Καλημέρα και από εμένα και περνάμε σε μία σύντομη ενημέρωση από την χθεσινή βόλτα από την Φορμίωνος.Θα ζητήσω συγνώμη γιατί έχω ένα θέμα και δεν θυμάμαι ονόματα αλλά θα κάνω μία προσπάθεια.Παρούσες χθες η Αλίκη=ελληνίδα,μια από τα σκόπια ,μια τουρκάλα,μια
milf ξανθιά,η Μικαέλα η κάπως ετσι(τούμπανο μελαχροινό μάλλον Ρουμάνα) και άλλη μία ψιλοστεγνή με καλούτσικο προσωπάκι.Συνεδρία με Αλίκη η οποία είναι ξανθιά πολύ αδύνατη,πρόσωπο καλούτσικο,στήθος....(το σουτιέν της αυτοκτόνησε επείδη η ζωή του ήταν χωρίς περιέχομενο) με ρώγα αυθάδικη και ύψος κάπου στο 1,65.Στον αγώνα δεν βοιαζόταν αλλά δεν είχε και ιδιαίτερη συμμετοχή.Προσπαθούσε να σπάσει τον πάγο αλλά δεν είναι κάτι που το έχει.Σίγουρα δεν θα την ξαναπροτιμήσω.Το κόστος 40.(μιας και δεν είχα ξαναπάει τα έδωσα με τις αναλόγες ερωτήσεις αλλά έχω την εντύπωση ο΄τι η μικρά με έπιασε τον κώλο.
Γιά πές γιά τήν έν λόγο κυρία ???
μαλλον εννοει την Νικη,εκ ουκρανιασ,την οποια ετιμησα εχθεσ(την ειχα "σταμπαρει απο προηγουμενη φορα).
αν κ πηγα με χαλια διαθεση,κουρασμενοσ απο τη δουλεια,κ χωρισ προοπτικη
για "αγωνα",τελικα δεν αντεξα (μιασ κ η γιαννα μου ειπε οτι δεν θα ειναι
Σ/Κ που ηθελα να παω).τα λογια ειναι περιτα.οχι μονο με εφτιαξε(παρολα τα χαλια μου)
αλλα περασα κ αριστα..η γυναικα το εχει και το γουσταρει...δεν μεταδιδω αλλο..