pantamonos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλισπερα φιλοι μου ειμαι κ εγς της παρεασ κανενα τηλ απο το εν λογο μαγαζι γτ ενδιαφερομαι?
ενα μήνυμα και ζητάς τηλέφωνο που υποτίθεται πως κθκλοφορεί και σε κλειστό κύκλοκαλισπερα φιλοι μου ειμαι κ εγς της παρεασ κανενα τηλ απο το εν λογο μαγαζι γτ ενδιαφερομαι?
Μιας και μένω πολυ κοντά, μπορω να δωσω το λεωφορειο
Γραμμη 732: Αγ φανουριος - ακαδημια - Ζ. Πηγη
Ρε Βλάχο στην Καραολή - Δημητρίου τα βοσκάς τα πρόβατα;;;
ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άτομα στο σαιτ που βοηθούν κ πληροφορούν τους ''νέους '' κ όχι κάτι παλαιοί σαν κ σένα που χλευάζουν μόλις μάθουν κ αυτοί τα κόλπα που εναγώνιος ζητούσαν κ αυτοί πληροφορίες.ενα μήνυμα και ζητάς τηλέφωνο που υποτίθεται πως κθκλοφορεί και σε κλειστό κύκλο
και μετά λέμε να αλλάξει νοοτροπία ο Έλληνας
ρε όλα στο πιάτο λέμε
δημόσιο
χαλαρά καφεδιά
τσάμπα μαγκιά και άγιος ο θεός
τη λέμε σε έναν και μας τη βγαίνει με κόκκινο από αριστερά ο άλλος..
τι να πεις
αναπαράγουμε το κήρυμα που φάγαμε όταν ήμαστε "μικροί"...Αντε πάλι με το κυρηγμα
Αμα δε θέλετε ρε μαλάκες μη δίνετε πληροφοριες, αλλά κοφτε τη πια αυτη τη μαλακία
Ημαρτον!
απάντησα πιο πάνωευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άτομα στο σαιτ που βοηθούν κ πληροφορούν τους ''νέους '' κ όχι κάτι παλαιοί σαν κ σένα που χλευάζουν μόλις μάθουν κ αυτοί τα κόλπα που εναγώνιος ζητούσαν κ αυτοί πληροφορίες.
...ότι νά'ναι...κουκουρούκου κι Άγιος ο Θεός!!!
Ποσο κοντα δλδ????????Να ανησυχαω???????
Καλό είναι να εχεις το νου σου
μη βγαλω την canon καμια μέρα απο το συρταρι και κάψω κόσμο
http://[URL unfurl="true"]www.schnauzer-forum.co.uk/images/smilies/MSN-Emoticon-picture-taking-178.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Ωχ δεν ξαναπερναω απο κει :2funny: :2funny: :2funny:
Μεσα απ τα στενα θα την κανω
Καλό είναι να εχεις το νου σου
μη βγαλω την canon καμια μέρα απο το συρταρι και κάψω κόσμο