Νέα

Formula-1 Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ξερη καπιος τι ωρα ειναι ο αγωνας αυριο γιατι ηπαν οτι ειναι νυχτερινος

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι  :jerking:  έκανε πάλι η Φεράρι?

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αν ειναι δυνατον.Πιστευω οτι δεν υπαρχει αλλη μαλακια να δουμε σε πιτ της ferrari.Τα ειδαμε ολα φετος.Ημαρτον...

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10

Αφου κατηργησαν τον Lolipop man οι μαλακες, τωρα να δω τι θα κανουν.  :headbang: :headbang: :headbang:
Μου το παιζουν και καινοτομοι οι ηλιθιοι. Παλι καλα που δε σκοτωθηκε κανεις...αναψε το πρασινο και καπακι αναψε το κοκινο..ελεος !!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Αφου κατηργησαν τον Lolipop man οι μαλακες, τωρα να δω τι θα κανουν.  :headbang: :headbang: :headbang:
Μου το παιζουν και καινοτομοι οι ηλιθιοι. Παλι καλα που δε σκοτωθηκε κανεις...αναψε το πρασινο και καπακι αναψε το κοκινο..ελεος !!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ξανάγινε η φάση....κατέστρεψαν τον μπεκρή....καταστρέφουν κ τον Βραζιλιάνο.....Γαμώ την πουτάνα μου δηλάδη....

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αυτες τις κωλοπιστες τι της βαζουν, καταστρεφουν ολους τους αγωνες με τα safety car...

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Ξανάγινε η φάση....κατέστρεψαν τον μπεκρή....καταστρέφουν κ τον Βραζιλιάνο.....Γαμώ την πουτάνα μου δηλάδη....

Να δεις που τωρα δεν θα μπαινει η αντλια για ανεφοδιασμο... :dancing:ετσι οπωε το εβγαλαν με δυναμη...ποιος ξερει τι μπορει να εγινε στη βαλβιδα απο μεσα που σφραγιζει...κριμα γιατι αν και ειμαι φανατικος Mclarenovios γουσταρω τον τροπο που οδηγει ο Massa.
Κριμα γιατι ειναι καντεμης.. :headbang: :headbang:.και μαλιστα περισσοτερο απο τον αρχηγο της καντεμιας...Τον Hakkinen.
Fortsa McLaren παρτα ολα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
τι εγινε στο σινεργιο με τη κοκινη
Με αυτο το συστημα τον φωτον ολο μπερδεματα υπαρχουν καλα ηταν πριν με την πινακιδα, θα εχει και προβλημα ανεφοδιασμου

Επισκέπτης
Να δεις που τωρα δεν θα μπαινει η αντλια για ανεφοδιασμο... :dancing:ετσι οπωε το εβγαλαν με δυναμη...ποιος ξερει τι μπορει να εγινε στη βαλβιδα απο μεσα που σφραγιζει...κριμα γιατι αν και ειμαι φανατικος Mclarenovios γουσταρω τον τροπο που οδηγει ο Massa.
Κριμα γιατι ειναι καντεμης.. :headbang: :headbang:.και μαλιστα περισσοτερο απο τον αρχηγο της καντεμιας...Τον Hakkinen.
Fortsa McLaren παρτα ολα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Eτσι κ αλλιώς τελευταίος είναι....1-2-3 να περάσει ??? Αρχίδια....

Τέτοια κωλοφαρδία ο βρωμόπουστας ο αράπης.....δεν υπάρχει πουθενά λεμε....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Eτσι κ αλλιώς τελευταίος είναι....1-2-3 να περάσει ??? Αρχίδια....

Τέτοια κωλοφαρδία ο βρωμόπουστας ο αράπης.....δεν υπάρχει πουθενά λεμε....
νεγρος ειμαστε αρατσιστες

Επισκέπτης
νεγρος ειμαστε αρατσιστες
εγώ είμαι φασίστας...έτσι κ αλλιώς....

απο κει που πήδαγε απο μπανανιά σε μπανανιά....ο αραπής...βρέθηκε να οδηγεί μακλάρεν....

αλλά που θα πάει..σε λίγους γύρους τον βλέπω σε στούκα....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

απο κει που πήδαγε απο μπανανιά σε μπανανιά....ο αραπής...βρέθηκε να οδηγεί μακλάρεν....

ρε κολιτε ιδιο χρομα εχο με τον αραπακλα

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10

Μεγαλε...δεν αλλαζεις καναλι λεω εγω!!!
Θα μας καψεις γμτ... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
ρε κολιτε ιδιο χρομα εχο με τον αραπακλα

Τα ίδια θα λέω κ για σένα....

Μεγαλε...δεν αλλαζεις καναλι λεω εγω!!!
Θα μας καψεις γμτ... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Μάστορα....δε το βλέπω στον Άλφα...στο pc είμαι...:P :P

Γύρω στον 26-23 γύρο θα πέσει πάνω σε κάποιον ή στις μπαριέρες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom