νεο αιμα και καλο ηρθε. χρειαζοταν. 2 μικρα (24-25χρ) απο μαροκο. με τα ξανθα μαλλια η πιο κοντουλα λεγεται σουζανα. η αλλη η ψηλη( λειλα) , καλη στο δωματιο με τα μαυρα μαλλια ειναι αρκετα ομορφη και με λαχταριστη κολλαρα( την οποια και προσφερει). επισηs μελινα 33χρ. ψηλη ρωσιδα , ψιλονταρνανε με βυζι 2υαρακι- καλο σωμα - παρα πολυ καλη μεσα. εχει αρκετη αισθηση το μουνακι τηs. ξερει να τα κανει ολα πολυ καλα. απο την αρχη μεχρι το τελοs. χριστινα ρωσιδα και αυτη. 23-25 χρ. ξανθουλα - αρκετα ψηλη - λαχταριστο κολαρακι - βυζακι 1,5-2 και με πολυ ωραιο κορμι. λαμπαδα σκετη. στη φατσα τα χαλαει λιγο. την ειχα πετυχει στο πατησιων 160. δουλεψε μονο για 2-3 μερεs εκει. εχει περασει και απο το συγγρου 318. στο 160 ειχα περασει μαζι τηs. ειχα παει να την ξαναβρω τοτε, αλλα ειχε φυγει. πολυ καλη συμμετοχη , με πολυ καλη πιπα και στενο μουνακι( τωρα δεν ξερω). και 2-3 αλλεs οπωs σονια και κατελινα συμπληρωνουν την ομαδα. ολεs μα ολεs που περνουν απο την γιαννα, δινουν τηλεφωνο με την πρωτη για εξω. το θεμα ειναι γιατι να τιs παρειs εξω και με πολυ παραπανω ευρω, την στιγμη που εκει τιs με ενα 40ευρω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 132K
- Tagged users Καμία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.121
- Πόντοι
- 46.232
νεο αιμα και καλο ηρθε. χρειαζοταν. 2 μικρα (24-25χρ) απο μαροκο. με τα ξανθα μαλλια η πιο κοντουλα λεγεται σουζανα. η αλλη η ψηλη( λειλα) , καλη στο δωματιο με τα μαυρα μαλλια ειναι αρκετα ομορφη και με λαχταριστη κολλαρα( την οποια και προσφερει). επισηs μελινα 33χρ. ψηλη ρωσιδα , ψιλονταρνανε με βυζι 2υαρακι- καλο σωμα - παρα πολυ καλη μεσα. εχει αρκετη αισθηση το μουνακι τηs. ξερει να τα κανει ολα πολυ καλα. απο την αρχη μεχρι το τελοs. χριστινα ρωσιδα και αυτη. 23-25 χρ. ξανθουλα - αρκετα ψηλη - λαχταριστο κολαρακι - βυζακι 1,5-2 και με πολυ ωραιο κορμι. λαμπαδα σκετη. στη φατσα τα χαλαει λιγο. την ειχα πετυχει στο πατησιων 160. δουλεψε μονο για 2-3 μερεs εκει. εχει περασει και απο το συγγρου 318. στο 160 ειχα περασει μαζι τηs. ειχα παει να την ξαναβρω τοτε, αλλα ειχε φυγει. πολυ καλη συμμετοχη , με πολυ καλη πιπα και στενο μουνακι( τωρα δεν ξερω). και 2-3 αλλεs οπωs σονια και κατελινα συμπληρωνουν την ομαδα. ολεs μα ολεs που περνουν απο την γιαννα, δινουν τηλεφωνο με την πρωτη για εξω. το θεμα ειναι γιατι να τιs παρειs εξω και με πολυ παραπανω ευρω, την στιγμη που εκει τιs με ενα 40ευρω.
το εκανες το σκαουτινγκ παλι...αντε να δουμε ποτε θα παμε να αγωνιστουμε...
αυριο το πρωι παμε. αλλα εσυ ρε γαμωτο , θεs να πηγαινειs μερικεs φορεs , με αυτεs που διαλεγω εγω. βαλτοs εισαι?το εκανες το σκαουτινγκ παλι...αντε να δουμε ποτε θα παμε να αγωνιστουμε...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.121
- Πόντοι
- 46.232
να της περνουμε μαζι για να μην εχουμε προβλημα.....αυριο το πρωι παμε. αλλα εσυ ρε γαμωτο , θεs να πηγαινειs μερικεs φορεs , με αυτεs που διαλεγω εγω. βαλτοs εισαι?
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Οτι εφαγες,εφαγες...αυριο το πρωι παμε. αλλα εσυ ρε γαμωτο , θεs να πηγαινειs μερικεs φορεs , με αυτεs που διαλεγω εγω. βαλτοs εισαι?
Τωρα που γυρισε,,τα κεφαλια μεσα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.121
- Πόντοι
- 46.232
;)Οτι εφαγες,εφαγες...
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Πέρασμα σήμερα με Κλαούντια.
Κοντούλα, 1.55 περίπου, μελαχρινή, αδυνατούλα (πολύ αδυνατούλα όμως), χωρίς στήθος.
Γενικά με διάθεση ξεπέτας, ίσως επειδή είναι στο μαγαζί 2 μέρες. Χαμογελαστή, αλλά όταν μετά από τρία λεπτά πίπας σου λέει να ξεκινήσετε το κυρίως έργο, κάπου σε ξενερώνει. Την επανέφερα στην τάξη
Στα του αγώνα, πίπα πολύ καλή. Χέρι το οποίο το έβγαλε μετά από παρότρυνση μου. Καραμέλωμα στα @@ρια. Δυο στάσεις, ιεραποστολικό και πισωκολητό, με καλή συμμετοχή. Παίζει να είναι το πιο στενό μουνί που έχω γαμήσει.
Την επόμενη φορά Χριστίνα.
Επίσης, παρούσες Λέιλα και Σόνια.
Κοντούλα, 1.55 περίπου, μελαχρινή, αδυνατούλα (πολύ αδυνατούλα όμως), χωρίς στήθος.
Γενικά με διάθεση ξεπέτας, ίσως επειδή είναι στο μαγαζί 2 μέρες. Χαμογελαστή, αλλά όταν μετά από τρία λεπτά πίπας σου λέει να ξεκινήσετε το κυρίως έργο, κάπου σε ξενερώνει. Την επανέφερα στην τάξη
Στα του αγώνα, πίπα πολύ καλή. Χέρι το οποίο το έβγαλε μετά από παρότρυνση μου. Καραμέλωμα στα @@ρια. Δυο στάσεις, ιεραποστολικό και πισωκολητό, με καλή συμμετοχή. Παίζει να είναι το πιο στενό μουνί που έχω γαμήσει.
Την επόμενη φορά Χριστίνα.
Επίσης, παρούσες Λέιλα και Σόνια.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
αυριο το πρωι παμε. αλλα εσυ ρε γαμωτο , θεs να πηγαινειs μερικεs φορεs , με αυτεs που διαλεγω εγω. βαλτοs εισαι?
Δέν κάνης γιά παρτούζα jerry , τσεκαρισμένο ..... μόνο γιά μάτι κάνης
καί όδηγίες ( στήν κοπέλα έ ?? )!!!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
Ρωτήστε τόν jerry , είναι (lighthouse) ό φάρος τών μασαζερί ;)Ποια προτεινεται κυριοι ???
Για δωστε πληροφοριες !!!
jerry, πες μου γρηγορα γιατι, θα πεσει !!!Ρωτήστε τόν jerry , είναι (lighthouse) ό φάρος τών μασαζερί ;)
το ξερω.Δέν κάνης γιά παρτούζα jerry ,
το ξερω και αυτο.Οτι εφαγες,εφαγες...
ρε leon αφου τα ειπα πιο πανω. μιλενα ( παρα πολυ καλη. τσεκαρισμενη με το 40ευρο. δεν παει συνεχεια εκει, γιατι δουλευει και σε αλλα σπιτακια σαν τηs γιανναs. σιγουρακι πολυ καλο ειναι. τηs πηρα και το τηλ. για καβαντζα). η χριστινα τωρα ηταν , και αυτη πολυ καλη τοτε στο πατησιων 160. ψηλη , γαματο σωμα με κολλαρακι μουρλια. εμπειρη και μικρουλα. τωρα αν εδω το παιζει λιγο διαφορετικα ( λογω του 40ευρο , δεν ξερω. την ειδα λιγο σοβαρη. στο 160 δεν ηταν ετσι). και η λειλα ομορφη ειναι. ολα τα λεφτα η κολλαρα τηs και οι αναστεναγμοι τηs. ορεξατη( για ευρο), φιλικη, δεκτικη , κανει και τα χατηρια στουs πελατεs( μεχρι σε ενα οριο).jerry, πες μου γρηγορα γιατι, θα πεσει !!!
καριολιτσα, το επαιζε και γκομενα. την εδιωξε η γιαννα( καλα τηs εκανε). συνδυαζει διακοπεs και δουλεια και γκομενο μαζι. θα ξαναρθει καποια στιγμη.Η Αλίκη πουναι ;;;;;; χάθηκε ή πάει διακοπές;;;;;;;;
τωρα που το ξανασκεφτομαι , μιλενα.Ποια προτεινεται κυριοι ???
Για δωστε πληροφοριες !!!
καριολιτσα, το επαιζε και γκομενα. την εδιωξε η γιαννα( καλα τηs εκανε). συνδυαζει διακοπεs και δουλεια και γκομενο μαζι. θα ξαναρθει καποια στιγμη.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tην πιτάνα, ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Εκανε ομορφες πίτες όμως!!!!!!!!!!!
σαν δεν ντρεπονται.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tην πιτάνα, ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις