n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.819
- Πόντοι
- 46.232
οχι εχει παει αρκετο καιρο για αλλες πολιτειες......Η Ντόνα μια κοντορουμάνα, εργάζεται ακόμη στης κυριας Γιαννας;;;
οχι εχει παει αρκετο καιρο για αλλες πολιτειες......Η Ντόνα μια κοντορουμάνα, εργάζεται ακόμη στης κυριας Γιαννας;;;
ρε παίδες... για να μπεις στο μαγαζί θέλει συστάσεις?
φιλια στα αρχιδακια no ? δεν θελει να συμμετεχει. εξ αλλου η πρωτη ειναι η η τελευταια ? θελει να δινει οσο το δυνατον το λιγοτερο. τηs φαινονται λιγα τα 40ευρο. δοκιμασε την και φωναξε την σπιτι.Αντίθετα προτιμήθηκε Σόνια. Όπως τα έχουν πει...καλά προκαταρκτικά με φιλιά στο λαιμό και το στήθος, καλή πίπα, αλλά από συμμετοχή δεν το πολυέχει. Πολλές ψεύτικες κραυγές.
ιμεθα φτοχι ρε σιφιλια στα αρχιδακια no ? δεν θελει να συμμετεχει. εξ αλλου η πρωτη ειναι η η τελευταια ? θελει να δινει οσο το δυνατον το λιγοτερο. τηs φαινονται λιγα τα 40ευρο. δοκιμασε την και φωναξε την σπιτι.
ιμεθα φτοχι ρε σι
φιλια στα αρχιδακια no ? δεν θελει να συμμετεχει. εξ αλλου η πρωτη ειναι η η τελευταια ? θελει να δινει οσο το δυνατον το λιγοτερο. τηs φαινονται λιγα τα 40ευρο. δοκιμασε την και φωναξε την σπιτι.
Οποιος μου κανει κοννε με τη Σεριφισα
εχει πληρωμενο το γαμησακι του και το φαγοποτι που θα ακολουθησει!!!
τελοσπαντων , εγω ποτε δεν καταλαβα τι νοημα εχει το μισαωρο αν ειναι μονο για μια φορα...
με την ιδια λογικη για μια φορα πας μεταξι με ενα 15ευρο ...γουστα ειναι αυτα
ειναι μονη τηs καιρο τωρα. ορμα.Οποιος μου κανει κοννε με τη Σεριφισα
Οποιος μου κανει κοννε με τη Σεριφισα
εχει πληρωμενο το γαμησακι του και το φαγοποτι που θα ακολουθησει!!!
ναι, φασολάκια λαδερά
Κατα τη διαρκεια της θεραπειας πρεπει να εισηλθαν 3-4 πασχοντες στο θεραπευτηριο.