Νέα

Formula-1 Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Θα τα δουμε το μεσημερι λοιπον.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Εσυ σπιτι γρηγορα!Εχεις προκριματικα,οπου να'ναι!Υ.Γ.Σκατα τα εκανε παλι η σκουντερια!

Επ! ακόμα δε κοιμήθηκες.......!!!!!!!
Δεν πειράζει από τα λάθη μας παθαίνουμε και μαθαίνουμε.......!!!!!!!!
Ρίξε μια ματιά www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,11910.msg532097#msg532097]εδώ[/url]

Επισκέπτης
Ευελπιστω,να μην ειναι περασμενα μεγαλεια!Δεν κοιμηθηκα,γιατι οι Μακλαρενικοι μου εστειλαν τον ιο της γριππης...και με βρηκε,ο πουστης!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ευελπιστω,να μην ειναι περασμενα μεγαλεια!Δεν κοιμηθηκα,γιατι οι Μακλαρενικοι μου εστειλαν τον ιο της γριππης...και με βρηκε,ο πουστης!

Από τη μία φίλε περαστικά σου, αλλά από την άλλη.............
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΡΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ.............!!!!!!!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΥΓ. .........πάω να τη πέσω........ δεν αντέχω άλλο.........
και το πρωί έχει εργασία και χαρά........!!!!!!!! :grin: :grin: :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
mclaren βρεεεεεεεεεεεεεεεε...............άλλα 305 χλμ και η κούπαααααααααααα...........φερραριάκηδες....ετοιμαστείτε για...ύπνοοοοοο....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kovi

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγκατέλειψα σήμερα από υπερθέρμανση στα φρένα αλλά ο team-mate μου ο Lewis θα το σηκώσει στην Βραζιλία!!!

WonderGirl

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν τον παω μια ρε γαμώτο τον λούι… αλλα εντάξει, πρεπει να παραδεχτώ ότι σήμερα κέρδισε λόγο οδιγηκών ικανοτήτων.
Ποινή περίμενα να ακούσω για την παραχώρηση θέσης στους κόκκινους αλλά η επιτροπή στράβωσε εντελώς τα ματάκια της σήμερα.
Τεσπα που λένε και στα ιντερνετικά…

Ελπίζω να βρεθει στα χαλίκια πάλι ο Λούης και να το χάσει.
Όσο για τα μονοθεσια ισχύει ότι η μακλαρεν είναι μακραν ταχύτερη φετος.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Δεν τον παω μια ρε γαμώτο τον λούι… αλλα εντάξει, πρεπει να παραδεχτώ ότι σήμερα κέρδισε λόγο οδιγηκών ικανοτήτων.
Ποινή περίμενα να ακούσω για την παραχώρηση θέσης στους κόκκινους αλλά η επιτροπή στράβωσε εντελώς τα ματάκια της σήμερα.
Τεσπα που λένε και στα ιντερνετικά…

Ελπίζω να βρεθει στα χαλίκια πάλι ο Λούης και να το χάσει.
Όσο για τα μονοθεσια ισχύει ότι η μακλαρεν είναι μακραν ταχύτερη φετος.
εγώ αγαπητή γουόντερ δεν είμαι χάμιλτον...πάντα μακλάρεν είμαι.....απο οδηγούς ήμουν μόνο με τον ΕΝΑ...ΑΥΡΤΟΝ.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εγώ αγαπητή γουόντερ δεν είμαι χάμιλτον...πάντα μακλάρεν είμαι.....απο οδηγούς ήμουν μόνο με τον ΕΝΑ...ΑΥΡΤΟΝ.....
Ε τι χαίρεσαι τότε?Η Φεράρι θα το πάρει στους κατασκευαστές...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
mclaren βρεεεεεεεεεεεεεεεε...............άλλα 305 χλμ και η κούπαααααααααααα...........φερραριάκηδες....ετοιμαστείτε για...ύπνοοοοοο....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην είσαι τόσο σίγουρος υπάρχει και κει κόκκινη παράγκα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πρωτη θεση πρεπει να παρη ο Μασα και εκτη ο χαμιλτον για να το παρη ο μασα

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
και οι δυο ειναι καλοι οδηγοι απλως ο μασα ειναι πιο θεαματικος

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Formula 1 θα επανεξετάσει σοβαρά η Ferrari, εάν εφαρμοστεί, τελικά, το σχέδιο για τη χρησιμοποίηση ενός τυποποιημένου κινητήρα για όλες τις ομάδες, από το 2010.
Σε ανακοίνωσή του τη Δευτέρα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ιταλικής ομάδας ανέφερε πως: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ferrari, επιβεβαιώνοντας την πλήρη στήριξή του για τη σημαντική και αναγκαία μείωση του κόστους, αρχής γενομένης από τους κινητήρες, έχει, ωστόσο, εκφράσει ισχυρές επιφυλάξεις για το σχέδιο περί εξομοίωσεις ή τυποποίησης των κινητήρων. Το Διοικητικό Συμβούλιο διατηρεί το δικαίωμα να εξετάσει, μαζί με τους συνεργάτες μας, την παρουσία μας σε αυτό το άθλημα».
Το Διοικητικό Συμβούλιο της "σκουντερία" δεν εντυπωσιάστηκε με την ιδέα του τυποποιημένου κινητήρα και στην ανακοίνωση τονίζει πως: «Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνθηκε ότι μια τέτοια κίνηση θα στερούσε στη Formula 1 τον βασικό λόγο ύπαρξής της, με τον οποίο η Ferrari συμμετέχει συνεχώς στο πρωτάθλημα από το 1950 και, ο οποίος, βασίζεται στον ανταγωνισμό και την τεχνολογική εξέλιξη».
Από την πλευρά του, ο εμπορικός διευθυντής της Formula 1, Μπέρνι Εκλστόουν, εξέφρασε, πριν λίγο καιρό, τη στήριξή του στην πρόταση της FIA για τυποποιημένο κινητήρα. «Δε βλέπω τον λόγο γιατί (οι κατασκευαστές ) πρέπει να φύγουν, ελπίζω ότι τους εξοικονομούμε πάρα πολλά χρήματα. Όλα τα τεχνικά πράγματα θα είναι εκεί, μπορούν να δείξουν όλο το ταλέντο τους» τόνισε χαρακτηριστικά.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Formula 1 θα επανεξετάσει σοβαρά η Ferrari, εάν εφαρμοστεί, τελικά, το σχέδιο για τη χρησιμοποίηση ενός τυποποιημένου κινητήρα για όλες τις ομάδες, από το 2010.

Αν και δε συμφωνώ με αυτό τον κανονισμό, αν είναι να πάει στα τσακίδια η Scuderia ευπρόσδεκτος!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom