pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τυπικά είναι σωστή πάντως είναι δύσκολη η απόφαση.
βρε...αν τον είδες...γιατί εγω δεν τον είδα...είναι σωστή η ποινή στον χάμιλτον?
τυπικά ξετυπικά,Τυπικά είναι σωστή πάντως είναι δύσκολη η απόφαση.
τυπικά ξετυπικά,
επειδή είμαι [glow=red,2,300]κομπλεξικός[/glow] καλά να πάθει...
Για να μη θυμηθώ το κοπάνημα που έκανε στα πιτς στον Κώλο του Κίμι.....
μα τον πούστη εικοσι πόντους του στέρησε φέτο.....Σε γουσταρω που το παραδεχεσαι, λιγοι μπορουν να το παραδεχτουν!!! Βεβαια για να ειμαστε δικαιοι τιμωρηθηκε τοτε γι αυτο που εκανε, αλλα τι να το κανεις, οπως και σημερα, τον τιμωρησαν αλλα ματαια, ο Κιμι εχασε την ψυχραιμια του, ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ, και πηγε και στουκαρε, πρωταθλημα τελος....
Και επειδη και γω ειμαι κομπλεξικος, γουσταρω να στουκαρει κανα 2 φορες ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ τον μαυρουκο στους επομενους αγωνες και να το σηκωσουμε με το Massa φετος!!!!
μα τον πούστη εικοσι πόντους του στέρησε φέτο.....
χου ρε ομπάμα.......
Η πλακα ειναι οτι ακους κατι ασχετους δεξια αριστερα να μιλανε για σκανδαλα και ευνοιες υπερ της ferrari και κατι τετοιες @@ριες, για κατεστημενα και μλκιες!!!!!!
Σαν τους μακακες τους ζμπαουγκτζηδες που εχουμε εδω πανω κανουν, για ολα φταει ο κοκκαλης και το αθηναικο κατεστημενο............
Τι είναι ρε αυτοί με το μουλάρι για σήμα?η σιωπή μου προς απάντηση σας ρε.......mclaren...
Τι είναι ρε αυτοί με το μουλάρι για σήμα?
Mc donald..... Εσύ έχεις μείνει στα θρυλικά χρόνια της μακ τότε που είχει πιλότους όχι πιθήκια.....η σιωπή μου προς απάντηση σας ρε.......mclaren...
Τι είναι ρε αυτοί με το μουλάρι για σήμα?
Mας κλάνουν δυο μάντρες!! Ας μην ήταν η Σουμάχερ και τα λέγαμε!!!!είναι αυτοί που σας γαμάνε χρόνια τώρα.......
άμα το πουλί μου είχε νύχι θα ήσανε δάκτυλο....Mας κλάνουν δυο μάντρες!! Ας μην ήταν η Σουμάχερ και τα λέγαμε!!!!
χου ρε ρατσισταρά.....τι φταίει το παιδί που γεννήθηκε καταμπλάκ?....Mc donald..... Εσύ έχεις μείνει στα θρυλικά χρόνια της μακ τότε που είχει πιλότους όχι πιθήκια.....
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παίζει ρόλο και η οδηγός...άμα το πουλί μου είχε νύχι θα ήσανε δάκτυλο....
δηλαδή δεν έχει?......άμα το πουλί μου είχε νύχι θα ήσανε δάκτυλο....
όχι γιατί δεν έχω λεφτά για πεντικιούρ μανικιούρ.δηλαδή δεν έχει?......