ξερις κανα ιστιτουτο ασπρισματοςΤα ίδια θα λέω κ για σένα....
Μάστορα....δε το βλέπω στον Άλφα...στο pc είμαι...
Γύρω στον 26-23 γύρο θα πέσει πάνω σε κάποιον ή στις μπαριέρες....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Formula-1 Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Eλαιοχρωματισμοί ο Θανάσης....;)ξερις κανα ιστιτουτο ασπρισματος
ασβεστι εχει,αλιος θα βουτηξο σε λιμνοδεξαμενι με ποτασαEλαιοχρωματισμοί ο Θανάσης....;)
Επισκέπτης
ασβεστι εχει,αλιος θα βουτηξο σε λιμνοδεξαμενι με ποτασα
Έχει...έχει...
χθες τσισα ,το 50αρι κανη δουλιαΈχει...έχει...
Επισκέπτης
Χρόνια τώρα,παντού...χθες τσισα ,το 50αρι κανη δουλια
Επισκέπτης
Εμένα πάλι μ' αρέσει ο αγώνας... γενικά! Πρώτη φορά F-1 γίνεται βράδυ!
Αφού δεν προσφέρουν θέαμα οι "οδηγοί"...προσφέρουν οι υπεύθυνοι με τον τρόπο τους κ τη γκλαμουριά....;)
αφου εινε του τσιπρικο το μαγαζι εναντι στη λαδοματιαΧρόνια τώρα,παντού...
εγο θελο να νικιση η ρεντ μουλ,εχη μουναρεςΑφού δεν προσφέρουν θέαμα οι "οδηγοί"...προσφέρουν οι υπεύθυνοι με τον τρόπο τους κ τη γκλαμουριά....;)
Επισκέπτης
αφου εινε του τσιπρικο το μαγαζι εναντι στη λαδοματια
Εεεεεεεεεεεεε.....μην λες τέτοια για τον χοντρούλη.....είναι Τσίπρικο...αλλά τα λεφτά...λεφτά....
Επισκέπτης
εγο θελο να νικιση η ρεντ μουλ,εχη μουναρες
Mε τη φερράρι θα είσαι...επειδή την υποστηρίζω εγώ ο μαθητής σου....κ θα σου δίνω εγώ μουνάρες τσάμπα....
ορεα η φεραρι,ορεο καβλοτικο κοκινο Ολιμπιακο,η Λαμποργινα δε μετεχει???Mε τη φερράρι θα είσαι...επειδή την υποστηρίζω εγώ ο μαθητής σου....κ θα σου δίνω εγώ μουνάρες τσάμπα....
Επισκέπτης
Όχι...πείναγε ο ταύρος....ορεα η φεραρι,ορεο καβλοτικο κοκινο Ολιμπιακο,η Λαμποργινα δε μετεχει???
καλιτερα ,δεν εχει σανοΌχι...πείναγε ο ταύρος....
Επισκέπτης
καλιτερα ,δεν εχει σανο
Παρακάλα ρε βοθρούλη να σπάσει το μπουρδέλο του αράπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
κολιτε φορμουλα βλεπο χρονια πολα,μεχρι τελεφτεο αγονα παρεα θανε ,αναζοπιροση ενδιαφεροντος,οπος χτες με τον ΟΦΗΠαρακάλα ρε βοθρούλη να σπάσει το μπουρδέλο του αράπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
ο Θεος Σενα μιαλο δεν ειχε...Ρε μπας και του είπαν πως τον κυνηγούν οι τελωνειακοί γιατί έσπασε την
απεργία και πήγε να την κοπανήσει σφαίρα?
Αναπολώ εποχές με Άυρτον, Ρικάρντο, Αλαίν και τον μέγιστο Νέλσονα.
Λίγα κουμπάκια και λαμπάκια αλλά πολύ μυαλό...
Επισκέπτης
κολιτε φορμουλα βλεπο χρονια πολα,μεχρι τελεφτεο αγονα παρεα θανε ,αναζοπιροση ενδιαφεροντος,οπος χτες με τον ΟΦΗ
Αυτό είναι κλασσικό....αλλά ας μείνουμε στον 1 πόντο...