>>Το παρελειψα γιατι ηθελα να δειξω οτι ολοι καναν πουστιες.
Αφήνεις βέβαια σαφώς το υπονοούμενο για τον μη μυημένο αναγνώστη ότι ο Σένα τον κάρφωσε στεγνά για να πάρει πρωτάθλημα...
Μιλάμε τέρας αντικειμενικότητας.
>> Για τον Προστ δεν ειπε κανενας οτι ηταν Αγιος για να τον διαψευσω. Εννοειται βεβαια πως αν ηξερες απο αγωνες θα καταλαβαινες πως τα δυο περιστατικα δεν ειναι ισοδυναμα.
Αφού λοιπόν δεν ξέρω από αγώνες βάλε το βίντεο να κρίνουν οι άλλοι πιλότε.
Και τι θα πει δεν είναι ισοδύναμα; Τον έκλεισε και έχασε το πρωτάθλημα; Απλά πράματα. Οποιος έβγαζε τον άλλο έπαιρνε κούπα. Και στις δύο περιπτώσεις.
>>Να σε ενημερωσω δε πως ο Σεννα το ειχε προαναγγειλει και παρολα αυτα δεν τιμωρηθηκε.
Ε και; Αυτό δεν δείχνει τσαμπουκά και αρχίδια; Τους είπε απλά. Οπως δεν τιμωρήσατε πέρσι το μαλάκα αν έχετε αρχίδια τιμωρείστε με φέτος εμένα
>>Να σε πληροφορισω επεισης πως τα λεω αυτα παροτι παντα συμπαθουσα τον Σεννα περισσοτερο απο τον Προστ.
Ναι είναι σαφές αυτό από τον τρόπο που παρουσιάζεις στον μη γνώστη τα γεγονότα.
>>Αν δε εξακουλουθεις να αμφιβαλλεις για την αντικειμενικοτητα μου μπορεις να διαβασεις και το ποστ μου για το γκραν πρι του Βελγιου, παρα το γεγονος οτι ειμαι φανατικοτατος οπαδος της Φερραρι.
Καμμιά σχέση με το θέμα που συζητάμε. Ασε τους άλλους από το διάλογό μας να κρίνουν την αντικειμενικότητά σου.
>><<Και συνήθως η πουτάνα η ζωή τα δανεικά τα δίνει πίσω.>>
>>Καταλαβαινω τι εννοεις. Παντως γενικα αυτος δεν ειναι παρα ευσεβης ποθος (λεω γενικα).
Οχι στην περίπτωση τη συγκεκριμένη. Ούτε και σε πολλές άλλες περιπτώσεις που δεν είναι του παρόντος να τις αναφέρω.
Μια απλή είναι η τελευταία χρονιά του Μιχαλάκη. Εκεί που το ήθελε περισσότερο εκεί πήρε και τον πούλο. Και η ειρωνεία είναι ότι εγώ που τον αντιπαθούσα ήθελα αυτό το πρωτάθλημα να το πάρει γιατί ήταν ίσως το πιο αντρίκιο που θα έπαιρνε.
<<Τέλος και δεν περιγράφω άλλο...>>
>>Περιγραφεις ομως
Με προκαλείς
<<Είναι άλλο πράγμα να κάνεις πουστιές μέσα στην πίστα (όπου δικαιολογείσαι λόγω αδρεναλίνης, πίεση κλπ) και άλλο να κάνεις πουστιές και να στήνεις αγώνες.>>
>>Δεν καταλαβα τι εννοεις.
Κατάλαβες αλλά δεν θέλεις να αναφέρεις ότι τα περισσότερα πρωταθλήματα ήταν πληρωμένα στο συμβόλαιό του με την Φερράρι και τη ΦΙΑ.
<<Ο Σένα έφυγε παγκόσμιος πρωταθλητής.... >>
>>Η δασκαλα στην β' δημοτικου μου εμαθε πως μετα το 1991 υπαρχει το 1992 και το 1993 αλλα δεν υπηρξα ποτε καλος στα μαθηματικα οποτε μπορει και να κανω λαθος.
Το έγραψα λάθος... Εφυγε στις καρδιές όλων ως τέτοιος επειδή πέθανε. Αλλά έστω και με λάθος διατύπωση αναγνωρίζω το λάθος μου.
<<Ο Μιχαλάκης έφυγε ταπεινωμένος από έναν μέτριο πιτσιρικά και μάλιστα στη μόνη από τις χρονιές που άξιζε και είχει προσπαθήσει για να δείξει ποιός είναι.>>
>>Εχασε στα ισια απο εναν πολυ καλο οδηγο ενα πρωταθλημα που θα μπορουσε να ειχε κερδισει, αλλα ουτως ή αλλως εχασε και απο τον Βιλνεβ και απο τον Χακκινεν τι σημαινει αυτο οτι ηταν χειροτερος οδηγος?? Μην τρελαθουμε κιολας.
Καλύτερο πάντως απ τον Χακινεν ποτέ δεν το θεώρησα. Απλά είχε παράγκα την ΦΙΑ...
<<Κατέχει όμως τα ρεκόρ όλα εκτός από των πρωταθλημάτων και της απόλυτης ξεφτίλας>>.
>>Αν ηταν ετσι η ξεφτιλα....
Και πώς είναι δηλαδή;
<<Μιας για την εκκίνηση που τράκαραν και οι αγωνοδίκες διέταξαν επανεκκίνηση για να προλάβει να πάρει το εφεδρικό (δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Φ1)>>
>>Εχει ξαναγινει πολλες φορες. Παντως σωστος.
Ποιές; να μας τις αναφέρεις.
<<και μιας για την ξεφτίλα με τον Μπαρικέλλο....>>
Εχω αναφερθει παλιοτερα.
<<Ολη η Ιντιανάπολη τον γιουχάριζε εν χορώ...... Ούτε γύρο θριάμβου δεν έκανε.>>
>>Καλα οτι θα το ανεφερες και αυτο ημουνα σιγουρος. Τι να καθομαι τωρα να γραφω. Η Μισελιν δεν ειχε λαστιχο για τον αγωνα (σκαγανε) η Μπριτζεστον επρεπε να πει οκ δεν τον μετραμε τον αγωνα
ή παρανομα να αφησει η παγκοσμια ομοσπονδια την Μισελιν να φερει αλλα λαστιχο αδικωντας την Μπριτζεστοτουν.
Αλλωστε ειναι ευκολο να καταλαβει ο οποισδηποτε πως σε τελικη αναλυση δεν ηταν θεμα της Φερραρι ή του Σουμαχερ αλλα εταιριων ελαστικων. Χελοοοουυυυ
Τη γιούχα την έφαγε για τις πουστιές που έκαναν να βγαίνει πρώτος αυτός και μονίμως δεύτερος ο μπαρικέλλο. Μιλάμε τα ποστ σου είναι γιομάτα νατικειμενικότητα
<<Εγώ προτιμώ αυτόν που έχει αρχίδια.>>
>>Και τελειωνω πληροφορωντας σε πως καποιος που ηξερε τον Σεννα απειρες φορες καλυτερα απο μενα και απο σενα εχει ενσταση σε αυτο που λες. Επειδη, υποθετω, δεν καταλαβες τι εννοω μπορεις να ρωτησεις!
Εσύ μαλλον δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει η έκφραση έχω αρχίδια.......
>>ΥΓ. Παιδια λαθος. Στην Φ3 ο Χακκινεν ειχε πεσει πανω στον Σουμαχερ και οχι το αντιθετο (και αθελα του νομιζω). Χωρις νομιζω να κρινεται τιτλος.
δεν έχω άποψη.