο αυτές δεν επανέρχονται ποτέ!(Λιβερπουλ π.χ) :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άσε βρε παπάρα! Αλλάξτε όνομα, να το κάνετε σουμάχερ γιατί πριν απο αυτόν εξαφανισμένος ήσουν λακαμα! :rockon:

Υ.Γ Μπαγλαμά έχεις μια μανία σε ομάδες, αυτοκίνητα και άλλα που εξαφανίζονται για 20 χρόνια και μερικές απο αυτές δεν επανέρχονται ποτέ!(Λιβερπουλ π.χ) :birdman:

Terrace..... Eίσαι χοντρός είσαι και πουστεγγλεζός....
Και δυστυχώς σε χυνω διαρκώς......

Επισκέπτης
Terrace..... Eίσαι χοντρός είσαι και πουστεγγλεζός....
Και δυστυχώς σε χυνω διαρκώς......
Την καλύτερη απάντηση μου έδωσες! :thumbsup:
Η έλλειψη επιχειρημάτων και οι ύβρεις εναντίον μου δείχνουν πανικό! :blahblah1:
tale τον ξευτέλισα τον ξερόλα, στο αφιερώνω πορνόγερε! :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πότε είπαμε ότι πήρε η Μακλάρεν πρωτάθλημα;
Πότε;;;;;;;......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Την καλύτερη απάντηση μου έδωσες! :thumbsup:
Η έλλειψη επιχειρημάτων και οι ύβρεις εναντίον μου δείχνουν πανικό! :blahblah1:
tale τον ξευτέλισα τον ξερόλα, στο αφιερώνω πορνόγερε! :rockon:
μπράβο παιδί μου..πανάξιος.....με τον παπάρα... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Πότε είπαμε ότι πήρε η Μακλάρεν πρωτάθλημα;
Πότε;;;;;;;......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και πότε η λίβερπουλ?...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom