Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αναφερόμενος σε διαμαρτυρίες συναγωνιστών που ΔΕΝ είναι γνωστοί στον εν λόγω οίκο, ότι κάποιοι κρατάμε το ίδρυμα προσβάσιμο μόνο εμάς και φίλους μας, σας παραθέτω το pm άξιου (αλλά άγνωστου σε αυτό το ίδρυμα μαχητή) στον οποίο, έδωσα το τηλέφωνο του μαγαζιού αλλά με την επισήμανση ότι αν είναι άγνωστος δεν θα μπορέσει να μπεί εκεί μέσα:

"Φίλε σε ευχαριστώ για το τηλ. Είχες δίκιο  Η κυρία Γιάννα αρνήται να με δεχτεί λέει το στούντιο είναι κλειστό ενώ  περνάει από εκεί η μισή Αθήνα"
Ατυχος ηταν ???  :2funny: :2funny: :2funny:
Τα σεβη μου, στα αξια στελεχη του SITE, αλλα και του ανωτερω ιδρυματος !!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
και εγω, multifucking  :2funny:

PS. Το μαγαζι τεινει να γινει cult. μετα απο κλασικη παρτουζα, η κ. Γιαννα με φιλεψε φασολακια λαδερα! 13.15 μμ!!!!  :2funny:
Ψησταρια, ποτε βαζει για να παω ???  :2funny: :2funny: :2funny:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
και εγω, multifucking  :2funny:

PS. Το μαγαζι τεινει να γινει cult. μετα απο κλασικη παρτουζα, η κ. Γιαννα με φιλεψε φασολακια λαδερα! 13.15 μμ!!!!  :2funny:

Η κ. Γιάννα λοιπόν στο  cult  top three  :rockon:
Οι άλλες δύο είναι η κ. Λίτσα στο Κασάνδρας 3, και η κοντή τσατσά στο Κεφαληνίας 75 !

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες
εχοΥμε τιποτα νεο οσο αναφορα τον οικο διοτι
εχω  καιρο να παω.
καποια νεα κοπελα ισως

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
loop δοκιμασα  και εγω με αυτην την ρουμανα  την  κατερινα  η κατελινα, οπωs και να λεγεται.      μαπα το καρπουζι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
loop δοκιμασα  και εγω με αυτην την ρουμανα  την  κατερινα  η κατελινα, οπωs και να λεγεται.      μαπα το καρπουζι.
καταρινα......δασκαλε την επομενη φορα να διαλεξεις....πεπονι  :grin: :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
 νεο αιμα.   24-25χρ.   τσιγγανοβυζουδικο   :tits:    αρκετα μαυριδερη( γαλανοπρασινα ματια ,  καλουλα απο υψοs,  χειλαρεs,  καλο σωματακι,   προστυχο προσωπο    ,  αφρατο κολλαρακι και ιδιωs αφρατεs  βυζαρεs ).        και μια αλλη μικρουλα  22χρονη,  λεπτο και ψηλο, απο βυζι γυρω στο 1,   συμπαθητικη στο προσωπο που το παιζει και cg me 150 την ωρα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
  νεο αιμα.  24-25χρ.  τσιγγανοβυζουδικο  :tits:    αρκετα μαυριδερη( γαλανοπρασινα ματια ,  καλουλα απο υψοs,  χειλαρεs,  καλο σωματακι,  προστυχο προσωπο    ,  αφρατο κολλαρακι και ιδιωs αφρατεs  βυζαρεs ).       και μια αλλη μικρουλα  22χρονη,  λεπτο και ψηλο, απο βυζι γυρω στο 1,  συμπαθητικη στο προσωπο που το παιζει και cg me 150 την ωρα.
Αννα το ονομα αυτης, Ελληνιδα/αθιγκανη απο Λαρισα συμφωνα με πληροφοριες της κυριας Γιάννας.Ακριβεστατη η περιγραφη του jerry5

Επισης η Λαρίσα, πρωτοεμφανιστηκε εχθες Σαββατο, την οποια ετιμησε ο μεγας Αμτζικιος.
Ουκρανη milf, ξανθη με αριστοκρατικα χαρακτηριστικα, αδυνατη σχετικά, ευγενεστατη, συνεσταλμενη. Ιδανικη για gfe καταστασεις.

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
 νεο αιμα.   24-25χρ.   τσιγγανοβυζουδικο   :tits:    αρκετα μαυριδερη( γαλανοπρασινα ματια ,   καλουλα απο υψοs,  χειλαρεs,  καλο σωματακι,   προστυχο προσωπο    ,  αφρατο κολλαρακι και ιδιωs αφρατεs  βυζαρεs ).        και μια αλλη μικρουλα  22χρονη,  λεπτο και ψηλο, απο βυζι γυρω στο 1,   συμπαθητικη στο προσωπο που το παιζει και cg me 150 την ωρα.

Καλημερα συναγωνιστες δυο ερωτηματα:
1.Εχει κανει δοκιμη κανεισ στο τσιγγανακι?
  αν ναι τι λεει?
2.Τι αλλο ξερουμε για το αλλο το νεο που ειναι 22 χρονων?
  εχουμε καμοια φωτο απο αγγελια ως call girl?

Ευχαριστω τους συναγωνιστας. :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.302
Πόντοι
22.785
Ιδανικη για gfe καταστασεις.

Πράγματι λατρεμένοι μου φίλοι .... όσοι άρέσκονται είς gfe καταστάσεις
είναι πουτσομεζεδάκι ........  :rockon:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
σε ποια αναφερεσαι?
αστο το' πιασα... Ουκρανη μιλφακι...

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Επισης η Λαρίσα, πρωτοεμφανιστηκε εχθες Σαββατο, την οποια ετιμησε ο μεγας Αμτζικιος.
Ουκρανη milf, ξανθη με αριστοκρατικα χαρακτηριστικα, αδυνατη σχετικά, ευγενεστατη, συνεσταλμενη. Ιδανικη για gfe καταστασεις.

Περιγραφή ακριβέστατη.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη σήμερα. Κοπέλες τρεις. Μία μαύρη ονόματι Ελπίδα νομίζω. Δεν μου έλεγε τίποτα. Πολύ μαύρη. Δεν έχω πρόβλημα με το χρώμα αλλά δεν. Μία ψηλή Κατερίνα ή Καταλίνα. Κάπως έτσι. Υφάκι περίεργο, αν και είχε καλό σώμα δεν επελέγει για να μην ρισκάρω. Όταν η κοπέλα δεν κάνει τουλάχιστον κάτι με το γέλιο ή με το βλέμα τουλάχιστον για να σε τραβήξει, τι τα θές , τι τα γυρεύεις. Το σωστό είναι να πάμε για άλλα. Επειδή ήταν η πρώτη φορά που πήγα θεώρησα καλό να μην φύγω, οπότε πήρα την τρίτη κοπέλα. Όνομα μάλλον Ντανιέλα ή κάτι τέτοιο περίπου. Κοντούλα με στήθος 3άρι τουλάχιστον, μαυριδερί  με μαύρα μαλιά και στραβά δόντια από τα οποία έλλειπε ένα μέσα αριστερά. Διεκπεραιωτική με αρκετά προσποιητό στυλ. Λίγα πράγματα. Το μόνο που άξιζε πραγματικά οι σκούρες και πεταχτές ρόγες. Άψογες. 40 ευρώ για μισή ώρα. Η Γιάννα συμπαθέστατη αλλά και πολυλογού.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
οφφ τοπικ μηνύματα , ασχετα με την ενημερωση διεγράφησαν

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Αννα το ονομα αυτης, Ελληνιδα/αθιγκανη απο Λαρισα συμφωνα με πληροφοριες της κυριας Γιάννας.Ακριβεστατη η περιγραφη του jerry5

η λαρισσα δεν πρωτοεμφανιστηκε χθες...εχει καμια 15 με 20 μερες διαβασε ποιο παλιο μου ποστ οπου εχω ακριβεστατη περιγραφη.... ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
η λαρισσα δεν πρωτοεμφανιστηκε χθες...εχει καμια 15 με 20 μερες διαβασε ποιο παλιο μου ποστ οπου εχω ακριβεστατη περιγραφη.... ;)
Δεν εχω λογο να σε αμφισβητισω

Ετσι ομως ειπε η ιδια στον Αμτζικιο, ετσι εγραψα και εγω....

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom