Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
περασα πριν λιγεσ μερεσ με τη ελενα.
κοντουλα,εκ σκοπίων,σωμα κανονικο,λιγο χαλαρο,βυζακι 1,5 το πολυ 2.
γενικα next door girl εμφανιση.
μπανιο απο μερουσ τησ πριν κ μετα την "συνεδρια".
πιπα αρκετα καλη,οσο βαθια μπορουσε,προσπαθουσε αλλα πνιγόταν.
στο κυριωσ πιατο,καλη συμετοχη,με πειστικεσ κραυγουλεσ.
αν κ στην αρχη πατησε γκαζι,με υποδειξη μου ομωσ εκοψε ταχυτητα κ πηγαινε με
νορμαλ ταχυτητα.δεν θελει να την γλυφουν,κ γενικα να την αγγιζουν στην "ευαισθητη"  περιοχη

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.111
Πόντοι
22.785
Χθεσινη πρός τό βράδυ έπίσκεψη ,γιά ένα ούισκάκι περισότερο
κάτι καινούργιο δέν θά έλεγα σήμερα άναμένονται 2 κυρίες !!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Εφχαριστω τους φιλους αμτζικ και κοστας που βοηθησαν... συνεδρια μετα της εγχρωμου Μανουελας καθοτι η Ντονα τραβαει ολο το κουπι... καθοτι βραζιλιανα απ την Κοπα Κοπακαμπαααανα... σερβις μετριο αλλα κορμι λαμπαδα και οχι τοσο ξενερωτη οσο ειναι συνηθως οι ομοφυλες της... ειχα πολυ καιρο να παω με μαυρη και ειπα να τσιμπησω λιγο σκουρο...
εχετε δικιο, ααααλλη φαση το μαγαζι... λουμπενοκατασταση !!! και παλι φχαριστω μαγκες !!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.503
Πόντοι
46.232
επισκεψη το σαββατο γυρω στις 1430 παρουσες μπετυ(πολυ παρλα ρε παιδακι μου στην κουζινα μια ωρα πριν κ μια ωρα μετα δεν εβαλε γλωσσα μεσα)ντονα (οτι καλυτερο εχει εκει μεσα το ρουμανακι αυτο) αντονελα απο σκοπια(αντωνια στα ελληνικα)αλικη η γνωστη ελληνιδαα ,και 3 μαυρουλες(οι 2 φοβερα κορμια με το ζορι συγκρατηθηκα να μην περασω αλλα με μαυρες δεν εχω καλη εμπειρια),παρακληση γιαννα ...αλλαξε της καρεκλες της πλαστικες στην κουζινα γιατι ειδες τι επαθα εγω(λυγισε η καρεκλα κ βρεθηκα κατω)ειδες τι επαθε κ ο jerry5(επεσε κ αυτος)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.503
Πόντοι
46.232
πρωτο περασμα με ντονα ,ρουμανακι 22 χρονων με κορμι για γαμησια ,ειναι μελαχρινη με μεγαλο στηθος κ ωραιο κολω που οπως εχω ξαναγραψει δεν δινει.....μεσα εινα πολυ ευχαριστη συζητησιμη αν ξερεις αγγλικα κ ποιο λυμενη σε σχεση με την πρωτη φορα που την πηρα,πιπα χωρις πολυ καλυ χωρις χερια με πολυ σαλιο κ γλυψιμο αρχιδιων ,μετα 69 που της αρεσε κ ειναι κ πεντακαθαρη ,περασμα προφυλακτικου ,αυτη απο πανω μετα στα ορθια κ τελος στα τεσσερα με θεα την κολαρα της αφου δεν αντεξα αλλο απο την καυλα , κανονικα ειχα σκοπο να τελειωσω στις βυζαρες της με ισπανικη , καλη επιλογη για 30 ευρω ,χρονος παραμονης στο δωματιο(καθαρος χωρις μπανια κλπ)35 λεπτα,μετα ηθελε να της μεταφρασω τη λεγαμε μια ωρα στο κουζηνακι γιατι νομιζε οτι λεμε γι αυτην....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.503
Πόντοι
46.232
δευτερη συνεδρια με την αλικη,αφου εκανα μπανακι πηρα τηλ απο το δωματιο στο κινητο την γιαννα για να μου την στειλει, η αλικη εινα μια πολυ λεπτη κοπελα αβυζι ξανθια κ με περιεργη φατσουλα(οχι ωραια μοιαζει με ψαρι)ενω αρχισαμε πολυ καλα με ωραια πιπα χωρις προφυλακτικο κ χωρις χερια κ γλυψιμο αρχιδιων η συνεχεια ηταν ακρος απογοητευτικη , την γυριζω για 69 κ ξενερωμα ητα απλητη κ μια ασχημη μυρωδια αναβλιζε κ απο τις δυο τρυπες της ,την γυριζω περασμα προφυλακτικου κ αυτη απο πανω ,καμια συμμετοχη ποτε ηταν με κλειστα τα ματια ποτε κοιταζε το ταβανι ,ενω αραια κ που βγαιαναν κατι αψυχα αχ βαχ ,γυρισμα κ στησιμο στα τεσσερα που εκει ηταν ακομα χειροτερα ηταν σαν να γαμουσα κομωδινο ενω τωρα δεν εβγαινε καμια ψευτικη κραυγη,ξενερα σκετη της ειπα παρτο στο στομα για την δεν βλεπω να τελιωνω...τελειωμα στο στομα...30 ευρω 25 λεπτα ,δεν εχω κατασταλαψει γνωμη για αν ειναι παντα ετσι μεσα στο δωματιο ή ηταν κακη μερα....βγαινοντας απο το δωματιο πετυχα τον jerry5 στο κουζινακι κουβεντουλα για καμια ωριτσα κ μετα φυγαμε για βολτιτσα....οχι μονο σε μασατζηδικα πηγαμε κ σε δυο μερη που δεν ειχα ξαναπαει...ωραια φαση

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
αλλαξε της καρεκλες της πλαστικες στην κουζινα γιατι ειδες τι επαθα εγω(λυγισε η καρεκλα κ βρεθηκα κατω)ειδες τι επαθε κ ο jerry5(επεσε κ αυτος)

βγαινοντας απο το δωματιο πετυχα τον jerry5 στο κουζινακι κουβεντουλα για καμια ωριτσα κ μετα φυγαμε για βολτιτσα....

Ο jerry5 έχει γίνει ο θυρωρός του μαγαζιού λέμε........ :tooth: :bounce: :cheesy:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ενα μεγαλο γεια σε ολα τα μελη του φορουμ δεν εχς ξαναγραψει αλλα ειπα να γραψω και εγω την εμπειρια μου οσο αναφορα το εν λογο σπιτι.
Η κυρια γιαννα τρομερη,σε κανει να νιωθεις ανετα και σου προσφερει οτι και αν ζητας τα καλυτερα.
Βρεθηκα εκει μεσω ενος εξεχων φιλου του σπιτιου και δυνατου συναγωνιστη.
Παμε στις κοπελες τωρα εχς προλαβει μεχρι στιγμης να παρω 3 μια ποθμανουλα σκετη τρελα με μαλλι μεχρι τον ωμο και μεγαλο στηθος εχει φθγει ομςσ τςρα απο εκει καπου 3 με 4 βδομαδες νομιζω,μια μαυρουλα σκετη τρελα και την ελληνιδα αλικη ημ οποια ηταν σκετη :rockon: αππωστια την γουσταρα πολυ.
Με λιγα λογια πολυ καλο σερβις καλες τιμες ευγενικη οικοδεσπινα.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
να παρω 3 μια ποθμανουλα
----
H  ποθμανουλα ειναι η καλυτερη ..  :) Η ποθ/μανουλα  και η Ανθουλα που έλεγε ο Βεγγος ... :dancing:

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ok ρε φιλος ενα λαθος καναμε και μας το κοπανας
ρουμανουλα ηθελα να πω.

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Την τριτη ειχα συνεδρια με dona  :fuck2: τρομερο κορμι
κωλαρακι τρελα!!!!!!!!!!! :kissass: αλλα στο σερβις συγουρα
μπορουσε καλυτερα την επομενη φορα θα δουμε.......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.111
Πόντοι
22.785

Stories

Νέο!