Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πέρασα σήμερα το μεσημέρι κατά τις 3. Ήταν 5 κοπέλες από τις οποίες μόνο 1 μου άρεσε σχετικά, μια μαυρούλα ψιλή με σώμα λαμπάδα και 2,5άρι βυζί. Οι άλλες 4 ήταν ψιλοχάλια ολίγον χοντρές με κυταρίτιδα, οπότε δε κάθησα. Ντόνα, μικαέλα, αλίκη απούσες.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Πέρασα σήμερα το μεσημέρι κατά τις 3. Ήταν 5 κοπέλες από τις οποίες μόνο 1 μου άρεσε σχετικά, μια μαυρούλα ψιλή με σώμα λαμπάδα και 2,5άρι βυζί. Οι άλλες 4 ήταν ψιλοχάλια ολίγον χοντρές με κυταρίτιδα, οπότε δε κάθησα. Ντόνα, μικαέλα, αλίκη απούσες.
  αυτεs που αξιζαν, απουσιαζαν λοιπον.  με ντονα και μιχαελλα(  θα ευχαριστηθειs  :tits:  αλλα με την αλικη, θα περασειs καλυτερα ) .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232
η ομαδα που εχει "αγωνα" σημερα το απογευμα 6.45- 7.45 ας δωσει μετα κ καμια ενημερωση.....
οπως συνθεσεις!!!! καλυτερες φασεις.... αλλαγες η οτι αλλο νομιζει :grin:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
  αυτεs που αξιζαν, απουσιαζαν λοιπον.  με ντονα και μιχαελλα(  θα ευχαριστηθειs  :tits:  αλλα με την αλικη, θα περασειs καλυτερα ) .

οψόμεθα λοιπόν και λίαν συντόμως

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Επίσκεψη στο εν λογω ίδρυμα ευεξίας παρέα με εκλεκτούς συναγωνιστές οπως ειχε ηδη ανακοινωθει.
Πέρασμα στο δωμάτιο με την Άννα ένα νεαρό kinky πιπίνι, για duo μαζί με έναν από τους συναγωνιστές.
Η μικρή έδειξε φοβερή διάθεση, επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου.
Δυνατή στα προκαταρκτικά, άψογη στο στοματικό, με πολύ καλή συμμέτοχη στο sex.

Προσωπικά δεδομένα δεν μου επιτρέπουν να προχωρήσω σε λεπτομέρειες κάποιων γεγονότων που έλαβαν χώρα στο δωμάτιο, πάντως η μικρή Άννα έβαλε τα γυαλιά σε άλλες έμπειρες συναδέλφους της και έδειξε με την συμπεριφορα της, ότι και στο αγοραίο έρωτα μπορεί κανείς να βρει διαμάντια.

Πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ της.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Προσωπικά δεδομένα δεν μου επιτρέπουν να προχωρήσω σε λεπτομέρειες κάποιων γεγονότων που έλαβαν χώρα στο δωμάτιο,
    ;)        ο μαρτυριαρηs θα αντεξει ?  ευτυχωs που φευγει.     

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
    ;)        ο μαρτυριαρηs θα αντεξει ?  ευτυχωs που φευγει.     
Σε τετοιες περιπτωσεις ειμαι απολυτα εχεμυθος.  ;)

Βραχος λεμε !!!!

Μονο εαν θελησει ο ετερος συναγωνιστης να αποκαλυψει γαργαλιστθικες λεπτομεριες θα επανελθω.

:) :) :) :) :) :)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Επίσκεψη στο εν λογω ίδρυμα ευεξίας παρέα με εκλεκτούς συναγωνιστές οπως ειχε ηδη ανακοινωθει.
Πέρασμα στο δωμάτιο με την Άννα ένα νεαρό kinky πιπίνι, για duo μαζί με έναν από τους συναγωνιστές.
Η μικρή έδειξε φοβερή διάθεση, επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου.
Δυνατή στα προκαταρκτικά, άψογη στο στοματικό, με πολύ καλή συμμέτοχη στο sex.

Προσωπικά δεδομένα δεν μου επιτρέπουν να προχωρήσω σε λεπτομέρειες κάποιων γεγονότων που έλαβαν χώρα στο δωμάτιο, πάντως η μικρή Άννα έβαλε τα γυαλιά σε άλλες έμπειρες συναδέλφους της και έδειξε με την συμπεριφορα της, ότι και στο αγοραίο έρωτα μπορεί κανείς να βρει διαμάντια.

Πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ της.

Τί μπορεί ποιά διάψευση καί ποιό λόγο νά άρθρώση κάποιος ,
έναντι τού τεράστιου Cheyeen.......

Tά σέβη μου άγαπημένε μου φίλε , καί ένα
ΑΚΟΜΑ μεγάλο ΕΥΓΕ στήν δεσποινίδα Άννα !!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
     ;)         ο μαρτυριαρηs θα αντεξει ?   ευτυχωs που φευγει.     

θα ήθελα να έκφράσω πενιχράς άντιρρήσεις αί όποίαι άνάγονται στήν ήμών ψυχολογικήν διάθεση......

Τά σέβημου !!!! ;) ;) :smitten: :smitten:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Η απόδοσή της ήταν για σεμινάριο! Κι ελπίζω, η εταίρα συνάδελφός της, να διδάχθηκε κάτι από το ρεσιτάλ της γυμνής Αννούλας! ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  σημερα  εδιναν το παρον,            η ελενιτσα,  ντονα,  εμμανουελλα,    μπετυ  και  αλικη.    προεκυψε και  τυχαια συναντηση  με 2 μελη απο εδω μεσα. 

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Η απόδοσή της ήταν για σεμινάριο! Κι ελπίζω, η εταίρα συνάδελφός της, να διδάχθηκε κάτι από το ρεσιτάλ της γυμνής Αννούλας! ;)
Μην τρελαινεσται, ταινεια τραβαμε για τον Σειρινακη !!!
Κολκπαιδα, ολοι μαζι και ο ψωριαρης χωρια ???
Θα μαρτυρισω !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
  σημερα  εδιναν το παρον,             η ελενιτσα,   ντονα,   εμμανουελλα,    μπετυ   και  αλικη.     προεκυψε και  τυχαια συναντηση  με 2 μελη απο εδω μεσα.   

Πεστο μου την αλλη φορα, οτι ηρθεs μεχρι το σπιτι μου να σε κερασω και
καφε στο μπαλκονι :cool2:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

εχουμε πολλακις δηλωσει σε  αμετρητες κριτικες οτι το 90%  των κορασιδων ειναι μπαζα  (η για τα  μπαζα).

τα competitive advantages του μαγαζιού είναι το cost leadership (γαμας μια ωρα 2 γκομενες με 80€) και το servise differentiation (γελαστα, προθυμα, ευγενικα, καθαρα μπαζουλακια που τα κανουν ΟΛΑ).

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
εχουμε πολλακις δηλωσει σε  αμετρητες κριτικες οτι το 90%  των κορασιδων ειναι μπαζα  (η για τα  μπαζα).

τα competitive advantages του μαγαζιού είναι το cost leadership (γαμας μια ωρα 2 γκομενες με 80€) και το servise differentiation (γελαστα, προθυμα, ευγενικα, καθαρα μπαζουλακια που τα κανουν ΟΛΑ).
Αμα κανει το κατω κεφαλι κουμαντο !!!
Τοτε γαμησε τα !!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αμα κανει το κατω κεφαλι κουμαντο !!!
Τοτε γαμησε τα !!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

στα γαμησια, πρεπει να κανει το κατω.

στις business το επανω.

προσπαθω να κατανοησω το σχολιο σου αλλα δυσκολευομαι  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom