Και τα δυο, πειραζει ???Και τί λοιπόν θέλης περισσότερον?? χρήματα ή φίλον ??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 132K
- Tagged users Καμία
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
Έτυχε να προτιμηθή άλλος άντί σου γιά Φανουρόπιτττττττα !!!!! ;)Θα κανω Φανουρόπιττα - θες;;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
Και τα δυο, πειραζει ???
Θά πάρω τριπλό σήμερις ;)
Και εμεις τιποτις ???Θά πάρω τριπλό σήμερις ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
Και εμεις τιποτις ???
Άγαπητέ άκου , άκου , δέν μπορώ νά δώσω ώρα άφιξης διά εύνόητους λόγους...
Άλωστε τό έχω πή καί δημόσια , καί έχω δώση έπ αύτού καί τηλέφωνο
ή όποία κίνηση άπέβη άκαρπη , όπότε όποιος θέλη νά προσελθη στό ίδρυμα
στέλνη ένα π.μ στόν agiana .....
αστο καλυτερα για μια αλλη φορα σημερα ειναι αντωνελλα, ελπιδα( η μαυρουλα), κατελινα και μελινα( μια νταρντανα).Θά πάρω τριπλό σήμερις ;)
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Πρώτο πέρασμα σήμερα από το μαγαζί.
Αρχικά να ευχαριστήσω τους δυο εκλεκτούς συναγωνιστές που φρόντισαν για την είσοδο μου, ξέρουν αυτοί ;)
Η κυρία Γιάννα ευγενέστατη, με χαμόγελο και πολύ φιλική, μου παρουσίασε τις κοπέλες οι οποίες λόγω της ημέρας ήταν λίγες.
Σόνια και Κατερίνα, αδυνατούλες και σχετικά όμορφες, αλλά μετά από προτροπή συναγωνιστή δεν πέρασα. Επίσης παρούσα σοκολατίτσα, της οποίας δεν συγκράτησα το όνομα.
Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα άφιξη, όπως μας ενημέρωσε η κυρία Γιάννα.
Αρχικά να ευχαριστήσω τους δυο εκλεκτούς συναγωνιστές που φρόντισαν για την είσοδο μου, ξέρουν αυτοί ;)
Η κυρία Γιάννα ευγενέστατη, με χαμόγελο και πολύ φιλική, μου παρουσίασε τις κοπέλες οι οποίες λόγω της ημέρας ήταν λίγες.
Σόνια και Κατερίνα, αδυνατούλες και σχετικά όμορφες, αλλά μετά από προτροπή συναγωνιστή δεν πέρασα. Επίσης παρούσα σοκολατίτσα, της οποίας δεν συγκράτησα το όνομα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.115
- Πόντοι
- 46.232
οχι νεα αφιξη....επανεμφανιση αν και ειναι σχετικα καινουργια.....δεν πέρασα. Επίσης παρούσα σοκολατίτσα, της οποίας δεν συγκράτησα το όνομα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.115
- Πόντοι
- 46.232
επισκεψη σημερα στο μαγαζι μαζι με τον δασκαλο κ αλλον συναγωνιστη(για γνωριμια με την γιαννα)το ροστερ σονια ρουμανα ψηλη λεπτη με μικρο βυζι μεγαλο τατουαζ στον δεξι ωμο ,καταρινα η γνωστη ρουμανα κ η σοκολατα(ελπιδα)περασμα με σονια για τεστ ντραιβ...
δεν δικαιωθηκαν οι προσδοκιες , οχι κακη αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο , μονο η αξιζε...παντος στο σαλονι ηταν πολυ επικοινωνιακη κ ευχαριστη...στο δωματιο δειχνει καθαρα
οτι δεν ανοικει εκει μεσα(θεωρει οτι ειναι για αλλα πραγματα)25 λεπτα40 ευρω, ολα τα υπολοιπα(δηλαδη η φιλοψενια της κ.γιαννας)μια χαρα....
δεν δικαιωθηκαν οι προσδοκιες , οχι κακη αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο , μονο η αξιζε...παντος στο σαλονι ηταν πολυ επικοινωνιακη κ ευχαριστη...στο δωματιο δειχνει καθαρα
οτι δεν ανοικει εκει μεσα(θεωρει οτι ειναι για αλλα πραγματα)25 λεπτα40 ευρω, ολα τα υπολοιπα(δηλαδη η φιλοψενια της κ.γιαννας)μια χαρα....
alsomas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Σημερινή μεσημεριανή επίσκεψη στον οικο ηδονής της κυρας Γιάννας.
Μόνο 2 τεμάχια :'( Αλίκη και η μαυρούλα η Ελπίδα.
Η πάντα ευγενής και πρόσχαρη κυρία Γιάννα με κέρασε καφέ και μου συστησε τα κορίτσια.
Διαλεξα την Αλίκη που μου φέρθηκε πολύ φιλικά, αν και ο σωματότυπος της δεν ειναι του γούστου μου. Οι μπαρουτοκαπνησμενοι συναγωνηστές την περιγράφουν τέλεια!
Από σέρβης άψογο το Αλικάκι! ΕΥΓΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!!!!!
Ρωγα πιρόγα και πολύ κάβλαααααααααααααα Τσιμπούκι καλό και στενό νουνάκι χωρίς κρέμα.
Τέλειωσα σύντομα αλλά πριν μου έπερνε κανα 10λεπτο
Η πάντα ευγενής και πρόσχαρη κυρία Γιάννα με κέρασε καφέ και μου συστησε τα κορίτσια.
Διαλεξα την Αλίκη που μου φέρθηκε πολύ φιλικά, αν και ο σωματότυπος της δεν ειναι του γούστου μου. Οι μπαρουτοκαπνησμενοι συναγωνηστές την περιγράφουν τέλεια!
Ρωγα πιρόγα και πολύ κάβλαααααααααααααα Τσιμπούκι καλό και στενό νουνάκι χωρίς κρέμα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.115
- Πόντοι
- 46.232
το ειναι το δυνατο της σημειο....Σημερινή μεσημεριανή επίσκεψη στον οικο ηδονής της κυρας Γιάννας.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.115
- Πόντοι
- 46.232
σημερα το μενου εχει
ελπιδα η σοκολατα
λαρισσα ουκρανη μιλφ
καταρινα ρουμανακι
αλικη η κρητηκια μεχρι της 13.30
γιαννα που ειναι η μαθητρια....την ψαχνει ολος ο κοσμος.......
ελπιδα η σοκολατα
λαρισσα ουκρανη μιλφ
καταρινα ρουμανακι
αλικη η κρητηκια μεχρι της 13.30
γιαννα που ειναι η μαθητρια....την ψαχνει ολος ο κοσμος.......
Βρε παιδιά κάτι πρέπει να γ'ινει με την είσοδο, όχι για μένα αλλά επειδή μένω λίγο πιο πάνω και περνάω συχνά από εκεί βλέπω απ' έξω κάποιους που βαράνε κουδούνια και λογικά πρέπει να τρώνε πόρτα γιατί τους βλέπω ξαναπερνώντας ακόμα απ'έξω και είναι κρίμα γιατί και καρφώνονται αλλά κάνει και ζέστη και δεν είναι γιά τέτοια
Βρε παιδιά κάτι πρέπει να γ'ινει με την είσοδο, όχι για μένα αλλά επειδή μένω λίγο πιο πάνω και περνάω συχνά από εκεί βλέπω απ' έξω κάποιους που βαράνε κουδούνια και λογικά πρέπει να τρώνε πόρτα γιατί τους βλέπω ξαναπερνώντας ακόμα απ'έξω και είναι κρίμα γιατί και καρφώνονται αλλά κάνει και ζέστη και δεν είναι γιά τέτοια
Kαλά να πάθουν, αφού κτυπάνε λάθος κουδούνι.
Είναι δυνατόν να θες να σε αρχιτεκτονικό γραφείο;;;;;
mpoufos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Δυστυχως την εχω πατησει 3 φορες.Εχω παει απο του διαολου τη μανα,και ακρη για να μπω,δεν βρηκα.Οποιος συναγωνιστης προσφερεται,ας βοηθηση με pm.Βρε παιδιά κάτι πρέπει να γ'ινει με την είσοδο, όχι για μένα αλλά επειδή μένω λίγο πιο πάνω και περνάω συχνά από εκεί βλέπω απ' έξω κάποιους που βαράνε κουδούνια και λογικά πρέπει να τρώνε πόρτα γιατί τους βλέπω ξαναπερνώντας ακόμα απ'έξω και είναι κρίμα γιατί και καρφώνονται αλλά κάνει και ζέστη και δεν είναι γιά τέτοια
Αγαπητε συναγωνιστα !!!Δυστυχως την εχω πατησει 3 φορες.Εχω παει απο του διαολου τη μανα,και ακρη για να μπω,δεν βρηκα.Οποιος συναγωνιστης προσφερεται,ας βοηθηση με pm.
Μηπως εισαι mpoufos ???
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
καλημερα. υπαρχει καποιο μασατζιδικο που να προσφερει μασαζ προστατη με χειρομαλαξη ή πιπα?
Ξεκίνα άγαπητέ άπό έδώ..........
Ξεκίνα άγαπητέ άπό έδώ..........
ευχαριστω
δεν πιραζει φιλέ agiana καλά να είσαι ! τι να κάνω είμαι καινούριος στο site , ευτυχώς είμαι καινούριος μονό εκεί.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις