Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Ενα μεγαλο μπραβο στην κ.Γιαννα που ολο νεα μωρακια φερνει
και μας κακομαθαινει σαν τον πρεσβη.Αντε να να ερθει η ωρα
να το δουμε και το ρωσιδακι το τρελο...... :fuck2:
ε οχι κ ρωσιδακι τρεολο η λαρισα...καταρχην ειναι κοντα στα 50 οντως με πολυ καλο σωμα για τη ηλικα της καθολου βυζι ομως ,πριν κανα 2 χρονια που την ειχα παρει στα ποεριξ της φυλης εκανε καταπλικτικο :pipa1:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ξέρει κανεις το ωράριο για σημερα και αυριο;;;;; επειδης ειναι γιορτες

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλά λες!!!!!!!!!! τι ωρα ειναι ανοικτό το μαγαζί, λεω να παω αυριο το πρωί

Φανταζομαι απο τιs 11.00  και περα.....ναχω φυγει και για δουλεια
Να μην αρχισουμε και τιs χαιρετουρεs μεσα  στην γειτονια μου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
επισκεψη την παρασκευη γυρω στις 17.30 , εγω ο jerry o loop15, ο σκοπος της επισκεψης κουβεντουλα αλλα κ γνωριμια ενος μελους με την γιαννα για να εχει προσβαση,παρουσες η αλικη ,η καταρινα ρουμανακι μελαχρινο με μεγαλα βυζια αλλα καπως ατσουμπαλο σωμα , τα δυο απο τα τρια μαυρακια ,κ νεα αφιξη λαρίσα ουκρνορωσιδακι gilf γυρω στα 50 αλλα κοκετα,πανεμορφα πρασινα βεραμαν ματια ψηλη ξανθια με λεπτη σωματαρα για την ηλικια της...
κατα τις 18.30 ηρθε ο φιλος του jerry λιγη κουβεντουλα κ μετα αποχωρηση...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ξέρει κανεις το ωράριο για σημερα και αυριο;;;;; επειδης ειναι γιορτες
γιορτεs ξε γιορτεs, παντα  ανοιχτα ειναι.   σημερα δεν ειχε τιποτα το αξιολογο , παντα για μενα ( τιs 2 μαυρεs, αντωνελα και τατιανα) .  αυτο  βεβαια ισχυει και για ολεs τιs αλλεs μερεs γενικα.   εξαιρεσειs  εκει μεσα ειναι μονο η ντονα και η μιχαελλα( λειπει παλι. εχει παει σε νησακι).  

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_3:
γιορτεs ξε γιορτεs, παντα  ανοιχτα ειναι.   σημερα δεν ειχε τιποτα το αξιολογο , παντα για μενα ( τιs 2 μαυρεs, αντωνελα και τατιανα) .  αυτο  βεβαια ισχυει και για ολεs τιs αλλεs μερεs γενικα.   εξαιρεσειs  εκει μεσα ειναι μονο η ντονα και η μιχαελλα( λειπει παλι. εχει παει σε νησακι).  

Η μιχαελλα ειναι ρουμανακι?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Την Παρασκευη, στις 19.00 ειχα παει και εγω !!!
Πηρα την Κατερινα την Ρουμουνα, μαπα το καρπουζι, οσο για τα βυζια της χαλαρα, αλλα μεσα στην βυζοθηκη φαινονται ομορφα, ετσι την πατησα !!!
Την Αλικη που ειδα, την θεωρω γλυκεια, για την  Λαρισα δεν ξερω εαν ειναι 50αρα, αλλα τα εχει και τα καλοκαιρια της και τα χιλιομετρα της !!!
Για τις μαυρουλες δεν εχω αποψη, γιατι μαυρες αυτες, στραβος εγω που να τις δω !!! :2funny:
Μιχαελλα και Ντονα δεν ειδα και δεν ξερω !!!

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Για τις μαυρουλες δεν εχω αποψη, γιατι μαυρες αυτες, στραβος εγω που να τις δω !!! :2funny:
Μιχαελλα και Ντονα δεν ειδα και δεν ξερω !!!

Μόλις επέστρεψα από την πρώτη μου αναγνωριστική επίσκεψη στο εν λόγο ίδρυμα.
Από την σερίφησα, τον χώρο και τις κοπέλες εφυγα με τις καλύτερας εντυπώσεις.

Οι μαυρούλες όντος πολύ μαύρες και εγώ δεν τις είδα. :2funny: :2funny: :2funny:

Πήρα το μελαχρινάκι την Ντόνα, ένα πιπινάκι μούρλια από Μπραζίλ, Πολύ σφυκτό δέρμα και σωματακί κόλαση, μεμεδάκια στιτα και καλορογάρα, καμπιλίτσες ζωγραφία, ματάκια τσαχπινίαρικα.
Σερβις καλό, με τσιμπουκάκι ανω του μετρίου, το νινάκι άτριχο μοσχομύριζε. Είχε μια αόριστη διάθεση ξεπετάγματος αλλά ήταν τόσο καβλερή που κατάθεσα γρήγορα από μόνος μου.

Ολα τα λεφτά ειναι η σερίφισα, μπράβω της :dancing: :dancing: :dancing:

ευχαριστώ για τις πληροφορίες τους συναγωνιστάς

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.283
Πόντοι
22.785

Οι μαυρούλες όντος πολύ μαύρες και εγώ δεν τις είδα. :2funny: :2funny: :2funny:

Πήρα το μελαχρινάκι την Ντόνα, ένα πιπινάκι μούρλια από Μπραζίλ, Πολύ σφυκτό δέρμα και σωματακί κόλαση, μεμεδάκια στιτα και καλορογάρα, καμπιλίτσες ζωγραφία, ματάκια τσαχπινίαρικα.
Σερβις καλό, με τσιμπουκάκι ανω του μετρίου, το νινάκι άτριχο μοσχομύριζε. Είχε μια αόριστη διάθεση ξεπετάγματος αλλά ήταν τόσο καβλερή που κατάθεσα γρήγορα από μόνος μου.

Ολα τα λεφτά ειναι η σερίφισα, μπράβω της :dancing: :dancing: :dancing:

ευχαριστώ για τις πληροφορίες τους συναγωνιστάς

Εύγε λεβέντη μου  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τηλεφωνικη ενημερωση και σημερα εχει τιs  2 μαυρουλεs,  αντωνελλα, ντονα  και κατερινα.

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
τηλεφωνικη ενημερωση και σημερα εχει τιs  2 μαυρουλεs,  αντωνελλα, ντονα  και κατερινα.

Η Αντωνέλλα ειναι μάλλον τσιγκάνα από σκόπια.

Δεν ξέρω τι λεει από σέρβις από εμφάνιση κατω του μετρίου. Την Κάτερίνα τη μπάνισα ελάχηστα, αφού ειχε προηγηθεί Ντονα όπου αμέσως επέλεξα :knockinb:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Την Παρασκευη, στις 19.00 ειχα παει και εγω !!!
Πηρα την Κατερινα την Ρουμουνα, μαπα το καρπουζι, οσο για τα βυζια της χαλαρα, αλλα μεσα στην βυζοθηκη φαινονται ομορφα, ετσι την πατησα !!!
περιπου  18.45 φυγαμε εμειs.     παραλιγο και θα συναντιομασταν.   ατυχησεs  :2funny:   πραγματι τα βυζια τηs σε ξεγελανε.     μαπα γιατι ?   εναν πελατη που ειχα ρωτησει για δαυτην, ηταν  κατενθουσιασμενοs.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
πραγματι τα βυζια τηs σε ξεγελανε.     μαπα γιατι ?   εναν πελατη που ειχα ρωτησει για δαυτην, ηταν  κατενθουσιασμενοs.

Έχεις αναλάβει τώρα και τα exit-poll???  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232

Πήρα το μελαχρινάκι την Ντόνα, ένα πιπινάκι μούρλια από Μπραζίλ
μπαραζιλ αε οεο οεοοε...οσο η ντονα ειναι σημπατριωτησα του ριβαλντο ,τοσο και εγω ειμαι σημπατριωτης του τσαουσεσκοι...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Εγω θα γραψω ενα μεγαλο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω , στον συναγωνιστη agiana !!!

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις για το συγκεκριμένο μαγαζί. Και αυτό το ζητάω γιατί γράφετε κάποιοι, δηλαδή οι ίδιοι και οι ίδιοι (δεν το λέω σαν μομφή αλλά γιατί έτσι είναι) και μάλιστα τόσο οικεία που είναι σαν να είμαστε εμείς οι άπέξω από άλλο πλανήτη. Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει μία φορά πριν πολλούς μήνες. Ίσως και περισσότερους από 12. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Είχα κάνει με μια κοπέλα στον επάνω όροφο. Σε κρεβάτι. Μάλιστα δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο και γιαυτό δεν ξαναπήγα. Τώρα λοιπόν αν πάω και χτυπήσω την πόρτα θα μου ανοίξουν? ή πρέπει να με συστήσει κάποιος φίλος. Αν είναι έτσι μιλάμε για κλειστό κλαμπ. Άρα δεν θα έχει αγγελία. Θα παρακαλούσα κάποιον φίλο να μου γράψει ακριβώς τι πρέπει να κάνω αν αποφασίσω να το επισκευθώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom