Είμεθα κοινωνία ασθενών.....![]()
![]()
![]()
Θα μας ταξω στην θεά Αρτεμης, μηπως θεραπευτούμε
Είμεθα κοινωνία ασθενών.....![]()
![]()
![]()
αστο ποιο ευκολα στηνεις τελικο παγκισμιου κυπελλου παρα κανεις κονε με την γιανναΟποιος μου κανει κοννε με τη Σεριφισα
εχει πληρωμενο το γαμησακι του και το φαγοποτι που θα ακολουθησει!!!
τωρα η γιαννα.....εχει κοψει προ καιρου τα επικυνδυνα σπορ!!!!!!αστο ποιο ευκολα στηνεις τελικο παγκισμιου κυπελλου παρα κανεις κονε με την γιαννα
ρε παιδια τι παιζει με την μιρελα....στον εναν δινει κωλο στον αλλο οχι.....
ετσι μπραβο. ;) αυτο τηs ελειπε να παρει αυτη πρωτοβουλια , για το ποτε θα σταματουσε τηνοποτε τιμηθηκε μιρελα.
πιπα αρκετη ωρα μεχρι να της πω εγω να προχωρησουμε
Κατα τη διαρκεια της θεραπειας πρεπει να εισηλθαν 3-4 πασχοντες στο θεραπευτηριο.
ετσι μπραβο. ;) αυτο τηs ελειπε να παρει αυτη πρωτοβουλια , για το ποτε θα σταματουσε τηνκαι σχετικα υπακουη ε? στραβωμουτζουνιασε σε κατι η δεν το εκανε με κεφι ? παντωs αυτην δεν την εχω δει. εχω αρκετεs μερεs να παω επανω. παντωs ο dimit ειχε πει, οτι ειναι καπωs ψυχρη. δουλευει, δουλευει το μαγαζακι τηs γιανναs. τα 15 ραντεβουδακια τα εχει μεσα στο νερο. στελνει και καποια κοριτσια εξω η γιαννα σε γεναιοδωρουs πελατεs τηs. την παιρνει την μιζα τηs . οικονομαει και απο εκει πολυ καλα. μεχρι και για το νερο, παιρνει απο την καθε κοπελλα καθε μερα, απο ενα 10ευρο
![]()
φιλε μου σορρυ , αν δεν ηταν αυτο που περιμενεs.Βασικα για λειλα πηγαινα,με τις περιγραφες του jerry ειχα φτιαξει κατι αλλο στο μυαλο μου,το οποιο στην πραγματικοτητα δεν ειναι ποτε οπως το εχεις φανταστει,οποτε τιμηθηκε μιρελα.
φιλε μου σορρυ , αν δεν ηταν αυτο που περιμενεs.
Ποιοι κυριοι θα πανε το απογευμα, για να ξερω ???;Aμάν , πάλι άγάμμμμητος είσαι ????????
Υ.Γ. Jerry, κατά τα άλλα δε συμμετέχεις πιά πουθενά έέέέ.... ατιμούλικο!![]()
Δεν θα ελεγα οτι στραβομουτσουνιασε ή οτι ειναι ψυχρη....μαλλον λιγο αμηχανη λογω απειριας θα ελεγα.ετσι μπραβο. ;) αυτο τηs ελειπε να παρει αυτη πρωτοβουλια , για το ποτε θα σταματουσε τηνκαι σχετικα υπακουη ε? στραβωμουτζουνιασε σε κατι η δεν το εκανε με κεφι ? παντωs αυτην δεν την εχω δει. εχω αρκετεs μερεs να παω επανω. παντωs ο dimit ειχε πει, οτι ειναι καπωs ψυχρη.
Ε καλα ρε...μην βγεις και φταιχτης απο πανω...εξ'αλλου εδωσες πληρη ροστερ για ολα τα γουσταφιλε μου σορρυ , αν δεν ηταν αυτο που περιμενεs.
η κοπελα οταν την διαλεξα χαρηκε οπως μου ειπε γιατι συνηθος ερχονται πολυ μεγαλοι σε ηλικια πελατες...κ οχι μονο αυτο οι περισσοτεροι της ζηταν να την γαμησουν χωρις προφυλακτικο.....καλα πατε καλα ρε σεις????