Νέα

Formula-1 Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρωτον: το βιντεακι που ανεβασες ειναι απ το 1992 στην πιστα του μοντε καρλο. οι σχετικοι γνωριζουν οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να γινει σ´ αυτη την πιστα προσπεραση...

δευτερον: λες οτι ο μανσελ βγηκε κατακουρασμενος...χμμμμ σχεδον παντα ετσι εβγαινε απ το αμαξι ο Nigel....
πρώτον. Αδύνατο δεν ήταν για τον Μάνσελ ο οποίος μπήκε, άλλαξε λάστιχα και ήξερε ότι τον έχει τον Σένα για πλάκα σε 9 γύρους  με παλιά ελαστικά και χωρίς ενεργητική ανάρτηση. Μην εκτίθεσαι άλλο. Ο ίδιος ο Μάνσελ παραδέχτηκε ότι υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του και του αυτοκινήτου.
Τον έχεις δει τον αγώνα; Εχεις οδηγήσει στο μονακό με το αυτοκίνητό σου να δεις πώς είναι η πίστα; Αυτά τα παραμύθια με τις προσπεράσεις στο Μονακό ισχύουν τώρα..... Παλιά οι οδηγοί έπερναν το σλιπ στρίμινγκ και γειά σας......Δε θα σου βάλω άλλα βίντεο... Βρες μόνος σου που γίνονταν προσπεράσεις στο Μονακό.....
Καληνύχτα... Καλύτερα τα πας με τη μπάλλα.....

Και δε θα απαντήσω άλλο.
Την πίστα του Μονακό την ξέρω απέξω και ξέρω και τα χιλιόμετρα σε κάθε στροφή....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι ιδιοι οι πιλοτοι να ξερεις οτι θεωρουν τον εαυτο τους nr.1
που το ακουσες/διαβασες αυτο;

οσο για το οτι επαιζε τη ζωη του κορωνα γραμματα ο φαντζιο. ναι, ισχυει.
το ιδιο ομως εκανε, οπως ολοι ειδαμε, και ο σεννα. το ιδιο εκανε και ο σουμι.
και κανεις δε μπορει να πει οτι ο φαντζιο ηταν πιο γρηγορος/καλυτερος πιλοτος απο τον σουμι η το αντιστροφο....  

ο σούμι έπαιζε τη ζωή του κορώνα γράμματα;
τι λες ρε; πάω για ύπνο....
δες τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Φ1 του φάτζιο και του σουμάχερ....
Λάθος και έξοδος εκείνη την εποχή σήμαινε τέλος ζωής όχι καριέρας......
Ρε τι άλλο θα ακούσουμε.

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
θα σε ξεβρακωσω αυριο.....
παω για υπνο

και για να μην ξεχνιομαστε:
[size=13pt]7[/size]

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
1) Όσον αφορά την Williams του 1994 εκτός απ'το θέμα με την κολώνα του τιμονιού, ήταν ένα προβληματικό μονοθέσιο "εκ γενετής" καθώς είχε σχεδιαστεί με βασική παράμετρο την ενεργητική ανάρτηση, η οποία απαγορεύτηκε πριν την έναρξη της σεζόν.

2) Αν θέλουμε να βγάλουμε ένα top 3 πιλότων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην είναι μέσα οι Fangio και Senna. Στο top 13 ίσως να'μπαινε κι ο Σαγόνιας (οκ είμαι προκατειλημμένος :birdman:).

3) Το προσπέρασμα του Hakkinen στον Σαγόνια είναι φανταστικό μεν αλλά αν δεν ήταν ο Zonta στη μέση θα έχανε πολύ τηλεοπτικά. Το άλλο του Piquet στον Senna από τεχνικής πλευράς είναι συγκλονιστικό βλέποντας το παντιλίκι πάνω στη στροφή. Ούτως ή άλλως ο Piquet φημιζόταν για το οριακό του φρενάρισμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1) Όσον αφορά την Williams του 1994 εκτός απ'το θέμα με την κολώνα του τιμονιού, ήταν ένα προβληματικό μονοθέσιο "εκ γενετής" καθώς είχε σχεδιαστεί με βασική παράμετρο την ενεργητική ανάρτηση, η οποία απαγορεύτηκε πριν την έναρξη της σεζόν.

2) Αν θέλουμε να βγάλουμε ένα top 3 πιλότων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην είναι μέσα οι Fangio και Senna. Στο top 13 ίσως να'μπαινε κι ο Σαγόνιας (οκ είμαι προκατειλημμένος :birdman:).

3) Το προσπέρασμα του Hakkinen στον Σαγόνια είναι φανταστικό μεν αλλά αν δεν ήταν ο Zonta στην μέση θα έχανε πολύ τηλεοπτικά. Το άλλο του Piquet στον Senna από τεχνικής πλευράς είναι συγκλονιστικό βλέποντας το παντιλίκι πάνω στη στροφή. Ούτως ή άλλως ο Piquet φημιζόταν για το οριακό του φρενάρισμα.

υπάρχουν κι άλλα.....
Ειδικά αυτά που έκανε ο Σένα στον Προστ ήταν όλα τα λεφτά....
Και μην ξεχνάς μικρέ ότι ο Πικέ ήταν αυτός που πρώτος υπερασπίστηκε τον Σένα στο δυστύχημα στην Ταμπουρέλλο.......
Το τελευταίο ρεκόρ που δεν είχει σπάσει ο Μιχαλάκης του Σένα (και ούτε θα το έσπαγε εάν ήταν ακόμα ζωντανός) ήταν οι pole. Εκεί φαίνεται ποιός πιλότος είναι ο πιο ταχύς. Ο φάτζιο πήρε 5 πρωταθλήματα αρχιδάτα και το ρεκόρ του Σένα στις πόλ πριν το ατύχημα φάνταζε αξεπέραστο.
Συμφωνώ μαζί σου για τους 3 καλύτερους. Απλά ο μιχαλάκης είναι λίγο πιο πάνω απο 13....
Κυρίως γιατί είχε τρόπο να φρενάρει πολύ αργότερα από τους άλλους πριν το άπεξ.......
Αυτό είναι ταλέντο. Δεν μαθαίνεται...
Κατά τα λοιπά στον Ολυμπιακό των Πιλότων του κάνω δώρο μια αφίσα του Κόκκαλη, ε συγγνώμη του Τοντ......

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Το τελευταίο ρεκόρ που δεν είχει σπάσει ο Μιχαλάκης του Σένα (και ούτε θα το έσπαγε εάν ήταν ακόμα ζωντανός) ήταν οι pole. Εκεί φαίνεται ποιός πιλότος είναι ο πιο ταχύς. Ο φάτζιο πήρε 5 πρωταθλήματα αρχιδάτα και το ρεκόρ του Σένα στις πόλ πριν το ατύχημα φάνταζε αξεπέραστο.

Έτσι είναι για τις pole... τα'χω γράψει και στο Motorsports εξάλλου.
Και σκέψου πόσα χρόνια στο σύνολο έτρεξε ο Ayrton, πόσα ο Σαγόνιας και σε πόσα απ'αυτά είχαν μονοθέσια πρωταθλητισμού οι δυο τους...
Καλά για τον Fangio τι να πούμε; Υπερσαραντάρης ήταν και κέρδιζε οδηγάρες όπως Ascari, Moss, Hawthorn, Gonzalez, Farina για να αναφέρω παραδείγματα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έτσι είναι για τις pole... τα'χω γράψει και στο Motorsports εξάλλου.
Και σκέψου πόσα χρόνια στο σύνολο έτρεξε ο Ayrton, πόσα ο Σαγόνιας και σε πόσα απ'αυτά είχαν μονοθέσια πρωταθλητισμού οι δυο τους...
Καλά για τον Fangio τι να πούμε; Υπερσαραντάρης ήταν και κέρδιζε οδηγάρες όπως Ascari, Moss, Hawthorn, Gonzalez, Farina για να αναφέρω παραδείγματα...
Αυτό που με εκνευρίζει μικρέ αφόρητα είναι να βγαίνει ο κάθε μπαγλαμάς που είδε "φορμουλα" (ανάθεμα αν είναι φόρμουλα να τρέχει κάποιος σχεδόν μόνος του) επί Σουμάχερ και λέει πιλοτάρα τον Μιχαλάκη...........

Την εποχή του τράξιον κοντρόλ, της τηλεμετρίας, του μάρκετινγκ και των μηδενικών προσπεράσεων θεοποιούν έναν άνθρωπο ο οποίος είχε ταλέντο, αλλά δε συγκρίνεται κατά τη γνώμη μου σε τρέλλα και ταλέντο με άλλους οι οποίο ήταν πραγματικά με όλη τη σημασία της λέξης πιλότοι......

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Μεγαλος πιλοτος ο Χαμιλτον στην βροχη.
Ειπε
Εχω το πλεονεκτημα σε αυτες τις συνθηκες και το ξερω,ξερω να τοποθετω το μονοθεσιο σωστα... :jerking:
Δεν ειπε
Ετσι μου λεει ο μπαμπας μου το βραδυ οταν με <<βαζει>> για υπνο :2funny:.

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το άστρο ενός άλλου κορυφαίου οδηγού ανατέλει,βλέπε vettel

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι βουλησι κολιτε δεν ειμε ο Ανζας εγο,εγο ειμουν οπαδος του Ελευθεροπουλου
σημερα είδα όνειρο και έχω συναισθηματική φόρτιση...
Μου λείπει ο πλέζουρας.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom