no no no ... θά πάμε μετά τίς έξη στό 212 !!!!!!!
Η παρέα που θα είναι στο Φ212 μεταξύ 18.45-19.45 του Σαββάτου, θα αγκαζάρει ΟΛΟ τα μαγαζί! Παρακαλούνται οι επίδοξοι επιβήτορες, να ΜΗΝ προσέλθουν εκείνη την ώρα.
no no no ... θά πάμε μετά τίς έξη στό 212 !!!!!!!
Η παρέα που θα είναι στο Φ212 μεταξύ 18.45-19.45 του Σαββάτου, θα αγκαζάρει ΟΛΟ τα μαγαζί! Παρακαλούνται οι επίδοξοι επιβήτορες, να ΜΗΝ προσέλθουν εκείνη την ώρα.
Παράκληση... jerry μήν έμφανισθής
της πουτανας το καγκελο
εγώ θα είμαι κάτω πάντως !!!
Κάτω ή....από κάτω???
ειναι ευκολο καποιος να μας ανεφερει το γνωστο τιμοκαταλογο του μαγαζιου?Η τιμή, η γνωστή!
40 e η 50e (1) & 60e η 70e h 80 (2)
Θα ηταν τιμη μου να σε συνοδευσω padron.......Tό έκλεισα άπό έχθές γιά τό σαββατο ....... prive άπό τίς 6.30 καί όσο μάς πάρη !!!!
Tό έκλεισα άπό έχθές γιά τό σαββατο ....... prive άπό τίς 6.30 καί όσο μάς πάρη !!!!
εχετε τρελαθει τελειωs. θα τρελανετε και την γιαννα. και δεν θελει και πολυ. ετοιμη ειναι. θα προσπαθησω να ερθω, μονο για την βολτα. τιποτα αλλο. μπορει να γυριζω και να εχω καλεs σχεσειs με παρα πολλεs και αφεντικα και να μαθαινω παρα πολλα , αλλα δεν τον χωνω οπου ναναι( αυτο για καποιον προσφατο εξυπνουλη. ελπιζω να το διαβασει) . μετρημενεs στα δαχτυλα του χεριου ειναι αυτεs που πηγαινω εγω.Tό έκλεισα άπό έχθές γιά τό σαββατο ....... prive άπό τίς 6.30 καί όσο μάς πάρη !!!!
τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μαs. εσυ να παs αλλου, εκει που ανηκειs. στα studio σου.Θα ηταν τιμη μου να σε συνοδευσω padron.......
Εχει δικα του και παει στα δικα σου ???τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μαs. εσυ να παs αλλου, εκει που ανηκειs. στα studio σου.
λεs να πηγαινει και με αυτεs που παω και εγω( τιs 3-4) , ρε συ ?Εχει δικα του και παει στα δικα σου ???
Ρε τι παθαμε !!!