τι θελειs ? θα μαs τα σβησουν παλι. εισαι να κολλησουμε του agiana ?Αστον να λεει.....Δεν ξερει απο καυμο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 132K
- Tagged users Καμία
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Eιμαι.....Εχει ενα πλεονεκτημα ομωs....Αυτοs εχει παει στο Φ212τι θελειs ? θα μαs τα σβησουν παλι. εισαι να κολλησουμε του agiana ?
Εγω δεν τοχω τολμησει....ακομη
i know. μεγαλη απωλεια. νιωθειs μειονεκτικα ?Eιμαι.....Εχει ενα πλεονεκτημα ομωs....Αυτοs εχει παει στο Φ212
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ο τολμων νικα..... ;)Eιμαι.....Εχει ενα πλεονεκτημα ομωs....Αυτοs εχει παει στο Φ212
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
jerry πότε θά επιστρέψουνε Ίσμήνη καί Άλίκη νά γενήi know. μεγαλη απωλεια. νιωθειs μειονεκτικα ?
ντουέτο ????
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
Eιμαι.....Εχει ενα πλεονεκτημα ομωs....Αυτοs εχει παει στο Φ212
Πάμε παρέα τό σάββατο .....
Ραντεβου για καφε στις 11.00 και μετα επισκεψη !!!Πάμε παρέα τό σάββατο .....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
no no no ... θά πάμε μετά τίς έξη στό 212 !!!!!!!Ραντεβου για καφε στις 11.00 και μετα επισκεψη !!!
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
no no no ... θά πάμε μετά τίς έξη στό 212 !!!!!!!
κ εγω μεσα για την παρεα,αν με θελετε.
εχω παει δεν εχω προβλημα,αλλα για την παρεα,τον χαβαλε.
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Εγώ ως γνωστόν, θα πέσω με αλεξίπτωτο !
η ισμηνη εφαγε σουτ.( δεν ηταν καλο κοριτσι. περιεργο για πουτανιτσα). η αλικη αναμενεται.jerry πότε θά επιστρέψουνε Ίσμήνη καί Άλίκη νά γενή
ντουέτο ????
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.827
- Πόντοι
- 46.232
αφoυ τελικα δεν μας τα χαλασε η βροχη....ειχαμε βροχη απο γαμησια. μετα απο συνεννοηση με τον δασκαλο(jerry5)ειχαμε επισκεψη στο εν λογο οικημα για γνωριμια με την γιαννα που ειναι κ το κλειδι για εισοδο στο εν λογο καταστημα. δυο λογια για τον δασκαλο ειναι μποεμ κ κουλ ατομο πραος κ γαληνιος ενω ανετα θα μπορουσε να ειχε βραδυνη ερωτικη εκπομπη σε ραδιοφωνο με την φωνη που εχει αν δεν εχεις παει σε αυτο το μασατζηδικο δεν μπορεις να καταλαβεις για περι τινος προκειται,ειναι το κατι αλλο διαφορετικη εμπειρια καμια σχεση με τα αλλα καταστηματα. δυο λογια για την σεριφησα την γιαννα ευχαριστη χαμογελαστη σου μιλαει σαν να σε ξερει χρονια κ πολυ διαχυτικη, εν το μεταξη στην παρεα μας εχει προστεθει κ ο loop13. ενω ο δασκαλος συνομιλει με νεα αφιξη την αντωνια απο σκοπια με πολλα πιασηματα κ βυζαρες ρχιζει η παρελαση , αννα απο σκοπια ντονα απο βραζηλια(μουναρος) ελενη μπετυ κ μια μαυρουλα ωραιο παιδι αλλα εγω με μαυρη δεν θα ξαναπαω(πολυ ψυχρες).σε ερωτηση μου προς την γιαννα ποιες προτηνει για διπλο μου ειπε την αννα με οποια αλλη θες...επελεξα αννα κ ντονα. το δωματιο στον πανω οροφο εχει κανονικο κρεβατι κ τηλεοραση που παιζει τσοντα. μπανακι κ επιστροφη στο δωματιο οπου οι κοπελες με περιμεναν, για μασαζ δεν κανω λογο δεν παιζει....
γδυνονται κ η αννα παει κατευθειαν στον πουτσο μου ενω προσκαλει κ την ντονα κ αρχιζουν διπλη πιπα κ γλυψιμο στα αρχιδια ενω εγω χουφτωνω της βυζαρες της ντονας. λεω στην ντονα γυρνα αναποδα κ αρχιζουμε το 69 πολυ καθαρο μουνακι τελεια ξυρισμενο....η αννα ζηλεψε κ ειπε θελω κ εγω...συνεχισαμε ετσι ενναλαξ για κανα 10λεπτο,μετα παρασμα προφυλακτικου κ ιεραποστολικο για αρχη με την αννα αλλα το μυαλο μου ηταν στην ντονα,
αλλαγη προφυλακτικου κ ανεβαζω απο πανω μου την ντονα μετα στα ορθια οπου η αννα να φωναζει εμενα δεν μου εκανες τετεια κ μετα στα ορθια πισοκωλητα μπροστα στον καθρεπτη με την ντονα να χουφτωνει μια τα αρχιδια μου μια της βυζαρες της ντονας,αφου ενιωθα οτι δεν αντεχω αλλο τους ειπα θελω να σας χυσω η αννα μου βγαζει το προφυλακτικο και αρχιζουν παλι να με γλυφουν,ξαπλωνω την ντονα στο κρεβατι ανεβαινω απο πανω της κ αρχιζουμε ισπανικο οπου ο πουτσος μου εξαφανιζοταν ποτε στα βυζια της κ ποτε στο στομα της, μου ειπε να μην τη χυσω στο στομα οποτε λεω στην αννα παρτον εσυ στο στομα οπως και εκανε ετσι ηρθε κ το τελος....
συνοπτικα αννα σκοπιανη 20 χρονων 1.60 ψιλομπαζακι αλλα ξεκολε στο δωματιο κανει τα παντα κ περνει πρωτοβουλιες μιλαει ελληνικα...ντονα 24 χρονων απο βραζηλια γυρω στο 1.72 με μακρια μαυρα μαλια βυζαρες κωλαρα που δεν την δινει δαχτυλα δεν δεχεται ουτε φιλαει κ συνεννοηση στα αγγλικα...αν λυθει λιγο παραπανω ειναι αρκετα σφιγμενη ολο η αννα την παρακινουσε θα γινει σουπερ γιατι απο εμφανιση ειναι μουναρα....35 περιπου λεπτα συνολικα το πακετο στα 70 ευρω....μετα παλι στο σαλονι παρειτσα για κανα 30ωρο κ αποχωρηση
γδυνονται κ η αννα παει κατευθειαν στον πουτσο μου ενω προσκαλει κ την ντονα κ αρχιζουν διπλη πιπα κ γλυψιμο στα αρχιδια ενω εγω χουφτωνω της βυζαρες της ντονας. λεω στην ντονα γυρνα αναποδα κ αρχιζουμε το 69 πολυ καθαρο μουνακι τελεια ξυρισμενο....η αννα ζηλεψε κ ειπε θελω κ εγω...συνεχισαμε ετσι ενναλαξ για κανα 10λεπτο,μετα παρασμα προφυλακτικου κ ιεραποστολικο για αρχη με την αννα αλλα το μυαλο μου ηταν στην ντονα,
αλλαγη προφυλακτικου κ ανεβαζω απο πανω μου την ντονα μετα στα ορθια οπου η αννα να φωναζει εμενα δεν μου εκανες τετεια κ μετα στα ορθια πισοκωλητα μπροστα στον καθρεπτη με την ντονα να χουφτωνει μια τα αρχιδια μου μια της βυζαρες της ντονας,αφου ενιωθα οτι δεν αντεχω αλλο τους ειπα θελω να σας χυσω η αννα μου βγαζει το προφυλακτικο και αρχιζουν παλι να με γλυφουν,ξαπλωνω την ντονα στο κρεβατι ανεβαινω απο πανω της κ αρχιζουμε ισπανικο οπου ο πουτσος μου εξαφανιζοταν ποτε στα βυζια της κ ποτε στο στομα της, μου ειπε να μην τη χυσω στο στομα οποτε λεω στην αννα παρτον εσυ στο στομα οπως και εκανε ετσι ηρθε κ το τελος....
συνοπτικα αννα σκοπιανη 20 χρονων 1.60 ψιλομπαζακι αλλα ξεκολε στο δωματιο κανει τα παντα κ περνει πρωτοβουλιες μιλαει ελληνικα...ντονα 24 χρονων απο βραζηλια γυρω στο 1.72 με μακρια μαυρα μαλια βυζαρες κωλαρα που δεν την δινει δαχτυλα δεν δεχεται ουτε φιλαει κ συνεννοηση στα αγγλικα...αν λυθει λιγο παραπανω ειναι αρκετα σφιγμενη ολο η αννα την παρακινουσε θα γινει σουπερ γιατι απο εμφανιση ειναι μουναρα....35 περιπου λεπτα συνολικα το πακετο στα 70 ευρω....μετα παλι στο σαλονι παρειτσα για κανα 30ωρο κ αποχωρηση
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
παρειτσα για κανα 30ωρο κ αποχωρηση
===
:o :o
===
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.827
- Πόντοι
- 46.232
ναι οκ ... μισαωρο ηθελα να γραψω.....παρειτσα για κανα 30ωρο κ αποχωρηση
===
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Μ'εκανες παναθηναϊκακια αλλα δεν πειραζειαφoυ τελικα δεν μας τα χαλασε η βροχη....ειχαμε βροχη απο γαμησια. μετα απο συνεννοηση με τον δασκαλο(jerry5)ειχαμε επισκεψη στο εν λογο οικημα για γνωριμια με την γιαννα που ειναι κ το κλειδι για εισοδο στο εν λογο καταστημα. δυο λογια για τον δασκαλο ειναι μποεμ κ κουλ ατομο πραος κ γαληνιος ενω ανετα θα μπορουσε να ειχε βραδυνη ερωτικη εκπομπη σε ραδιοφωνο με την φωνη που εχει αν δεν εχεις παει σε αυτο το μασατζηδικο δεν μπορεις να καταλαβεις για περι τινος προκειται,ειναι το κατι αλλο διαφορετικη εμπειρια καμια σχεση με τα αλλα καταστηματα. δυο λογια για την σεριφησα την γιαννα ευχαριστη χαμογελαστη σου μιλαει σαν να σε ξερει χρονια κ πολυ διαχυτικη, εν το μεταξη στην παρεα μας εχει προστεθει κ [glow=red,2,300]ο loop13[/glow]. ενω ο δασκαλος συνομιλει με νεα αφιξη την αντωνια απο σκοπια με πολλα πιασηματα κ βυζαρες ρχιζει η παρελαση , αννα απο σκοπια ντονα απο βραζηλια(μουναρος) ελενη μπετυ κ μια μαυρουλα ωραιο παιδι αλλα εγω με μαυρη δεν θα ξαναπαω(πολυ ψυχρες).σε ερωτηση μου προς την γιαννα ποιες προτηνει για διπλο μου ειπε την αννα με οποια αλλη θες...επελεξα αννα κ ντονα. το δωματιο στον πανω οροφο εχει κανονικο κρεβατι κ τηλεοραση που παιζει τσοντα. μπανακι κ επιστροφη στο δωματιο οπου οι κοπελες με περιμεναν, για μασαζ δεν κανω λογο δεν παιζει....
Με τετοιο post θα πηξεις στα π.μ.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
συγγνώμη...δεν κατάλαβα μάλλον καλά...
και οι δύο κοπέλες το σύνολο 70;;;;;;
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
εχεις πμσυγγνώμη...δεν κατάλαβα μάλλον καλά...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.827
- Πόντοι
- 46.232
ναι σορρυ αντι για 15 εγραψα 13...Μ'εκανες παναθηναϊκακια αλλα δεν πειραζει
Με τετοιο post θα πηξεις στα π.μ.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.827
- Πόντοι
- 46.232
ναι καλα διαβασες.....συγγνώμη...δεν κατάλαβα μάλλον καλά...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5