Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αν έχει μαγειρέψει κάτι σε κοκκινιστό εκείνη την ημέρα, μην παραλείψεις να πάρεις μερίδα! :smitten:

Αν έχει πλήνει τα τάπερ, οι βρωμία λατρεμένη μου φιλουνάδα, θα τα γεμίσω.

Εμαθα οτι δεν έχει σοκολάτες πλέον η Γιάννα, λες να της πάω καμια;;;;;

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Καταλαβαίνω οτι το μαγαζί είναι πριβέ γι' αυτό δεν δοκιμάζω να πάω μόνος μου :| Θα ήμουν υπόχρεος σε όποιο συνάδελφο μπορεί να βοηθήσει (πληροφορίες, να πάμε παρέα κ.λπ.).

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
οι περισσοτεροι της ζηταν να την γαμησουν χωρις προφυλακτικο.....καλα πατε καλα ρε σεις????

Επιβεβαιώνω τον φίλο n.smirni. Το ίδιο μου είχε πει και η αλίκη τη τελευταία φορά που πέρασα. Καλά είναι δυνατον να υπάρχουν τόσο τεράστιοι μα..κες? Και το χειρότερο είναι από ότι μου είπε (μη βεβαιωμένο φυσικά), ότι κάποιες κυρίως αλλοδαπές το δέχονται  :o :o 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Καταλαβαίνω οτι το μαγαζί είναι πριβέ γι' αυτό δεν δοκιμάζω να πάω μόνος μου :| Θα ήμουν υπόχρεος σε όποιο συνάδελφο μπορεί να βοηθήσει (πληροφορίες, να πάμε παρέα κ.λπ.).

Nά περάση ό Αύγουστος άγαπητέ καί΄θα τακτοποιηθήτε πάραυτα ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Nά περάση ό Αύγουστος άγαπητέ καί΄θα τακτοποιηθήτε πάραυτα ;)

Tι εννοας, λατρεμένη μου φιλουνάδα, "να περάσει ο Αυγουστος";;;;;

Γιατι καλε, τι έχει ο Αυγουστός;; μια χαρά μήνας ειναι, ακόμα και οι μύγες παχένουνε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Tι εννοας, λατρεμένη μου φιλουνάδα, "να περάσει ο Αυγουστος";;;;;

Γιατι καλε, τι έχει ο Αυγουστός;; μια χαρά μήνας ειναι, ακόμα και οι μύγες παχένουνε

Δέν έχει κορασίδες τό ίδρυμα , μονο καθαρίστριες άγαπητή
κορασίδα  :grin:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δέν έχει κορασίδες τό ίδρυμα , μονο καθαρίστριες άγαπητή
κορασίδα  :grin:

Ιδρυμα ειναι, τι περιμενες να ειχε;;;;;;;;; καθαρίστριες και νοσοκόμες που σκατοσφουγκιζουν γέρους.

Αν ήταν παρθεναγωγίον, θα ειχε παρθενες - κορασίδας όπως εμένα :kissass:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Κι εκτοs αυτου......ειναι γιορτη παραμεθαυριο...Ντροπη :tits:

Ιδρυμα ειναι, τι περιμενες να ειχε;;;;;;;;; καθαρίστριες και νοσοκόμες που σκατοσφουγκιζουν γέρους.

Αν ήταν παρθεναγωγίον, θα ειχε παρθενες - κορασίδας όπως εμένα :kissass:

Λοιπόν άκούστε παληκάρια ,έχυνε καί ξανάχυνε πάνω στο καυλί μου καί  ούρλιαζε άπό  τήν καύλα. ( 18 πόντοι είναι αύτοί )
Παράλληλα της έχωσα κωλοδάχτυλο ή μάλλον προσπάθησα να της χώσω γιατί βρήκα ένα πολύ στενό, άγάμητο κωλαράκι πού μέ τρέλανε ή προοπτική να τό ξεπαρθενέψω.

Τινάχτηκε και πήγε να τραβηχτεί φωνάζωντας μηηηηηηηηη, όχι δέν θέλω, όχι αύτό άλλά τής έριιξα δυο δυνατές σφαλιάρες στόν κώλο της καί τής είπα σκάσε θεραπενίδα καί μέχρι νά συνέρθει άπό το μικρό σοκ της έχωσα το δάχτυλό μου στην παρθένα κωλοτρυπίδα της........

Κουίζ....περί ποίας ό λόγος ???????

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Επειδη ειπεs παρθενα κωλοτρυπιδα......λεω Γιαννα η μαθητρια

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν άκούστε παληκάρια ,έχυνε καί ξανάχυνε πάνω στο καυλί μου καί  ούρλιαζε άπό  τήν καύλα. ( 18 πόντοι είναι αύτοί )
Παράλληλα της έχωσα κωλοδάχτυλο ή μάλλον προσπάθησα να της χώσω γιατί βρήκα ένα πολύ στενό, άγάμητο κωλαράκι πού μέ τρέλανε ή προοπτική να τό ξεπαρθενέψω.

Τινάχτηκε και πήγε να τραβηχτεί φωνάζωντας μηηηηηηηηη, όχι δέν θέλω, όχι αύτό άλλά τής έριιξα δυο δυνατές σφαλιάρες στόν κώλο της καί τής είπα σκάσε θεραπενίδα καί μέχρι νά συνέρθει άπό το μικρό σοκ της έχωσα το δάχτυλό μου στην παρθένα κωλοτρυπίδα της........

Κουίζ....περί ποίας ό λόγος ???????

Ευκολάκι

η αδυνατη μαροκίνα ήηηηηηηηη η αλλη από την "χωρα των θαυματων"

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
το ερώτημα, ωστόσο, παραμένει: πώς έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε στο εν λόγω ίδρυμα και να γνωριστούμε με κάποια από τις εργαζόμενες κοπέλες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom