Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλωςτον ,χαθηκες....η χριστινα συνηθος δουλευει καθε πεμπτη,τωρα που αλλου δουλευει θα πρεπει να ρωτησεις την ιδια ;)

Γεια σου φιλε συναγωνιστη εχω φαει μεγαλο σκαλωμα με το Χριστινακι αστα!!!!!!
δοκιμασα επισης και δυο φορες Λαρισα μιλφαρα περιμενω σχολια περιτουτου απο τους φαν
της Λαρισας και μη,εμενα παντως με καταεφτιαξε,πολυ σωστη.Επισης το Χριστινακι το
λεω ετσι πληροφοριακα το ειχα πετυχει Σαββατο :knockinb:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.257
Πόντοι
5.595
MΙΚΥ, ποια χριστινα λες? Μπορεις να κανεις περιγραφη? Ειχα παρει μια χριστινα, ξανθια, με μαλλι ως τους ωμους,με καλο σωμα και σουπερ απαλο δερματακι. Δεν ηταν τιποτα συγκλονιστικο μεσα ομως. Απλα καλη.

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
MΙΚΥ, ποια χριστινα λες? Μπορεις να κανεις περιγραφη? Ειχα παρει μια χριστινα, ξανθια, με μαλλι ως τους ωμους,με καλο σωμα και σουπερ απαλο δερματακι. Δεν ηταν τιποτα συγκλονιστικο μεσα ομως. Απλα καλη.

Φιλε μου απ την περιγραφη σου καταλαβαινω οτι λεμε για την ιδια με εστειλε
στα του αγωνα εδειχνε πως το διασκεδαζε με σπεσιαλ τελειωμα στο γλυκο στοματακι της. :pipa2:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.257
Πόντοι
5.595
Ξερεις τι εχω να καταλογισω στη Χριστινα? Οτι παραηταν ...επαγγελματιας. Δηλαδη δεν ηταν ψυχρη,δεν ηταν κομοδινο, φιλουσε κι απο ολα, απλα ...σου εδινε την αισθηση οτι εχει βαλει μια κασετα να παιζει και οτι ειναι προγραμματισμενη.
Φυσικα μπορει με εσενα να ταιριαξε κι η χημεια σας και να περασες καλα :) Παντως, εχει το πιο απαλο δερμα που εχω αγγιξει εδω και χρονια! Αψογο!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αν κάποιος πάει εκεί το Σάββατο ας μου στείλει pm...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.257
Πόντοι
5.595
Λοιπον, περασα το απογευμα και μετα απο προτροπη της Γιαννας, πηρα Ολγα. Υπηρχαν ακομα : μια Αννα ψηλη,λεπτη, ομορφη και νεαρη, το μιλφ που ειναι μηνες εκει,μια ψηλη ξανθια με γαμπες ολιγον τι ποδοσφαιρικες, και αλλη μια (μοντελο την αποκαλεσε η Γιαννα) μελαχρινη, πανεμορφο προσωπο, ψηλη και λεπτη, αλλα ψυχρη στο βλεμμα.

Λοιπον, η Ολγα : χαμογελαστη, ερχεται να σε χαιρετισει (οπως κανει και το μιλφ), ενω οι αλλες οχι, στριβουν και πανε στην κουζινα.
Ασχημο σωμα μολις γδυθει, γλυκια ρωσοφατσα,αλλα μεσα πολυ επαγγελματιας ρε γαμωτο. Τα φιλια της προγραμματισμενα, οι κινησεις της τυπικες, καλη πιπα με φτυσιματα, αλλα ως εκει. Δε νομιζω οτι αξιζει να επενδυσει κανεις σε ενα τοσο μετριο σωμα με μαλλον αμφιβολες υπηρεσιες.Επισης καποιες ασχημες μυρωδιες με εκνευρισαν και με προβληματισαν. Δε θελω να κανω το γιατρο, ουτε να την χαντακωσω την κοπελα.
Μετα το σεξ πηγε κι εκανε μπανιο (αλλα ουτε η "καθαριοτητα" μου λεει κατι). Αυτα απο εμενα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ξερεις τι εχω να καταλογισω στη Χριστινα? Οτι παραηταν ...επαγγελματιας. Δηλαδη δεν ηταν ψυχρη,δεν ηταν κομοδινο, φιλουσε κι απο ολα, απλα ...σου εδινε την αισθηση οτι εχει βαλει μια κασετα να παιζει και οτι ειναι προγραμματισμενη.
Φυσικα μπορει με εσενα να ταιριαξε κι η χημεια σας και να περασες καλα :) Παντως, εχει το πιο απαλο δερμα που εχω αγγιξει εδω και χρονια! Αψογο!
    σχεδον ολεs τουs,    αφου αυτη ειναι η δουλεια τoυs ,  ετσι εχουν μαθει να συμπεριφερονται.    τι πιανουν ενα πουλοβερ τι ενα καβλι για αυτεs το ιδιο ειναι.      το μονο μειονεκτημα για μενα ειναι το προσωπο τηs.  κατα τα αλλα και συμμετεχει και ειναι αρκετα καλη σε αυτα που κανει.    εχει  και  σωμα λαμπαδα και εχει και αισθηση και το τετοιο τηs. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπον, περασα το απογευμα και μετα απο προτροπη της Γιαννας, πηρα Ολγα. Υπηρχαν ακομα : μια Αννα ψηλη,λεπτη, ομορφη και νεαρη, το μιλφ που ειναι μηνες εκει,μια ψηλη ξανθια με γαμπες ολιγον τι ποδοσφαιρικες, και αλλη μια (μοντελο την αποκαλεσε η Γιαννα) μελαχρινη, πανεμορφο προσωπο, ψηλη και λεπτη, αλλα ψυχρη στο βλεμμα.

Λοιπον, η Ολγα : χαμογελαστη, ερχεται να σε χαιρετισει (οπως κανει και το μιλφ), ενω οι αλλες οχι, στριβουν και πανε στην κουζινα.
Ασχημο σωμα μολις γδυθει, γλυκια ρωσοφατσα,αλλα μεσα πολυ επαγγελματιας ρε γαμωτο. Τα φιλια της προγραμματισμενα, οι κινησεις της τυπικες, καλη πιπα με φτυσιματα, αλλα ως εκει. Δε νομιζω οτι αξιζει να επενδυσει κανεις σε ενα τοσο μετριο σωμα με μαλλον αμφιβολες υπηρεσιες.Επισης καποιες ασχημες μυρωδιες με εκνευρισαν και με προβληματισαν. Δε θελω να κανω το γιατρο, ουτε να την χαντακωσω την κοπελα.
Μετα το σεξ πηγε κι εκανε μπανιο (αλλα ουτε η "καθαριοτητα" μου λεει κατι). Αυτα απο εμενα.
  να συμπληρωσω ?      η αννα η μικρη ( ρουμανα) -      το μιλφ ( λαρισα) -  το μοντελο( ελενη.  ψυχρη ε?  ε μοντελο ειναι αυτο)  -  την ψηλη την ξανθια (  ολιγο νταρντανε ?  δεν θυμαμαι το ονομα.  ρωσιδα νομιζω)  -  οσο για την ολγα μια κοντουλα ειναι.  συμπαθητικη, χαμογελαστη, ευδιαθετη με σωμα κατω του μετριου και με λιγο χοντρα μπουτια.

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
Ανοίγουν σε αγνώστους η τσάμπα πατας κουδούνια?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
αυτη λεει ,δεν εχει αλλη......

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τις ειχα διαβασει παλιοτερα. απλα ειπα μηπως αλλαξανε.

Φοβούντε την Γκεστάπο, μην πας αν δεν σου γράψει συστατική επιστολή η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ της περιοχής σου ότι εισαι υπερ του μνημονίου (όπως και ο Καρτζαφυρερ άλλωστε)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.517
Πόντοι
34.267
Αλλιώς πάνε με τον Agiana. Μ'αυτόν ανοίγουν και οι πιό σφαλιστές Πύλες!!!! Ακόμη και του...Ανεξήγητου! :2funny:

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Φιλε μου solidarity αφτο ηταν ολο το ζουμι της υποθεσης οτι εχεις δικιο στην αρχη ηταν οντως μια προγραμματισμενη επαγγελματιας στην πορεια ομως αλλαξαν ολα μαλλον οπως σωστα ειπες θα ταιριαξε η χημεια
μας.Παντως ειναι πολυ ωραια γυναικα ρε γαμωτο  σκετη αρρωστια.Επισης γνωρισα και ενα δυμετρο μουνι με
πτυχειο στο μασαζ που την παιζει μπαλλα η κ.Γιαννα για να την βαλει στο τεαμ ξερει κανεις κατι για αφτο το δυμετρο θεμα?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αλλιώς πάνε με τον Agiana. Μ'αυτόν ανοίγουν και οι πιό σφαλιστές Πύλες!!!! Ακόμη και του...Ανεξήγητου! :2funny:

έλα μου!σκέψου να τον βάλει ο χαρδαβέλλας δίπλα στον βελόπουλο κάθε τρίτη :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
σημερα τι εχει το μενου??? γιατι θα το επισκεφτω το καταστημα....αλλα δεν θελω να την ρωτησω  την κ.γιαννα απο το τηλεφωνο

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
σημερα τι εχει το μενου??? γιατι θα το επισκεφτω το καταστημα....αλλα δεν θελω να την ρωτησω  την κ.γιαννα απο το τηλεφωνο
Κρεατικο φανταζομαι...κυριακη σημερα :rolleyes:
Αλλα καλου κακου,φαε και κατι πρωτα γιατι ετσι αργα που θα πας τα μπριζολιδια θα εξαντληθουν και θα σε ταραξει παλι η γιαννα στο φασολακι :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom