Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.097
Πόντοι
22.785
Εχθες δοκιμασα σοκολατα για 2η φορα
ηταν τρελα!!!!!!!!!!!!!
και ειχα και καταλαθος μπουκα οταν μετα την συνεδρια ημουν στο μπανιο
μαζι της απο συναγωνιστη νομιζοντας ο ανθρωπος πως το μπανιο ειναι αδιο ετσι
με εποιασε σε τριφερες στιγμες με την σοκολατα με τα καλη μας εξω.
Αλλα ολα συμβαινουν στην φ212.

Όποία κορασίδα έκ τών δύο άγαπητέ  :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
Eδω μαζι της ξεχασα και το δικο μου
εκανε τα παντα με ορεξη και μερακι  :pipa2:  :fuck2: :knockinb:  :rockon:
δεν ξερω με κανεις να θελω να παω να ξαναδοκιμασω με μαυρουλα μετα απο χρονια....η γνωμη που εχω σχηματισει για της σοκολατενιες ειναι οτι καποιοες εχουν φοβερα κορμια καποιες ακομα εινα κ πανεμορφες κ σεξυ...αλλα......μεσα στο δωματιο εινα παγοκολωνες....

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω με κανεις να θελω να παω να ξαναδοκιμασω με μαυρουλα μετα απο χρονια....η γνωμη που εχω σχηματισει για της σοκολατενιες ειναι οτι καποιοες εχουν φοβερα κορμια καποιες ακομα εινα κ πανεμορφες κ σεξυ...αλλα......μεσα στο δωματιο εινα παγοκολωνες....

Φιλε μου η μαυρουλα ηταν σοκολαση!!!!!!!!!!!!!
σιγουρα θα ξαναπαρω :fuck1:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Η συγκεκριμένη μαυρούλα μαζί μου ήτανε έπιπλο. Έχουμε λοιπόν δύο περιπτώσεις: ή είχε χημεία με το συναγωνιστή ή της έβαλε σκατόχερο η κα Γιάννα.
Εγώ πιθανολογώ το δεύτερο.

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η συγκεκριμένη μαυρούλα μαζί μου ήτανε έπιπλο. Έχουμε λοιπόν δύο περιπτώσεις: ή είχε χημεία με το συναγωνιστή ή της έβαλε σκατόχερο η κα Γιάννα.
Εγώ πιθανολογώ το δεύτερο.
Φιλος εγω λεω το πρωτο διοτι αφου ειχε λιξει η συνεδρια και καθισα λιγο με κ.γιαννα μεχρι να ερθει απο αλλο δωματιο
που ηταν φιλος με τον οποιο ειχαμε παει μαζι στον οικο τουτο,δεν με αφησε σε χλορο κλαρι απο μονη της με αγγαλιαζε με φιλουσε
πιδουσε επανω μου και δεν λεω οτι μεσα οταν με εκανε μπανιο μου ελεγε δωσε μου φιλι στο στομα για να σου ριξω νερο και αλλα
πολλα ο φιλος της ελεγε αστον τον κατσιασες ειναι μικρος και μου αρεσει ελεγε
απλα της αρεσε η φαση και περασαμε καλα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
ναι για την εμμανουελ...εσυ φιλε εχεις  καποια πληροφορια για το πως ειναι μεσα στο δωματιο?

Όχι συναγωνιστή, καμμία πληροφορία, αλλά ο Μίκυ με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις και ίσως την επιλέξω σε επόμενη επίσκεψή μου. (Είναι και σωματάρα πάντως....)

Το θέμα χημείας, παίζει βέβαια, αλλά το ζουμί είναι ότι, δεν τις πληρώνουμε για να περιμένουμε αν και πότε θα υπάρξει χημεία για να γίνει το πρέπων παιγνίδι. Εφ'όσον διάλεξαν αυτή την εργασία, οφείλουν (εκτός από ακραίες περιπτώσεις) να φροντίζουν να έχουν χημεία με τον κάθε πελάτη.

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όχι συναγωνιστή, καμμία πληροφορία, αλλά ο Μίκυ με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις και ίσως την επιλέξω σε επόμενη επίσκεψή μου. (Είναι και σωματάρα πάντως....)

Το θέμα χημείας, παίζει βέβαια, αλλά το ζουμί είναι ότι, δεν τις πληρώνουμε για να περιμένουμε αν και πότε θα υπάρξει χημεία για να γίνει το πρέπων παιγνίδι. Εφ'όσον διάλεξαν αυτή την εργασία, οφείλουν (εκτός από ακραίες περιπτώσεις) να φροντίζουν να έχουν χημεία με τον κάθε πελάτη.
Φιλε μου ειναι τρελη κορμαρα!!!!!!!!!!!! :tits:
οσο αναφορα το αν υπαρχει χημεια εχεις απολυτο δικιο πρεπει να ειναι
οκ με τον πελατη καθε στιγμη.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Αναφερόμενος σε διαμαρτυρίες συναγωνιστών που ΔΕΝ είναι γνωστοί στον εν λόγω οίκο, ότι κάποιοι κρατάμε το ίδρυμα προσβάσιμο μόνο εμάς και φίλους μας, σας παραθέτω το pm άξιου (αλλά άγνωστου σε αυτό το ίδρυμα μαχητή) στον οποίο, έδωσα το τηλέφωνο του μαγαζιού αλλά με την επισήμανση ότι αν είναι άγνωστος δεν θα μπορέσει να μπεί εκεί μέσα:

"Φίλε σε ευχαριστώ για το τηλ. Είχες δίκιο  Η κυρία Γιάννα αρνήται να με δεχτεί λέει το στούντιο είναι κλειστό ενώ  περνάει από εκεί η μισή Αθήνα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom