Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ρε τζιτζι 13 , πως να στο πω ? Εχει άλλη γλύκα να το φτιάξεις μόνος σου το γλυκό (και να πετύχει) κι άλλη να στο σερβίρουν έτοιμο !

Αμα δεν είσαι και λίγο αντβεντσουρόγατος δε λέει,...! :cheesy:
συμφωνο αλλα δεν θα κανω κ αυτον που δεν θελει να ειναι ετσι ( αντβεντσουρόγατος ) με το ζορι.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εχω πετυχει κάτι περιεργους τυπους στεκουμενους στην λευκή αλουμινένια θυρα μερικές φορές.
Είναι και διακριτικο το σημείο εκει πέρα παναθεμα το  :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
life, με μούσια & καμπαρτίνα καλοκαιριάτικα, πρέπει να κυκλοφοράς στην περιοχή! :grin:

Ασε μεγαλε....δεν βλεπειs τι γινεται???? Μενει κοντα δλδ
Μια λεξη θα σου πω μονον.....Γειτοναs

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ασε μεγαλε....δεν βλεπειs τι γινεται???? Μενει κοντα δλδ
Μια λεξη θα σου πω μονον.....Γειτοναs

Αμα με δεις καμια μερα, μην ντραπεις.
Μιλα μου.  :cheesy:

Goats+in+Truck.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αμα με δεις καμια μερα, μην ντραπεις.
Μιλα μου.

To να σε δω και να σου μιλησω  , οπουδηποτε αλλου  μηδεν ντροπη
Το να σου μιλησω εξω απ τη συγκεκριμενη δ/ση  ε  ναι  ειναι προβλημα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.137
Πόντοι
46.232
Και στο κάτω κάτω , αφού οι παλιοί χρειάστηκαν ας πούμε 20 μηνες θητεία για να μάθουν τα κόζια, γιατί οι νέοι να τα μάθουν σε 20 μέρες ?

Μήπως δεν έχουν χρόνο ή μήπως είναι του όλα έτοιμα στο πιάτο και άμα δεν μου πείς δεν σ΄έχω φίλο !

Ούτε κι εγώ σ΄εχω φίλο τότε ρε , για να μάθεις !

Και τελικά θα σας πώ (αν μου το επιτρέπει η παλιοσύνη μου), ένα μυστικό !

Οσα έμαθα, έκανα, γύρισα, είδα, γάμησα ή δεν γάμησα, έβρισα, απόλαυσα , χάρηκα, τσαντίστηκα κ.λ.π , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, χωρίς καθοδήγηση ! Τι διάλο, ΚΝΙΤΗΣ είμαι να θέλω καθοδήγηση ? Πάω βαράω πόρτες, τρώω φόλες, τρώω και μπριζόλες , γελάω και προχωράω !

ΚΑι ξέρετε τι ανακάλυψα ?

Αυτο που λέει ο άλλος, για "το ταξίδι"και την Ιθάκη !

Γι΄ αυτο λοιπόν συστήνω δράση κι όχι βράση !

ΚΙ όποιος μίζερα απαιτεί πληροφορίες και υλικό , χάνει το ταξίδι !  ;)
τα σεβη μου.....

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Είδα σήμερα την νέα άφιξη από Ρωσία, πρέπει να είναι γύρω στα σαράντα, αλλά είναι όμορφη.

Ζητώ συγνώμη από το συναγωνιστή με τη πετσέτα που τρακάραμε στο διάδρομο. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες!!! :grin:

Ενα μεγαλο μπραβο στην κ.Γιαννα που ολο νεα μωρακια φερνει
και μας κακομαθαινει σαν τον πρεσβη.Αντε να να ερθει η ωρα
να το δουμε και το ρωσιδακι το τρελο...... :fuck2:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
To να σε δω και να σου μιλησω  , οπουδηποτε αλλου  μηδεν ντροπη
Το να σου μιλησω εξω απ τη συγκεκριμενη δ/ση  ε  ναι   ειναι προβλημα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Τήν έχουμε στημένη στό κομμμμμμμούνι , γιά να δώση
άλλο άέρα στήν 4άδα  ;) ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
Καλημέρα και από εμένα και περνάμε σε μία σύντομη ενημέρωση από την χθεσινή βόλτα από την Φορμίωνος.Θα ζητήσω συγνώμη γιατί έχω ένα θέμα και δεν θυμάμαι ονόματα αλλά θα κάνω μία προσπάθεια.Παρούσες χθες η Αλίκη=ελληνίδα,μια από τα σκόπια ,μια τουρκάλα,μια milf ξανθιά,η Μικαέλα η κάπως ετσι(τούμπανο μελαχροινό μάλλον Ρουμάνα) και άλλη μία ψιλοστεγνή με καλούτσικο προσωπάκι.Συνεδρία με Αλίκη η οποία είναι ξανθιά πολύ αδύνατη,πρόσωπο καλούτσικο,στήθος....(το σουτιέν της αυτοκτόνησε επείδη η ζωή του ήταν χωρίς περιέχομενο) με ρώγα αυθάδικη και ύψος κάπου στο 1,65.Στον αγώνα δεν βοιαζόταν αλλά δεν είχε και ιδιαίτερη συμμετοχή.Προσπαθούσε να σπάσει τον πάγο αλλά δεν είναι κάτι που το έχει.Σίγουρα δεν θα την ξαναπροτιμήσω.Το κόστος 40.(μιας και δεν είχα ξαναπάει τα έδωσα με τις αναλόγες ερωτήσεις αλλά έχω την εντύπωση ο΄τι η μικρά με έπιασε τον κώλο. 

μαλλον εννοει την Νικη,εκ ουκρανιασ,την οποια ετιμησα εχθεσ(την ειχα "σταμπαρει απο προηγουμενη φορα).
αν κ πηγα με χαλια διαθεση,κουρασμενοσ απο τη δουλεια,κ χωρισ προοπτικη
για "αγωνα",τελικα δεν αντεξα (μιασ κ η γιαννα μου ειπε οτι δεν θα ειναι
Σ/Κ που ηθελα να παω).τα λογια ειναι περιτα.οχι μονο με εφτιαξε(παρολα τα χαλια μου)
αλλα περασα κ αριστα..η γυναικα το εχει και το γουσταρει...δεν μεταδιδω αλλο.. :rockon: :rockon:

Άκουσα άπό φίλο έχθές ότι ή έν λόγο κορασίς συναγωνίζεται τήν Μπέτυ στό τσι@@@@@@κι ......

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Κατα δηλωση της 35 μαιων, απο την Ουκρανια !!!
  χωριs τα καλοκαιρια.  πανω-κατω στα 50 πρεπει να ειναι,  αλλα μοντερνα .  φαινεται να την εχει ζησει την ζωη τηs για τα καλα.  με αυτεs τιs  ηλικιεs δεν πηγαινω, αλλα με αυτην δεν θα ελεγα οχι.    το εχει.    ωραιο χαμογελο,  τραβηχτικη γυναικα.    ομορφο προσωπο και προστυχο και απο σωμα κρατιεται αρκετα καλα.  αρκετα ψηλη, ωραια επιδερμιδα , καλεs αναλογιεs και εμπειρη γυναικα. 

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
 χωριs τα καλοκαιρια.   πανω-κατω στα 50 πρεπει να ειναι,  αλλα μοντερνα .  φαινεται να την εχει ζησει την ζωη τηs για τα καλα.   με αυτεs τιs  ηλικιεs δεν πηγαινω, αλλα με αυτην δεν θα ελεγα οχι.    το εχει.    ωραιο χαμογελο,  τραβηχτικη γυναικα.    ομορφο προσωπο και προστυχο και απο σωμα κρατιεται αρκετα καλα.  αρκετα ψηλη, ωραια επιδερμιδα , καλεs αναλογιεs και εμπειρη γυναικα.  

ακριβησ περιγραφη...δεν νομιζω να μπορουσε να ειπωθει καλυτερα :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom