Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μπαραζιλ αε οεο οεοοε...οσο η ντονα ειναι σημπατριωτησα του ριβαλντο ,τοσο και εγω ειμαι σημπατριωτης του τσαουσεσκοι...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μπορει να υπάρχει πολη Μπραζιλ στη Ρουμανία

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει μία φορά πριν πολλούς μήνες. Ίσως και περισσότερους από 12. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Είχα κάνει με μια κοπέλα στον επάνω όροφο. Σε κρεβάτι. Μάλιστα δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο και γιαυτό δεν ξαναπήγα. Τώρα λοιπόν αν πάω και χτυπήσω την πόρτα θα μου ανοίξουν? ή πρέπει να με συστήσει κάποιος φίλος.

Εφ'όσον όσα αναφέρεις ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, και ο τηλεφωνικός σου αριθμός υπάρχει στο κινητό της υπεύθυνης, το καλείς, και εμφανίζεται στην οθόνη της συσκευής της το όνομά σου. Από εκεί κι έπειτα, δεν θα έχεις κάποιο εμπόδιο να περάσεις το κατώφλι του οίκου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Εγω θα γραψω ενα μεγαλο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω , στον συναγωνιστη agiana !!!

Κρίμα που η επιλογή σου, δεν εστέφθη με απόλυτη επιτυχία και ικανοποίηση για σένα.

Μπορεί το μαγαζί να έχει εξαιρετικά φιλικές τιμές, αλλά το service του δεν έχει πάντα το σταθερό επιζητούμενο επίπεδο.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε "agiana" όταν είχα πάει, χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξαν. Έκατσα για 10 περίπου λεπτά στο ισόγειο και μετά ήλοε η σέριφ και με πήγε επάνω. Ούτε τηλέφωνο μου ζήτησαν, ούτε δακτυλικά αποτυπώματα.
Αν κατάλαβα λοιπόν καλά, τώρα για να σε δεχτούν χρειάζεται αυτή η διαδικασία.
Απορίες: 1) Και πως θα μάθει η σέριφ το τηλέφωνό μου για να το διασταυρώνει στο μέλλον. Πρέπει να πάω με άλλον που να εγγυηθεί για μένα? και γιατί να υποχρεωθώ σε κάποιον άλλο?
2) Συμβαίνει κάτι περίεργο. π.χ. κάποια κοπέλα είναι μπλεγμένη κάπου και την καθαρίζουν (λέω τώρα). Που δούλευε αναζητά η αστυνομία. Εκεί. Πέρνουν το κινητό από τη σέριφ (μην μου πήτε ότι οι αστυνομία δεν διαβάζει το σάϊτ) και αρχίζουν όπως κάνουν συνήθως και μας περνάνε όλους από τον πάγκο. (που ήσουν την ώρα του φόνου, ποιός μπορεί να το επαλληθεύσει, πόσες φορές την είδες, τι σου είπε κ.λ.π.). Και βέβαια μπορεί το θέμα του φόνου να είναι λίγο τραβηγμένο αλλά υπάρχουν και άλλα αδικήματα για ανάκριση.
Μάλλον είναι καλλίτερα να το διαγράψω το συγκεκριμένο από το μυαλό μου. δόξα το Θεό υπάρχουν τόσα άλλα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Επίσκεψη νωρίς (12.30) προς αποφυγή κοσμοσυρροής. Καμία 10αρια κορίτσια (3-4 εκ των οποίων  έγχρωμα – sic). Οφείλω να ομολογήσω ότι η μπαζοκατασταση βελτιώθηκε αισθητά. 

Πήρα 1. Ντόνα (Ρουμάνα) μαύρο μακρύ μαλί, σφικτό σώμα ωραίο στήθος – θύμιζε κρητικιά στυλ Κεφαλογιάννη έστω και ελάχιστα . 2 Αλίκη, Ελληνις, ξανθιά, λαϊκιά,  σχεδόν αποσκελετωμένη (δεν με χαλάει). Το γνωστό καλό service. Πίπες, αρχιδογλυψίματα, εναλλαγές, σφυροκοπήματα, εκσπερμάτωση στο στόμα (Αλίκη). Η Ρουμάνα δεν είχε πολύ διάθεση αλλά κράτησε τη φάση σε επαγγελματικά πλαίσια. 80αράκι, κλασικά.

Κατά την έξοδο μου, είχε αρχίσει να γίνεται της πουτανας, κυριολεκτικά. Επίδειξη κοριτσιών όπου βρεθεί – τουαλέτα, διάδρομοι, κλπ. Πετσετωμένες κοπέλες είχαν  χάσει τον προορισμό και επεριφέρονταν πανικόβλητες εντος της οικίας. Συνάδελφοι με φόρμες, μακό, κουστούμια all over (ξεχώριζε ψηλός, καραφλός κουστουμαρισμένος με γκρι κουστούμι και μπεζ briefcase, σουλούπι ιατρικού επισκέπτη που μετά το ΓΝΑ και πριν τα φαρμακεία είπε να ρίξει ένα πουτσο).
Ένα είναι το σίγουρο. Δεν βαριέσαι (ούτε ξοδεύεσαι) εκεί. Σιγουράκι.  Μπράβο, Γιάννα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.097
Πόντοι
22.785
Φίλε "agiana" όταν είχα πάει, χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξαν. Έκατσα για 10 περίπου λεπτά στο ισόγειο και μετά ήλοε η σέριφ και με πήγε επάνω. Ούτε τηλέφωνο μου ζήτησαν, ούτε δακτυλικά αποτυπώματα.
Αν κατάλαβα λοιπόν καλά, τώρα για να σε δεχτούν χρειάζεται αυτή η διαδικασία.
Απορίες: 1) Και πως θα μάθει η σέριφ το τηλέφωνό μου για να το διασταυρώνει στο μέλλον. Πρέπει να πάω με άλλον που να εγγυηθεί για μένα? και γιατί να υποχρεωθώ σε κάποιον άλλο?
2) Συμβαίνει κάτι περίεργο. π.χ. κάποια κοπέλα είναι μπλεγμένη κάπου και την καθαρίζουν (λέω τώρα). Που δούλευε αναζητά η αστυνομία. Εκεί. Πέρνουν το κινητό από τη σέριφ (μην μου πήτε ότι οι αστυνομία δεν διαβάζει το σάϊτ) και αρχίζουν όπως κάνουν συνήθως και μας περνάνε όλους από τον πάγκο. (που ήσουν την ώρα του φόνου, ποιός μπορεί να το επαλληθεύσει, πόσες φορές την είδες, τι σου είπε κ.λ.π.). Και βέβαια μπορεί το θέμα του φόνου να είναι λίγο τραβηγμένο αλλά υπάρχουν και άλλα αδικήματα για ανάκριση.
Μάλλον είναι καλλίτερα [size=18pt]να το διαγράψω[/size] το συγκεκριμένο από το μυαλό μου. δόξα το Θεό υπάρχουν τόσα άλλα.
Αγαπητέ , σέ βρίσκω φοβισμένο ?? :think: :think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Σήμερα το απόγευμα, συνέβη στον εν λόγω οίκο ανακούφισης το εξής αναπάντεχο: Αξιόμαχος και καθ'όλα αξιαγάπητος και εξαιρέτου βεληνεκούς συναγωνιστής, πήρε τη μπουκιά από το στόμα (Αλίκη) από έταιρο μπαρουτοκαπνισμένο, εμπειρότατο και μεγάλο γατόνι συναγωνιστή, ο οποίος έμεινε με την....... πετσέτα στο χέρι.

Η πληροφορία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης!

Συμβαίνουν και εις Παρισίους. :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σήμερα το απόγευμα, συνέβη στον εν λόγω οίκο ανακούφισης το εξής αναπάντεχο: Αξιόμαχος και καθ'όλα αξιαγάπητος και εξαιρέτου βεληνεκούς συναγωνιστής, πήρε τη μπουκιά από το στόμα (Αλίκη) από έταιρο μπαρουτοκαπνισμένο, εμπειρότατο και μεγάλο γατόνι συναγωνιστή, ο οποίος έμεινε με την....... πετσέτα στο χέρι.

Μαχη για την μπουκια :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Οταν λες πηρε τη μπουκιά από το στόμα
πως ακριβως δεν ειχαμε κανονικα χαρτακι?
πρωτος πλερω ο ενας και μετα ο αλλος?
ειχαμε θεμα δηλαδη?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Οταν λες πηρε τη μπουκιά από το στόμα
πως ακριβως δεν ειχαμε κανονικα χαρτακι?
πρωτος πλερω ο ενας και μετα ο αλλος?
ειχαμε θεμα δηλαδη?

Ο συναγωνιστής Β είχε μόλις τελειώσει το ντουσάκι του, και περίμενε το Αλικάκι στο δωμάτιο. Η έλευσις όμως, του συναγωνιστή Α, δημιούργησε ρίγη συγκίνησης εις την άτακτον κορασίδαν, η οποία άφησε τον συναγωνιστή Β στο περίμενε, και μπήκε για συνεδρία με τον συναγωνιστή Α.

Μετά τα ανωτέρω, ο συναγωνιστής Β, μπήκε ξανά εις τα ιμάτιά του (γιατί λίγες στιγμές πριν, ήτο έξω από αυτά αναμένοντας την Αλίκην) και ανέκρουσεν πρύμναν προς άλλα υπήνεμα λιμάνια.

Υ.Γ. Δεν είμαι ούτε ο Α, ούτε ο Β. :dancing:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αντιεπαγγελματικον δια την κορασιδα............

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
Ο συναγωνιστής Β είχε μόλις τελειώσει το ντουσάκι του, και περίμενε το Αλικάκι στο δωμάτιο. Η έλευσις όμως, του συναγωνιστή Α, δημιούργησε ρίγη συγκίνησης εις την άτακτον κορασίδαν, η οποία άφησε τον συναγωνιστή Β στο περίμενε, και μπήκε για συνεδρία με τον συναγωνιστή Α.

Μετά τα ανωτέρω, ο συναγωνιστής Β, μπήκε ξανά εις τα ιμάτιά του (γιατί λίγες στιγμές πριν, ήτο έξω από αυτά αναμένοντας την Αλίκην) και ανέκρουσεν πρύμναν προς άλλα υπήνεμα λιμάνια.
μεγαλο ατοπημα απο την κρητηκια κορασιδα.....αλλα μηπως υπαεχει "ερωτας"μεγαλος με τον Α?????

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
μεγαλο ατοπημα απο την κρητηκια κορασιδα.....αλλα μηπως υπαεχει "ερωτας"μεγαλος με τον Α?????

Είναι πολύ γοητευτικός ανήρ...., δεν λέω, αλλά στη δουλειά αυτή που έχουν επιλέξει οι κοπέλες να κάνουν, δε νομίζω ότι υπάρχουν δικαιώματα επιλογής, παρά μόνο σε ακραίες καταστάσεις (συμπεριφοράς από τον πελάτη, ή καθαριότητας από μέρους του) και τέτοιο θέμα δεν υπήρχε σήμερα!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Για να ρωτήσω και κάτι, για να μην κάνω τον πολύξερο.....:

Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής, πως μπορώ να έλθω σε επαφή με τη Λάουρα που ήταν προ καιρού στο Φ212? (για επαγγελματικό σκοπό)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom