Οι τύποι είναι καμικάζι.... Εμείς τι φταίμε όμως???
Λέω να περάσω από κυρια Γιάννα να παρω τα τάπερ μου
Οι τύποι είναι καμικάζι.... Εμείς τι φταίμε όμως???
Λέω να περάσω από κυρια Γιάννα να παρω τα τάπερ μου
Αν έχει μαγειρέψει κάτι σε κοκκινιστό εκείνη την ημέρα, μην παραλείψεις να πάρεις μερίδα!
Εμαθα οτι δεν έχει σοκολάτες πλέον η Γιάννα, λες να της πάω καμια;;;;;
Πρώτα να τη δοκιμάσουμε εμείς, μην τύχει και της πας σκάρτο πράμα... ε? ;)
Παγενε στο περιπτερο και αγορασε μόνος σου
οι περισσοτεροι της ζηταν να την γαμησουν χωρις προφυλακτικο.....καλα πατε καλα ρε σεις????
Καταλαβαίνω οτι το μαγαζί είναι πριβέ γι' αυτό δεν δοκιμάζω να πάω μόνος μου :| Θα ήμουν υπόχρεος σε όποιο συνάδελφο μπορεί να βοηθήσει (πληροφορίες, να πάμε παρέα κ.λπ.).
Nά περάση ό Αύγουστος άγαπητέ καί΄θα τακτοποιηθήτε πάραυτα ;)
Tι εννοας, λατρεμένη μου φιλουνάδα, "να περάσει ο Αυγουστος";;;;;
Γιατι καλε, τι έχει ο Αυγουστός;; μια χαρά μήνας ειναι, ακόμα και οι μύγες παχένουνε
Κι εκτοs αυτου......ειναι γιορτη παραμεθαυριο...ΝτροπηΔέν έχει κορασίδες τό ίδρυμα , μονο καθαρίστριες άγαπητή
κορασίδα
Δέν έχει κορασίδες τό ίδρυμα , μονο καθαρίστριες άγαπητή
κορασίδα
Κι εκτοs αυτου......ειναι γιορτη παραμεθαυριο...Ντροπη
Ιδρυμα ειναι, τι περιμενες να ειχε;;;;;;;;; καθαρίστριες και νοσοκόμες που σκατοσφουγκιζουν γέρους.
Αν ήταν παρθεναγωγίον, θα ειχε παρθενες - κορασίδας όπως εμένα
Καλά τό πάτε άγαπητέ γείτονα .....Επειδη ειπεs παρθενα κωλοτρυπιδα......λεω Γιαννα η μαθητρια
Λοιπόν άκούστε παληκάρια ,έχυνε καί ξανάχυνε πάνω στο καυλί μου καί ούρλιαζε άπό τήν καύλα. ( 18 πόντοι είναι αύτοί )
Παράλληλα της έχωσα κωλοδάχτυλο ή μάλλον προσπάθησα να της χώσω γιατί βρήκα ένα πολύ στενό, άγάμητο κωλαράκι πού μέ τρέλανε ή προοπτική να τό ξεπαρθενέψω.
Τινάχτηκε και πήγε να τραβηχτεί φωνάζωντας μηηηηηηηηη, όχι δέν θέλω, όχι αύτό άλλά τής έριιξα δυο δυνατές σφαλιάρες στόν κώλο της καί τής είπα σκάσε θεραπενίδα καί μέχρι νά συνέρθει άπό το μικρό σοκ της έχωσα το δάχτυλό μου στην παρθένα κωλοτρυπίδα της........
Κουίζ....περί ποίας ό λόγος ???????
Εύγε τό Ν 1Ευκολάκι
η αδυνατη μαροκίνα ήηηηηηηηη η αλλη από την "χωρα των θαυματων"
Εύγε τό Ν 1
Γιά τόν filo 78 . άπο σεμπτέβρη!!