Νέα

Formula-1 Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:think:Τυπικά είναι σωστή πάντως είναι δύσκολη η απόφαση. :huh:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
βρε...αν τον είδες...γιατί εγω δεν τον είδα...είναι σωστή η ποινή στον χάμιλτον?

Σωστη ηταν, προσπαθησε να περασει απο την εξωτερικη σε δεξια στροφη (τη γνωστη "στη σταση του λεωφορειου", πριν την αριστερη για την ευθεια εκκινησης-τερματισμου), δεν προλαβε να περασει, εμεινε εκτος γραμμης και αντι να φρεναρει και να μεινει πισω του, χανοντας και καποια δευτερολεπτα, "εκοψε" δρομο απο τη λωριδα ασφαλειας και βγηκε μπροστα απο τον Κιμι και εκανε για τα ματια του κοσμου πως τον αφηνει στην ευθεια να ξαναπερασει μπροστα του, αλλα ουσιαστικα ξαναχωθηκε πισω του και ακμεταλλευομενος τον αερα τον προσπερασε ξανα.....

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Δεν φταίει εαν άρχισε να βρέχει 2 γύρους πριν το τέλος.  :headbang:
Τώρα για την ποινή δεν έχω 100% άποψη αλλά από φωτό που είδα το hamilton έκοψε δρόμο στο σικέην  και έτσι πέρασε τον raikonnen. :jerking: :jerking: :jerking: :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:think:Τυπικά είναι σωστή πάντως είναι δύσκολη η απόφαση. :huh:
τυπικά ξετυπικά,
επειδή είμαι κομπλεξικός καλά να πάθει...
Για να μη θυμηθώ το κοπάνημα που έκανε στα πιτς στον Κώλο του Κίμι.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τυπικά ξετυπικά,
επειδή είμαι [glow=red,2,300]κομπλεξικός[/glow] καλά να πάθει...
Για να μη θυμηθώ το κοπάνημα που έκανε στα πιτς στον Κώλο του Κίμι.....

Σε γουσταρω που το παραδεχεσαι, λιγοι μπορουν να το παραδεχτουν!!! Βεβαια για να ειμαστε δικαιοι τιμωρηθηκε τοτε γι αυτο που εκανε, αλλα τι να το κανεις, οπως και σημερα, τον τιμωρησαν αλλα ματαια, ο Κιμι εχασε την ψυχραιμια του, ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ, και πηγε και στουκαρε, πρωταθλημα τελος....

Και επειδη και γω ειμαι κομπλεξικος, γουσταρω να στουκαρει κανα 2 φορες ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ τον μαυρουκο στους επομενους αγωνες και να το σηκωσουμε με το Massa φετος!!!! :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε γουσταρω που το παραδεχεσαι, λιγοι μπορουν να το παραδεχτουν!!! Βεβαια για να ειμαστε δικαιοι τιμωρηθηκε τοτε γι αυτο που εκανε, αλλα τι να το κανεις, οπως και σημερα, τον τιμωρησαν αλλα ματαια, ο Κιμι εχασε την ψυχραιμια του, ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ, και πηγε και στουκαρε, πρωταθλημα τελος....

Και επειδη και γω ειμαι κομπλεξικος, γουσταρω να στουκαρει κανα 2 φορες ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ τον μαυρουκο στους επομενους αγωνες και να το σηκωσουμε με το Massa φετος!!!! :rockon:
μα τον πούστη εικοσι πόντους του στέρησε φέτο.....
χου ρε ομπάμα.......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μα τον πούστη εικοσι πόντους του στέρησε φέτο.....
χου ρε ομπάμα.......

Η πλακα ειναι οτι ακους κατι ασχετους δεξια αριστερα να μιλανε για σκανδαλα και ευνοιες υπερ της ferrari και κατι τετοιες @@ριες, για κατεστημενα και μλκιες!!!!!!

Σαν τους μακακες τους ζμπαουγκτζηδες που εχουμε εδω πανω κανουν, για ολα φταει ο κοκκαλης και το αθηναικο κατεστημενο............ :jerking: :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η πλακα ειναι οτι ακους κατι ασχετους δεξια αριστερα να μιλανε για σκανδαλα και ευνοιες υπερ της ferrari και κατι τετοιες @@ριες, για κατεστημενα και μλκιες!!!!!!

Σαν τους μακακες τους ζμπαουγκτζηδες που εχουμε εδω πανω κανουν, για ολα φταει ο κοκκαλης και το αθηναικο κατεστημενο............ :jerking: :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
η σιωπή μου προς απάντηση σας ρε.......mclaren... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σωστή η τιμωρία στον Χάμιλτον!Έκανε πουστιά!Άσχετο αλλά γιατί πρέπει να βλέπουμε και τον μπαμπά του σε κάθε αγώνα?Τι νομίζει...ότι πάει τον γιο του βόλτα στο λούνα πάρκ? :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Mc donald..... Εσύ έχεις μείνει στα θρυλικά χρόνια της μακ τότε που είχει πιλότους όχι πιθήκια.....
χου ρε ρατσισταρά.....τι φταίει το παιδί που γεννήθηκε καταμπλάκ?.... :2funny: :2funny: :2funny:

εγω ρε δεν είμαι με πιλότους....[εξαιρεση ο θεός άυρτον]....είμαι με ομάδα......καταλαβού?.....άντε μην τα πάρω και χεστούμε εδω μέσα....... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom