Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Θα παρακαλουσα καποιον να βοηθησει και να μοιραστει μαζι μου τον τροπο να κανω και εγω το κονε με το μαγαζι...
δεχομαι και πμ και ευχαριστω προκαταβολικα ολους τους συναγωνιστες που θα με ενημερωσουν

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλημέρα άγαπητέ , γιά να σας φύγη ή άπορεία τού τί
έγραψα στό π.μ άς μας πή ό taktak19 ........τί τού έγραψα ..

Μήν μού προσαύτετε έυθύνες έκεί πού δέν ύπαρχουν  ;) :-*
δεν ρίχνω ευθύνες ούτως ή άλλως σε κανένα
ο καθείς κάνει τις επιλογές του πάντα
κι εγώ δεν κρίνω κανενός

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
τι παρακαλατε ρε μαλακες ???????????
δεν πανε να γαμηθουν πριβε οπου θελουν..
λες κ ειναι στεκι τους εχει καταντησει το θρεντ για μερικα μελη..
50 μασατζιδικα, 200 μπουρδελα, αλλα τοσα στουντιο κ καμμια 400 call-girl k city tours υπαρχουν..

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
τι παρακαλατε ρε μαλακες ???????????
δεν πανε να γαμηθουν πριβε οπου θελουν..
λες κ ειναι στεκι τους εχει καταντησει το θρεντ για μερικα μελη..
50 μασατζιδικα, 200 μπουρδελα, αλλα τοσα στουντιο κ καμμια 400 call-girl k city tours υπαρχουν..
Διακρινω καποια νευρα ???
Δεν κανουν, καθολου καλο !!!
Εχεις τοσα μερη να πας, γιατι να πας και σε αυτο !!!
Αστους να το εχουν ΠΡΙΒΕ, εσυ το πληρωνεις !!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ευχαριστω ολους οσους ετρεξαν να με βοηθησουν σε αυτο που ευγεννεστατα ζητησα...
καλα ρε παιδια κανεις?.... και στο αμνεζια εγραψα μιαν ερωτηση... και βουβαθηκατε....  τι να πω...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ευχαριστω ολους οσους ετρεξαν να με βοηθησουν σε αυτο που ευγεννεστατα ζητησα...
καλα ρε παιδια κανεις?.... και στο αμνεζια εγραψα μιαν ερωτηση... και βουβαθηκατε....  τι να πω...
Το ειπαμε !!!
Το μαγαζι ειναι κλειστου κυκλωματος !!!
P R I V A T E !!!
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εε τοτε να κανετε την κουβεντα σας στο chat μοναχοφαηδες... και οχι εδω στο φορουμ που υπαρχει για να ενημερωνομαστε ολοι...
ακου πριβε !!! ας γελασω...  εχει και ρεζερβε στις πουτανες τωρα... ρε ξυλο που το θελουν μερικοι...

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Παιδες επειδη κάθε μπουρδελοκατασταση με ενδιαφερει, θελω οποιος εχει παει να με ενημερωσει τι προγραμμα εχει το μασατζιδικο και σε τι τιμες...
Αν μπορειτε δωστε κι ενα τηλεφωνο! ;)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
καλα κι εσυ καλος εισαι... ρε δεν το δινουμε το μαγαζι ρε.... ειναι η καβατζα... καποιων....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
εε τοτε να κανετε την κουβεντα σας στο chat μοναχοφαηδες... και οχι εδω στο φορουμ που υπαρχει για να ενημερωνομαστε ολοι...
ακου πριβε !!! ας γελασω...  εχει και ρεζερβε στις πουτανες τωρα... ρε ξυλο που το θελουν μερικοι...

Δες τίς άντιφάσεις σου καί τις έμμονές σου πρός τά άλλα μέλη
γιατί νομοτελειακά πάς για δεύτερος ...πιστωτής !!!

Καί γιά να μην λές ότι είμαστε κάπως γράψε το΄τηλ
καί τραβήξου .......
69********

Τά σέβη μου μαγκάκο !!!!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Πες του οτι το σηκωνει το τηλεφωνο, η Κα ΓΙΑΝΝΑ !!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Αντιφασκω.... δεν νομιζω...
αγαπητε φιλε αμτζικ,
δεν κολωνω να διαφωνησω με κανεναν. εχω τις θεσεις μου οπως και ολοι. αλλα νομιζω οτι εχω προσφερει με τον κοπο μου σε αλλα θρεντς οπου ειμαι και γνωστης... μπορει να ειμαι και οξυς μερικες φορες οταν ενας νεος συναγωνιστης ζηταει με το ετσι θελω και χωρις ευγενεια και χωρις να εχει προσφερει με τον δικο του κοπο πληροφοριες που δεν τις αξιζει... αυτο δεν ισχυει βεβαια για σενα που ενημερωνεις συνεχως για τα μασαζ αλλα ουτε για μενα στα σιτυ τουρς... Στο συγκεκριμενο μαγαζι απλα προλαβες να εχεις παει πριν του βαλουν πορτα... αυτη ειναι η διαφορα μας και μονον, τωρα αν θεωρεις οτι το μαγαζι δεν χρειαζεται νεους πελατες... να το δεχτω.
οσο το οτι μου εδωσες ενα τηλεφωνο δημοσια δεν σημαινει τιποτα για μενα... χωρις την συσταση δεν αξιζει μια... ασε που μπορει να ειναι και της παλιας σου γκομενας που την εχεις αχτι... ετσι και περισυ μας ειχες ποσταρει ενα σουπερ πιπινι που κατεβασες απο καποιο σαιτ, και μας ελεγες οτι γαμιεται στο μαν ρευ... Τελικα πηγαμε στο μαν ρευ... και ειχες δικιο ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση... σαν κωλομπαρο και σε χαιρετιζω που εισουν ενας απο τους πρωτεργατες που στηριξαν αυτη την πρωτοβουλια... απο τοτε σε διαβαζω και σε παρακολουθω και μαθαινω απο σενα, και σε ευχαριστω. Αν μου ζηταγες κατι και μπορουσα να σε βοηθησω με την γνωση μου δεν θα δισταζα. Επισης ξερω οτι σου αρεσει να δουλευεις πολυ κοσμο... αλλα πληζ... οχι εμενα, δεν το αξιζω... τωρα αν θελεις μιλαμε με πμ για να μην κουραζουμε το θρεντ. Το ιδιο ισχυει για σενα φιλε Λεων13...
τα σεβη μου μαγκες.... κι αμα δεν θελετε δεν σας το χαλαμε το μαγαζι...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
αγαπητε φιλε αμτζικ,
δεν κολωνω να διαφωνησω με κανεναν. εχω τις θεσεις μου οπως και ολοι. αλλα νομιζω οτι εχω προσφερει με τον κοπο μου σε αλλα θρεντς οπου ειμαι και γνωστης... μπορει να ειμαι και οξυς μερικες φορες οταν ενας νεος συναγωνιστης ζηταει με το ετσι θελω και χωρις ευγενεια και χωρις να εχει προσφερει με τον δικο του κοπο πληροφοριες που δεν τις αξιζει... αυτο δεν ισχυει βεβαια για σενα που ενημερωνεις συνεχως για τα μασαζ αλλα ουτε για μενα στα σιτυ τουρς... Στο συγκεκριμενο μαγαζι απλα προλαβες να εχεις παει πριν του βαλουν πορτα... αυτη ειναι η διαφορα μας και μονον, τωρα αν θεωρεις οτι το μαγαζι δεν χρειαζεται νεους πελατες... να το δεχτω.
οσο το οτι μου εδωσες ενα τηλεφωνο δημοσια δεν σημαινει τιποτα για μενα... χωρις την συσταση δεν αξιζει μια... ασε που μπορει να ειναι και της παλιας σου γκομενας που την εχεις αχτι... ετσι και περισυ μας ειχες ποσταρει ενα σουπερ πιπινι που κατεβασες απο καποιο σαιτ, και μας ελεγες οτι γαμιεται στο μαν ρευ... Τελικα πηγαμε στο μαν ρευ... και ειχες δικιο ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση... σαν κωλομπαρο και σε χαιρετιζω που εισουν ενας απο τους πρωτεργατες που στηριξαν αυτη την πρωτοβουλια... απο τοτε σε διαβαζω και σε παρακολουθω και μαθαινω απο σενα, και σε ευχαριστω. Αν μου ζηταγες κατι και μπορουσα να σε βοηθησω με την γνωση μου δεν θα δισταζα. Επισης ξερω οτι σου αρεσει να δουλευεις πολυ κοσμο... αλλα πληζ... οχι εμενα, δεν το αξιζω... τωρα αν θελεις μιλαμε με πμ για να μην κουραζουμε το θρεντ. Το ιδιο ισχυει για σενα φιλε Λεων13...
Και ομως αγαπητε μου !!!
Εγω το μαγαζι αυτο, ΔΕΝ ξερω πως ειναι μεσα !!!
Αλλα που θα παει, θα ερθει ο ΑΡΧΗΓΟΣ και θα με παει !!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εεε ειδες ετσι!!!... απο το χερακι θελει, οχι ενα σκετο νουμερο... ξεροσφυρι, χωρις σαλιο, λιγο foreplay ρε παιδι μ'

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η ευρυτερη οικογενεια των πουτανιαρηδων... ειμαστε ολοι μελη...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
ασε που μπορει να ειναι και της παλιας σου γκομενας που την εχεις αχτι.

Αγαπητέ φίλε δέν τό πάω παρακάτω ......άς τό
άφήσουμε έδώ ,έλπίζω νά κατανόησα τούς άβυσσαλέους διανοητικούς στοχασμούς σας.

Ευφυέστατη πάντως διέξοδος  άγαπητέ μου φίλε ή άδιαφορία σου  καί όχι μόνο πού μέ τήν ένδοξη φήμη τής κλέους πένας σου, μάς ταξίδεψες  στά ένδότερα τού έγκεφάλου μας !!  :rockon:

Εύγε , τά σέβη μου !!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μαλιστα... ευχαριστω και παλι φιλτατε...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
αγαπητε φιλε αμτζικ,
θελω να πω οτι το τηλ που σου εδωσε αυτο ειναι που ισχυει.....αλλα αν το ονοματακι σου δεν ειναι αποθηκευμενο στο τηλ καταλογο αυτου του αριθμου η γιαννα θα σου πει οτι εχουν κλεισει οτι ειναι αρχιτεκτονικο γραφειο κλπ,γι αυτο κανονισε να πας με καποιον που γνωριζει(οπως εκανα εγω)παντος η φαση ειναι καμια σχεση με αλλα μαγαζια του χωρου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom