Και τα δυο, πειραζει ???Και τί λοιπόν θέλης περισσότερον?? χρήματα ή φίλον ??
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Και τα δυο, πειραζει ???Και τί λοιπόν θέλης περισσότερον?? χρήματα ή φίλον ??
Έτυχε να προτιμηθή άλλος άντί σου γιά Φανουρόπιτττττττα !!!!! ;)Θα κανω Φανουρόπιττα - θες;;
Και τα δυο, πειραζει ???![]()
![]()
![]()
Και εμεις τιποτις ???![]()
![]()
![]()
αστο καλυτερα για μια αλλη φοραΘά πάρω τριπλό σήμερις ;)
οχι νεα αφιξη....επανεμφανιση αν και ειναι σχετικα καινουργια.....δεν πέρασα. Επίσης παρούσα σοκολατίτσα, της οποίας δεν συγκράτησα το όνομα.
Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα άφιξη, όπως μας ενημέρωσε η κυρία Γιάννα.
τοΣημερινή μεσημεριανή επίσκεψη στον οικο ηδονής της κυρας Γιάννας.
Μόνο 2 τεμάχια :'( Αλίκη και η μαυρούλα η Ελπίδα.
Η πάντα ευγενής και πρόσχαρη κυρία Γιάννα με κέρασε καφέ και μου συστησε τα κορίτσια.
Διαλεξα την Αλίκη που μου φέρθηκε πολύ φιλικά, αν και ο σωματότυπος της δεν ειναι του γούστου μου. Οι μπαρουτοκαπνησμενοι συναγωνηστές την περιγράφουν τέλεια!
Από σέρβης άψογο το Αλικάκι! ΕΥΓΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!!!!!
Ρωγα πιρόγα και πολύ κάβλαααααααααααααα Τσιμπούκι καλό και στενό νουνάκι χωρίς κρέμα.
Τέλειωσα σύντομα αλλά πριν μου έπερνεκανα 10λεπτο
Βρε παιδιά κάτι πρέπει να γ'ινει με την είσοδο, όχι για μένα αλλά επειδή μένω λίγο πιο πάνω και περνάω συχνά από εκεί βλέπω απ' έξω κάποιους που βαράνε κουδούνια και λογικά πρέπει να τρώνε πόρτα γιατί τους βλέπω ξαναπερνώντας ακόμα απ'έξω και είναι κρίμα γιατί και καρφώνονται αλλά κάνει και ζέστη και δεν είναι γιά τέτοια
Δυστυχως την εχω πατησει 3 φορες.Εχω παει απο του διαολου τη μανα,και ακρη για να μπω,δεν βρηκα.Οποιος συναγωνιστης προσφερεται,ας βοηθηση με pm.Βρε παιδιά κάτι πρέπει να γ'ινει με την είσοδο, όχι για μένα αλλά επειδή μένω λίγο πιο πάνω και περνάω συχνά από εκεί βλέπω απ' έξω κάποιους που βαράνε κουδούνια και λογικά πρέπει να τρώνε πόρτα γιατί τους βλέπω ξαναπερνώντας ακόμα απ'έξω και είναι κρίμα γιατί και καρφώνονται αλλά κάνει και ζέστη και δεν είναι γιά τέτοια
Αγαπητε συναγωνιστα !!!Δυστυχως την εχω πατησει 3 φορες.Εχω παει απο του διαολου τη μανα,και ακρη για να μπω,δεν βρηκα.Οποιος συναγωνιστης προσφερεται,ας βοηθηση με pm.
καλημερα. υπαρχει καποιο μασατζιδικο που να προσφερει μασαζ προστατη με χειρομαλαξη ή πιπα?
Ξεκίνα άγαπητέ άπό έδώ..........
δεν πιραζει φιλέ agiana καλά να είσαι ! τι να κάνω είμαι καινούριος στο site , ευτυχώς είμαι καινούριος μονό εκεί.