μπαραζιλ αε οεο οεοοε...οσο η ντονα ειναι σημπατριωτησα του ριβαλντο ,τοσο και εγω ειμαι σημπατριωτης του τσαουσεσκοι...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
μπαραζιλ αε οεο οεοοε...οσο η ντονα ειναι σημπατριωτησα του ριβαλντο ,τοσο και εγω ειμαι σημπατριωτης του τσαουσεσκοι...
Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει μία φορά πριν πολλούς μήνες. Ίσως και περισσότερους από 12. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Είχα κάνει με μια κοπέλα στον επάνω όροφο. Σε κρεβάτι. Μάλιστα δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο και γιαυτό δεν ξαναπήγα. Τώρα λοιπόν αν πάω και χτυπήσω την πόρτα θα μου ανοίξουν? ή πρέπει να με συστήσει κάποιος φίλος.
Εγω θα γραψω ενα μεγαλο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω , στον συναγωνιστη agiana !!!
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα...............Απορίες: ................
ναι κ η μιχαελλα κ η ντονα ειναι ρουμανακια...
Αγαπητέ , σέ βρίσκω φοβισμένο ??Φίλε "agiana" όταν είχα πάει, χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξαν. Έκατσα για 10 περίπου λεπτά στο ισόγειο και μετά ήλοε η σέριφ και με πήγε επάνω. Ούτε τηλέφωνο μου ζήτησαν, ούτε δακτυλικά αποτυπώματα.
Αν κατάλαβα λοιπόν καλά, τώρα για να σε δεχτούν χρειάζεται αυτή η διαδικασία.
Απορίες: 1) Και πως θα μάθει η σέριφ το τηλέφωνό μου για να το διασταυρώνει στο μέλλον. Πρέπει να πάω με άλλον που να εγγυηθεί για μένα? και γιατί να υποχρεωθώ σε κάποιον άλλο?
2) Συμβαίνει κάτι περίεργο. π.χ. κάποια κοπέλα είναι μπλεγμένη κάπου και την καθαρίζουν (λέω τώρα). Που δούλευε αναζητά η αστυνομία. Εκεί. Πέρνουν το κινητό από τη σέριφ (μην μου πήτε ότι οι αστυνομία δεν διαβάζει το σάϊτ) και αρχίζουν όπως κάνουν συνήθως και μας περνάνε όλους από τον πάγκο. (που ήσουν την ώρα του φόνου, ποιός μπορεί να το επαλληθεύσει, πόσες φορές την είδες, τι σου είπε κ.λ.π.). Και βέβαια μπορεί το θέμα του φόνου να είναι λίγο τραβηγμένο αλλά υπάρχουν και άλλα αδικήματα για ανάκριση.
Μάλλον είναι καλλίτερα [size=18pt]να το διαγράψω[/size] το συγκεκριμένο από το μυαλό μου. δόξα το Θεό υπάρχουν τόσα άλλα.
Αγαπητέ , σέ βρίσκω φοβισμένο ??![]()
![]()
Σήμερα το απόγευμα, συνέβη στον εν λόγω οίκο ανακούφισης το εξής αναπάντεχο: Αξιόμαχος και καθ'όλα αξιαγάπητος και εξαιρέτου βεληνεκούς συναγωνιστής, πήρε τη μπουκιά από το στόμα (Αλίκη) από έταιρο μπαρουτοκαπνισμένο, εμπειρότατο και μεγάλο γατόνι συναγωνιστή, ο οποίος έμεινε με την....... πετσέτα στο χέρι.
Η πληροφορία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης!
Συμβαίνουν και εις Παρισίους.![]()
Έχει πέσει πείνα λέμεεεεε!!!!!!!!![]()
Σήμερα το απόγευμα, συνέβη στον εν λόγω οίκο ανακούφισης το εξής αναπάντεχο: Αξιόμαχος και καθ'όλα αξιαγάπητος και εξαιρέτου βεληνεκούς συναγωνιστής, πήρε τη μπουκιά από το στόμα (Αλίκη) από έταιρο μπαρουτοκαπνισμένο, εμπειρότατο και μεγάλο γατόνι συναγωνιστή, ο οποίος έμεινε με την....... πετσέτα στο χέρι.
Η πληροφορία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης!
Συμβαίνουν και εις Παρισίους.![]()
Οταν λες πηρε τη μπουκιά από το στόμα
πως ακριβως δεν ειχαμε κανονικα χαρτακι?
πρωτος πλερω ο ενας και μετα ο αλλος?
ειχαμε θεμα δηλαδη?
μεγαλο ατοπημα απο την κρητηκια κορασιδα.....αλλα μηπως υπαεχει "ερωτας"μεγαλος με τον Α?????Ο συναγωνιστής Β είχε μόλις τελειώσει το ντουσάκι του, και περίμενε το Αλικάκι στο δωμάτιο. Η έλευσις όμως, του συναγωνιστή Α, δημιούργησε ρίγη συγκίνησης εις την άτακτον κορασίδαν, η οποία άφησε τον συναγωνιστή Β στο περίμενε, και μπήκε για συνεδρία με τον συναγωνιστή Α.
Μετά τα ανωτέρω, ο συναγωνιστής Β, μπήκε ξανά εις τα ιμάτιά του (γιατί λίγες στιγμές πριν, ήτο έξω από αυτά αναμένοντας την Αλίκην) και ανέκρουσεν πρύμναν προς άλλα υπήνεμα λιμάνια.
μεγαλο ατοπημα απο την κρητηκια κορασιδα.....αλλα μηπως υπαεχει "ερωτας"μεγαλος με τον Α?????
μεγαλο ατοπημα απο την κρητηκια κορασιδα.....αλλα μηπως υπαεχει "ερωτας"μεγαλος με τον Α?????