Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα. Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που βοήθησαν.

Τόλμησα να πάω με αμάξι και το πάρκινγκ ήταν εύκολο στην πλατεία λίγο πιο πάνω. Ο οίκος είναι πραγματικά σπιτικός :cheesy: και η Γιάννα η απόλυτη mamasan  :tooth: Μετά απο κάμποση κουβέντα έγινε παρουσίαση των κοριτσιών απο τη Γιάννα, ήταν 5 στο σύνολο (3 Μαροκινά και 2 Ρουμάνικα). Ο μέσος όρος καλός φαινότανε. Διάλεξα Λέιλα. Κλασικός μασιαζιάρης δεν μπόρεσα να πάω για το απλό πρόγραμμα και έδωσα ένα 10άρι έξτρα για λίγο τρίψιμο.

Η Λέιλα αρκετά μπαμπάτσικη, δεν έδειχνε τόσο πολύ όσο ήταν ντυμένη (έξυπνο ντύσιμο ανατολίτισσας). Ο καλός μύλος όλα τ' αλέθει όμως. Κατα ομολογία της κοπελιάς μασάζ δεν ξέρει - έκανε πολύ φιλότιμες προσπάθειες με αποτέλεσμα ένα καλό amateur δυνατό μασάζ. Μετά το γυρίσαμε στο κυρίως πιάτο που έπαιξε φιλί, καλή  :pipa1: άνευ, καραμέλομα @@ και 3 στάσεις (μου άρεσε όταν ήταν καβάλα - πολύ ανατολίτικο ;) ). Κατάθεση όταν την είχα στα 4... Layla , got your on your knees. Ντουζάκι και ανέβηκα πάνω για να χαιρετήσω την οικοδέσποινα και τα κορίτσια. Συνολικός χρόνος εμπειρίας 35 λεπτά με το ντουζ.

Γενικότερα μια πολύ καλή και vfm κατάσταση το Φ212

ΥΓ: Στην έξοδό μου πέτυχα τον ντελιβερά... δεν είχε μαγειρική το σπίτι  :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.835
Πόντοι
46.232
Πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα. Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που βοήθησαν.

Τόλμησα να πάω με αμάξι και το πάρκινγκ ήταν εύκολο στην πλατεία λίγο πιο πάνω. Ο οίκος είναι πραγματικά σπιτικός :cheesy: και η Γιάννα η απόλυτη mamasan  :tooth: Μετά απο κάμποση κουβέντα έγινε παρουσίαση των κοριτσιών απο τη Γιάννα, ήταν 5 στο σύνολο (3 Μαροκινά και 2 Ρουμάνικα). Ο μέσος όρος καλός φαινότανε. Διάλεξα Λέιλα. Κλασικός μασιαζιάρης δεν μπόρεσα να πάω για το απλό πρόγραμμα και έδωσα ένα 10άρι έξτρα για λίγο τρίψιμο.

Η Λέιλα αρκετά μπαμπάτσικη, δεν έδειχνε τόσο πολύ όσο ήταν ντυμένη (έξυπνο ντύσιμο ανατολίτισσας). Ο καλός μύλος όλα τ' αλέθει όμως. Κατα ομολογία της κοπελιάς μασάζ δεν ξέρει - έκανε πολύ φιλότιμες προσπάθειες με αποτέλεσμα ένα καλό amateur δυνατό μασάζ. Μετά το γυρίσαμε στο κυρίως πιάτο που έπαιξε φιλί, καλή  :pipa1: άνευ, καραμέλομα @@ και 3 στάσεις (μου άρεσε όταν ήταν καβάλα - πολύ ανατολίτικο ;) ). Κατάθεση όταν την είχα στα 4... Layla , got your on your knees. Ντουζάκι και ανέβηκα πάνω για να χαιρετήσω την οικοδέσποινα και τα κορίτσια. Συνολικός χρόνος εμπειρίας 35 λεπτά με το ντουζ.

Γενικότερα μια πολύ καλή και vfm κατάσταση το Φ212

ΥΓ: Στην έξοδό μου πέτυχα τον ντελιβερά... δεν είχε μαγειρική το σπίτι  :grin:
δεν θα ειχε μαγειρεψει φαινεται η γιαννα φασολακια......

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Σήμερα το ρόστερ περιελάμβανε την Κλαούντια, τη Σόνια και την Σουέλα (νομίζω έτσι είναι το όνομα της). Ένεκα Κυριακής, υποθέτω, μειωμένο το ρόστερ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.835
Πόντοι
46.232
Σήμερα το ρόστερ περιελάμβανε την Κλαούντια, τη Σόνια και την Σουέλα (νομίζω έτσι είναι το όνομα της). Ένεκα Κυριακής, υποθέτω, μειωμένο το ρόστερ.
καμμια ανανεωση λοιπον.....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
καμμια ανανεωση λοιπον.....

Η Γιάννα ανέφερε ότι το Σάββατο ήταν εκεί 7 (!) κοπέλες, αλλά δεν ρώτησα ονόματα. Οπότε ίσως να υπάρχει κάτι καινούργιο, απλά εγώ δεν το πέτυχα ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε παίδες ποιος θα με πάρει μαζί του στην επόμενη τσάρκα? να μπω στο κόλπο...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.835
Πόντοι
46.232
Η Γιάννα ανέφερε ότι το Σάββατο ήταν εκεί 7 (!) κοπέλες, αλλά δεν ρώτησα ονόματα. Οπότε ίσως να υπάρχει κάτι καινούργιο, απλά εγώ δεν το πέτυχα ;)
ναι 3 μαροκινες οι δυο ρουμανες κ η μια μαυρουλα.....δηλαδη καμια αναννεωση...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάντως είναι τίμιο μαγαζί με αρκετό χρόνο για να περάσεις καλά..Μπράβο στην ιδιοκτήτρια γιάννα!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
πάντως είναι τίμιο μαγαζί με αρκετό χρόνο για να περάσεις καλά..Μπράβο στην ιδιοκτήτρια γιάννα!
Παλιά...

Η άνεση χρόνου και οι υπερπλήρεις υπηρεσίες, έχουν πάει περίπατο. Το μόνο που δεν έχει αλλάξει ποτέ, είναι τα μπάζα....

το έχω σχεδόν εγκαταλείψει. Οι 2-3 τελευταίες μου επισκέψεις ήταν μετριότατες και ούτε καν τις θυμάμαι...  :badair:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom