Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
6
Σε 2 συνευρέσεις με την Μιρέλα. 1.65 π. κοκινοκαστανο μαλί 2αρι βυζί σφικτο κορμι επίπεδη κοιλιά, στενομούνα, σφικτοκώλα, αρνηθηκε να δώσει κουλούρι. Καλό ακάπο υγρό, γλύφει@@δια. Εκτονωση εντός προφυλακτικού σε θέση cοw-girl και την 2η στα 4. Καλή και στο δυνατό χτύπημα. Επιτρέπει δάκτυλα,κώλο όχι, γενικά καλή φάση. Υπάρχουν κι αγαπούληδες όμως ... Το μέρο καλό Περισσότερο σε στούντιο φέρνει...εχεις περισσότερο χρόνο όμως.Η Γιάνα σουπερ Μαμα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.434
Πόντοι
46.232
ρε παιδια τι παιζει με την μιρελα....στον εναν δινει κωλο στον αλλο οχι.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.434
Πόντοι
46.232
Οποιος μου κανει κοννε με τη Σεριφισα
εχει πληρωμενο το γαμησακι του και το φαγοποτι που θα ακολουθησει!!!
αστο ποιο ευκολα στηνεις τελικο παγκισμιου κυπελλου παρα κανεις κονε με την γιαννα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
οποτε τιμηθηκε μιρελα.
πιπα αρκετη ωρα μεχρι να της πω εγω να προχωρησουμε
Κατα τη διαρκεια της θεραπειας πρεπει να εισηλθαν 3-4 πασχοντες στο θεραπευτηριο.
  ετσι μπραβο.  ;)    αυτο  τηs ελειπε  να παρει αυτη πρωτοβουλια , για το ποτε θα σταματουσε την  :pipa2:      και σχετικα υπακουη  ε?  στραβωμουτζουνιασε σε κατι η δεν το εκανε με κεφι ?        παντωs  αυτην δεν την εχω δει.      εχω αρκετεs μερεs να παω επανω.      παντωs ο dimit ειχε πει, οτι ειναι καπωs ψυχρη.        δουλευει, δουλευει το μαγαζακι τηs γιανναs.    τα 15 ραντεβουδακια  τα εχει μεσα στο νερο.    στελνει και καποια κοριτσια εξω η γιαννα σε γεναιοδωρουs πελατεs τηs.    την παιρνει την μιζα τηs .      οικονομαει και απο εκει πολυ καλα.    μεχρι και για το νερο, παιρνει απο την καθε κοπελλα καθε μερα, απο ενα 10ευρο :tooth:     

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
  ετσι μπραβο.   ;)     αυτο  τηs ελειπε   να παρει αυτη πρωτοβουλια , για το ποτε θα σταματουσε την  :pipa2:      και σχετικα υπακουη  ε?   στραβωμουτζουνιασε σε κατι η δεν το εκανε με κεφι ?         παντωs  αυτην δεν την εχω δει.       εχω αρκετεs μερεs να παω επανω.      παντωs ο dimit ειχε πει, οτι ειναι καπωs ψυχρη.        δουλευει, δουλευει το μαγαζακι τηs γιανναs.    τα 15 ραντεβουδακια  τα εχει μεσα στο νερο.    στελνει και καποια κοριτσια εξω η γιαννα σε γεναιοδωρουs πελατεs τηs.     την παιρνει την μιζα τηs .       οικονομαει και απο εκει πολυ καλα.   μεχρι και για το νερο, παιρνει απο την καθε κοπελλα καθε μερα, απο ενα 10ευρο :tooth:      

Ε!! Αυτό είναι ξεφτίλα!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Βασικα για λειλα πηγαινα,με τις περιγραφες του jerry ειχα φτιαξει κατι αλλο στο μυαλο μου,το οποιο στην πραγματικοτητα δεν ειναι ποτε οπως το εχεις φανταστει,οποτε τιμηθηκε μιρελα.
  φιλε μου  σορρυ , αν  δεν ηταν αυτο που περιμενεs.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
προχθεσινο απογευματινο περασμα συνοδευοντας τον μεγιστο......

Δυο μονο θεραπενιδες:

Κλαουντια, Νεαρη μελαχρινη, υπερβολικα αδυνατη, με μακρυα σπαστα μαλλιά και η Λαρισα, η ξανθη σε υπερβολικο βαθμό ευγενης milf (σε σημειο να μας μιλαει στον πληθυντικο)

Η sexy Γιαννα μας ενημερωσε για νεες αφιξεις που αναμενονται συντομα
Επρεπε να ησουν μαζι Σπηντουλη να φτειαχτεις, με το δυχτιωτο καλσον και το μινι φορεματακι της σεριφισας. :grin:

Αποχωρησαμε απραγοι με προορισμο το Μεγαρο.......

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.943
Πόντοι
34.267
Η κάθοδος των.... Μυρίων αναμένεται κατά τας απογευματινάς ώρας. Μη στριμώχνεστε κύριοι...όλοι θα πάρετε βάλετε!
Και σεις κυρία Γιάννα μας.... κάντε κάτι για το χώρο parking... κλείνει όλη η άνοδος και οι περαστικοί ρωτούν: "Μα τι μοιράζουν εδώ κι έρχονται όλοι?". Είναι και διακριτά πολλά Ι.Χ. συναδέλφων... :uglystupid:

Υ.Γ. Jerry, κατά τα άλλα δε συμμετέχεις πιά πουθενά έέέέ.... ατιμούλικο! :s&m_1:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Υ.Γ. Jerry, κατά τα άλλα δε συμμετέχεις πιά πουθενά έέέέ.... ατιμούλικο! :s&m_1:
  :* :*        οπωs στα ειπα  ειναι.    ΔΕΝ.    τωρα το να γραψειs  κατι, απο το να συμμετεχειs ειναι η νυχτα με την μερα.  θα τα πουμε φιλε μου.  ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εστηλα - με συστατικη επιστολή φυσικά - συνάδελφο μου, όπου τιμησε την Λειλα 2 φορές στη σειρα :fuck2: :fuck2:

Το παιδί εχει ενα χαμόγελο συνέχεια από τοτε, νααααααααα :dancing: :dancing: :dancing:, σαν χαζοχαρούμενος ειναι :2funny:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
  ετσι μπραβο.  ;)    αυτο  τηs ελειπε  να παρει αυτη πρωτοβουλια , για το ποτε θα σταματουσε την  :pipa2:      και σχετικα υπακουη  ε?  στραβωμουτζουνιασε σε κατι η δεν το εκανε με κεφι ?        παντωs  αυτην δεν την εχω δει.      εχω αρκετεs μερεs να παω επανω.      παντωs ο dimit ειχε πει, οτι ειναι καπωs ψυχρη.     
Δεν θα ελεγα οτι στραβομουτσουνιασε ή οτι ειναι ψυχρη....μαλλον λιγο αμηχανη λογω απειριας θα ελεγα.
Βεβαια σε μια εβδομαδα που περασε,σημερα μπορει να εχει ξεψαρωσει πληρως....ξεψαρωνουν γρηγορα σ'αυτη τη δουλεια και το ξερεις....και το κακο ειναι οτι ξεχειλωνουν κιολας :grin:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Πάντως σήμερα η Κλαούντια δεν είχε καμία σχέση με την προηγούμενη φορά...η συνεύρεση μας έγινε με πολύ άνεση χρόνου και στις υπηρεσίες ήταν σούπερ!

Είχαμε και αναπάντεχη συνάντηση με πολύ καλούς φίλους...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.434
Πόντοι
46.232
επισκεψη χθες κατα τις 18.30 ,ροστερ η κλαουντια ρουμανα 21 ετων σε σωματοτυπο ειναι για οσους γνωριζουν σαν την αλικη αλλα μελαχρινη κ λιγο ποιο ασχημη απο την αλικη(κ αυτη ασχημη)κ δυο μπαζα εκ μαροκου....λογο καυλας προτιμησα κλαουντια , το δυνατο της σημειο η πιπα το εχει στον εξαφανιζει , κ στις στασεις ειναι δεκτικη , τιμιθηκε δυο φορες κοστος συνεδριων 60ευρω(συνολο) η κοπελα οταν την διαλεξα χαρηκε οπως μου ειπε γιατι συνηθος ερχονται πολυ μεγαλοι σε ηλικια πελατες...κ οχι μονο αυτο οι περισσοτεροι της ζηταν να την γαμησουν χωρις προφυλακτικο.....καλα πατε καλα ρε σεις????

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
η κοπελα οταν την διαλεξα χαρηκε οπως μου ειπε γιατι συνηθος ερχονται πολυ μεγαλοι σε ηλικια πελατες...κ οχι μονο αυτο οι περισσοτεροι της ζηταν να την γαμησουν χωρις προφυλακτικο.....καλα πατε καλα ρε σεις????

Οι τύποι είναι καμικάζι.... Εμείς τι φταίμε όμως??? :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom